Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 34 281
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета! Моята стимулация се отменя за втори месец за да "успокоим хубаво яйчниците" с регулон Unamused Започват, обаче, да ми се въртят други въпроси в главата. След стимулация, преди ЗЕТ, пихте ли пак противозачатъчни"да успокоят организма" или оставихте нещата естествено да се случат? А и колко дни след стимулация ви дойде МЦ? Очевидно няма да правим свеж трансфер с моите "силни" яйчници, каквото и да значи това .. та да се подготвя психически за още чакане.

# 406
Berni, здравей!

Да, аз пих Регулон - 10 дни след стимулацията (нямах фреш трансфер). След като ми дойде Ц, ги пих още 21 дни, колкото е пълният курс. Не съжалявам, че докторката избра този подход и не направи трансфер още в следващия цикъл.

# 407
Здравейте, искам да попитам, тези от вас , които са правили ЗЕТ и са били на Естрофем, имали ли сте някакви странични ефекти? По принцип имам редовен цикъл и овулация, правя добра лигавица и се надявах, че няма да се налага, не разбрах защо е необходим. Също съм на Еутирокс 50мг, тсх преди няколко дни беше 1.8, необходимо ли е да го изследвам отново при приема на Естрофем? Благодаря предварително.

# 408
Момичета, вие приемате ли някакви пробиотици превантивно преди трансфер? Четох, че спомагат за по-добра среда т.к., но не знам дали няма да дадат някакво отражение върху овулацията и т.н. В момента пия само фолиева, вит.Д, омега3 и магнезий (но него го пия по други причини).

Astrostrive естрофем го изписват уж за направа на по-добра лигавица и реално за по-удобно следене на процеса. Аз бях 2 трансфера с него, сега ще пробваме без. Страничен ефект имах само качване на 1-2кг, които си свалих след спирането му. Аз не съм изследвала тсх непосредствено преди трансферите, изследвах след 2та трансфера и беше 2.00. Успех!

# 409
Здравейте, искам да попитам, тези от вас , които са правили ЗЕТ и са били на Естрофем, имали ли сте някакви странични ефекти? По принцип имам редовен цикъл и овулация, правя добра лигавица и се надявах, че няма да се налага, не разбрах защо е необходим. Също съм на Еутирокс 50мг, тсх преди няколко дни беше 1.8, необходимо ли е да го изследвам отново при приема на Естрофем? Благодаря предварително.
Здравей, и аз съм на Естрофем 3.1 , нямам странични ефекти вече месец го пия, и преди трансфера и след него, също така и дуфастон и още куп лекарства ..

# 410
Здрвейте и аз пиех Естрофем няколко месеца ,но установихме че не ми действа и преминахме на Лепенки от Германия Estramon 50mg.Слагам само вагинално Естрофем,и пробиотик пия .

# 411
Мисля за напиша цялата си терапия , защото на мен ми се, виждат много лекарства .
 - Прегна Кер, Дуфастон,Естрофем,Омега 3,6,9, ГериМар, Аспирин Протект , Дехидрокортизон + Фраксипарин всеки ден 10 ден и Овитрел 3 инжекции, разделени за една седмица .

# 412
Момичета, проблем ли е ако ЗЕТ се стартира на 3-ти ден от МЦ?
За съжаление, днес ми дойде, а в неделя клиниката не работи.

# 413
Не е проблем ,и аз съм стартирала на 3 ден.

# 414
Момичета, проблем ли е ако ЗЕТ се стартира на 3-ти ден от МЦ?
За съжаление, днес ми дойде, а в неделя клиниката не работи.
Аз стартирах на 3 ден и беше успешен

# 415
Момичета, предстои ми ЗЕТ на ЕЦ и имам изписан Летрозол х2т за 5 дни.
Някой бил ли е на такава доза, защото навсякъде пишат за 1т на ден и леко се притесних.
Много благодаря!

# 416
Някой бил ли е на такава доза, защото навсякъде пишат за 1т на ден и леко се притесних.
Много благодаря!

Пила съм летрозол при инсеминациите и винаги е бил 2х1 за 5 дни от третия ден на цикъла. Мисля, че това е стандартна дозировка (5 мг/ден).

# 417
Много благодаря!

Пила съм летрозол при инсеминациите и винаги е бил 2х1 за 5 дни от третия ден на цикъла. Мисля, че това е стандартна дозировка (5 мг/ден).
Благодаря ти за бързия отговор, значи действам смело. Помислих си да не са объркали нещо или аз да не съм разбрала.
Надявам се за 5дни да не го усетя много-много.🍀

# 418
И аз като правих инсе бях на две таблетки летрозол на ден- точно, както каза Пухилда. Няма страшно Simple Smile

Много благодаря!

# 419
Hukj, и аз съм пила при инсеминация и знам, че е стандартна доза. Не съм много запозната с протоколите за ЗЕТ и не знаех, че има и такъв вариант. Знаеш ли какво се цели с медикамента?

Общи условия

Активация на акаунт