Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 29 452
  • 683
  •   1
Отговори
# 675
Съни, пуснете ЧХГ пак и после пак след 48ч.

Делена, за съжаление няма шанс според мен и не знам защо ви мъчат още с лекарства. Аз бих им звъннала пак да поискам да ги спрем. 5-дневен ембрион нали?

# 676
Сега с почивните дни в мият град няма къде да пусна преди вторник, а в четвъртък ще ми прегледа. Единственото нещо, което ме кара да мисля, че може да се развие положително е ако е била по късна имплантацията. Друго няма ..

# 677
Съни, пуснете ЧХГ пак и после пак след 48ч.

Делена, за съжаление няма шанс според мен и не знам защо ви мъчат още с лекарства. Аз бих им звъннала пак да поискам да ги спрем. 5-дневен ембрион нали?

Да, на 5 дневен. И преди ме караха да продължавам до 14 ден и нямаше промяна. Предния път беше биохимична и като им изпратих резултатите от 9 и 11 ден видяха, че ЧХГ падна и ги спряха още тогава. Сега на 9 и 11 ден резултата е един и същ и ме карат да продължавам. Не виждам смисъл

# 678
Аз не бих. Аз съм спирала след негативен още на 8ми ден. Но не върви да не слушате докторите де, лична преценка Simple Smile

# 679
Аз не бих. Аз съм спирала след негативен още на 8ми ден. Но не върви да не слушате докторите де, лична преценка Simple Smile

Не съм ги спирала. Да видим …

# 680
Аз пуснах на ден 9 на 3 дневен. Резултатът беше 0,10. Спрях всички лекарства.

# 681
Аз нещо се обърках с датите, които сте написала. Ако правилно ви разбирам, ЗЕТ е бил на 29.08, а първи кръвен тест на 11.09? Повторете пак изследването, но според мен е рано все още за пулс. Гледа се датата на трансфер, а не датата на последна менструация. И аз така се бях заблудила, че съм в 6та седмица и нещо, но реално по дата на трансфер бях в 5+5, което е рано за пулс. Седмица по-късно вече се чу сърчицете. Успокойте се и мислете позитивно 🍀

Здравейте, аз съм след ЗЕТ направен на 29 Август. Вчера ми беше първият преглед и за съжаление не се видя нищо освен малък сак, който отговаря ня 4-5 седмица. Случвало ли се е на някого? Все пак ме извикаха след седмица отново, но според мен не вървят добре нещата.
Какво е нарастването на ЧХГ-то?

Изследвано е само веднъж на 11.08. Беше 344.

# 682
Да, за пулс е рано, съгласна съм. Просто самият сак е много малък за седмицата в която е . Трансферът беше на 29.08 на бластоцист.

# 683
Здравейте момичета,
Имам чувството че пак нищо няма да се получи.
До вчера 8 ден от цикъла имах слуз като при овулация, и си виках естрофен действа, ще стане лигавица този път. Но днес, сухота.
Сигурно вече съм "прегряла" и съм в летаргия.
Според мене лигавицата спря да расте...
В събота съм на преглед.
Вземам 3х1 естрофен от 3 ден на цикъла.
Притеснявам се че процеса свърши с подготовката на лигавицата.
Има ли е някой с подобни преживявания и с успех?

Общи условия

Активация на акаунт