Промоции на книги - тема 21

• 48 381
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Ваучерите са физически пари - могат да се комбинират с всякакви намаления и кампания.
Последният паричен ваучер в озон, който имах използвах за книги при кампанията 4 на цената на 3 без никакъв проблем.

# 211
  • в сърцето на един мъж...
Мерси за подсказките! Аз нямам нищо спешно, но се чудя дали да не поръчам на детето едно от разширенията на експлоадиращи котета, той май има почти всичките, остана само едно да вземе. Те никак не са евтини, но сега като има промоции, може да остане коледен подарък.

# 212
Извинявам се, но какво е това :
Скрит текст:
Мерси за подсказките! Аз нямам нищо спешно, но се чудя дали да не поръчам на детето едно от
разширенията на експлоадиращи котета,
Скрит текст:
той май има почти всичките, остана само едно да вземе. Те никак не са евтини, но сега като има промоции, може да остане коледен подарък.

# 213
Игра, май е от типа на Диксит?

# 214
  • в сърцето на един мъж...
Извинявам се, но какво е това :
Скрит текст:
Мерси за подсказките! Аз нямам нищо спешно, но се чудя дали да не поръчам на детето едно от
разширенията на експлоадиращи котета,
Скрит текст:
той май има почти всичките, остана само едно да вземе. Те никак не са евтини, но сега като има промоции, може да остане коледен подарък.

Ето тази игра. Има различни разширения и децата доста се забавляват. Вариант все едно на уно-то

# 215
Мерси. Това изобщо не ми е попадало.

Забелязах, че на сайта им все още имат намаления, но по-малки от ЧП някои книги на Артлайн.

# 216
Мен ме е яд,че не разбрах по-рано за комбинацията между 10% + кода 20% на Сиела
Каква е тази комбинация?

# 217
Имаше отстъпка 10% на всички книги на сайта, плюс код за още 20%.
Взех си поръчката:

И трите книги съм ги чела, но исках да ги имам на хартия.
Одисея я прочетох сега, като излезе - на английски. Има си хубав финал, който е развален от продължението (не от Омир).
Рамаяна има подобен проблем - хубав, щастлив финал, който е развален от написано по-късно от друг автор продължение (при това толкова наложено, че се е превърнало в неразделна част от текста).

# 218
fenyx,благодаря но 10% ми е малко. Аз в Озон имам 15% , че съм Платина затова чакам поне 20% и сигурно ще комбинирам с новите ваучери.
Мен ме е яд,че не разбрах по-рано за комбинацията между 10% + кода 20% на Сиела
Каква е тази комбинация?
pppqqq,вече е отговорила имаше миналата седмица такава възможност но малцина май се възползваха.

# 219
Сиела имат до края на Февруари код за отстъпка 20% (Cielapaket) . По принцип не хваща върху намалени, но ако сложите нещо ненамалено в кошницата, намалението се отразява върху цялата крайна сума.
Много се възползваха като имаше намаление миналия уикенд.

Сега по зимния панаир на книгата не знам дали няма да пуснат пак и онлайн и да може отново да се възползвате.

Лелее как успявате в озон да натрупате толкова. Аз поръчвам като луда и си седя на 5% Joy

И аз ще пазя новите ваучери за комбинация с намаление. 10% ми е все едно без отстъпка, защото имам лоялна карта в Сиела за 10% и това си ми е редовната цена Joy

# 220
  • София
Колибри са пуснали намаление, което важи само в сайта им. Не видях да сте го пуснали в темата.

# 221
Пристигна ми промоцията от Пан. Чудесни са книжките
Скрит текст:

# 222
  • Разпиляна във въображението
Само чакам Артлайн да пуснат промоция и скачам Simple Smile Ще чакам, книги на този етап съм взела, които искам. И само спокойствие и търпение Simple Smile

# 223
  • Варна

Вземи детски коледни книжки с -15%

Празниците са време за топлина и споделени мигове с любимите хора. А какво по-хубаво от това да подариш на децата истории, които ще запалят искрата на въображението им?

https://bookspace.bg/knigi-na-balgarski-ezik/koleda-2024.html?mc … mc_eid=a39c340f31

# 224
Момичета, идвам с въпрос: намаленията, които споменавате само онлайн ли са или и във физическите книжарници? Идвам си в България след седмица с цял списък книги за купуване и не знам дали има смисъл да кажа на близките да ми ги поръчат предварително или да си ги търся по книжарниците пък макар и без отстъпка. Какво ще ме посъветвате? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт