Промоции на книги - тема 21

• 45 737
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата! 💐 И аз вече нямам място, а нещо и не чета много в последно време.

# 16
Благодаря за темата Flowers Four Leaf Clover Аз също прекалих с книгите този месец и ще се опитам да се въздържам вече от покупки. В този смисъл много се надявам утре да не си харесам нищо от промоцията на Orange..

# 17
Аз от единия сайт ги изпратих на майка ми книгите да ми ги поръча за Коледа. 😁 Всички доволни.
Ще споделите ли кои книги си поръчахте?

# 18
# 19
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема! 🌹
Кошницата ми в Озон пак е пълна🤦🏼‍♀️, кога ли ще се спра?!? Обаче никакъв код за отстъпка не ми дава валиден.

# 20
  • Разпиляна във въображението
Ох, Ориндж не ме спечелиха. Пу-пу!

# 21
И мен. Имам списък от 5-6 книги, които искам, но в нито един сайт не са намалени всички. Исках да ги взема наведнъж, затова предпочитам да изчакам код. А и Артлайн ме дразнят - купувам нещо на пълната му цена и след два месеца го пускат с 40% отстъпка. Е, не е ок. Случва ми се вече няколко пъти.

# 22
  • Разпиляна във въображението
Аз купувам основно на промоции. Не бързам, набелязвам, чакам.

# 23
От щастливците с ненацелени предложения  от Ориндж съм и аз. Едвам се удържам обаче нова от Озон да пусна, че с тези предложения на Артлайн… (това, което бих поръчала е същото като при тях като на сайта на издателството, което е и очаквано, все пак).

# 24
Сега...аз пак си набелязах една книга от и на Озон, ама не ми се дават 30лв. Пускат ли те някакви отстъпки? Вече категорично това ще ми е последната книга и си казах, че излизам от всички литературни групи навсякъде 🤦‍♀️

# 25
Ако книгата е “Изгубената книжарница”, бих препоръчала да изчакате за някоя отстъпка след време, както и да погледнете ревютата с една * в ГР. Има книги с красиво оформление, но добавянето на нова книга в библиотеката повече зависи от личните предпочитания към съдържанието.

# 26
Така като гледам днес обстановката май се погрижиха за бюджета ми. Joy Очаквах повече.

Вие открихте ли някоя находка?

# 27
Имам поне 15-16 книги в любими от няколко категории и няма нито една намалена от промоцията на Ориндж. Малко ми олекна.

# 28
  • Euskal Herria
Благодаря за новата тема. Май май Сиела наистина няма да направят никакво намаление. Да видим Ориндж с какво ще се отчетат.
И аз все надничам в сайта на Сиела, ама засега - нищо. И другите книжарници отварям, най-вече за намаление при електронните книги гледам, но за момента никъде не се предлага.

# 29
Някой нещо да е чувал за Lemur?

Общи условия

Активация на акаунт