Промоции на книги - тема 21

• 48 354
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
  • в сърцето на един мъж...
И Софтпрес са се включили, дано не се повтарям

Някъде четох, че имат и колело на късмета, та дават допълнително проценти.
Много ме е яд сега, че поръчах разни неща от озон и не мога да си употребя ваучърите. Ама ще ги оставя в портфейла, и без това имам разни набелязани Simple Smile За сиела обаче не съм сигурна искам ли да ги употребявам Sad

# 196
Неочаквано, но приятно  и успешно вложих точки от лоялната програма в озон, ползвах си и отстъпката на профила там
Скрит текст:

# 197
Да, софтпрес имат колело на Панаира Simple Smile Поне предни години имаха.

Аз още си чакам Пан :/ Имам да изпращам подаръци извън страната и много ме дразнят. Ще ги тормозя утре. Клевърбук бяха скорострелни Simple Smile

Лошото е, че списъка ми за Панаира стана едричък :/ Което само по себе си е проблем, но това, че ще трябва да нося един куп книги и да мъкна зверчето е катастрофа Grinning Имах мускулна треска от септемврийската алея Grinning

# 198
  • София
Предвид ваучерите от озон, се чудя дали да не го пропусна Панаира. 🤣 От години не съм го пропускала. 😀

# 199
Inferiya,  имам известие от Спиди да получа поръчката от Пан утре
Поръчах веднага щом видях твой пост
Отмятат полека, бях решила, че са забравили

# 200
Тази година успях да хвана почти всичко с 40-50, че и повече % намаление с много дебнене и следене, не се оплаквам Simple Smile Къде от Озон, къде от издателство. Все пак ще отида да взема книжка от "Давид", от "Мармот", "Пурко" Simple Smile Хората са мега яки и ми е мило да си купя нещо направо от тях. Нищо, че за "Давид" ми важи 15% от Озон, 2лв ще прежаля някак Simple Smile Щерката спи с "Приятелите на Рали" под възглавницата, иска ми се да я запозная с Евгения Simple Smile А ваучерите ще си чакат реда, не е като да не мога да ги оползотворя Grinning

Щефи, благодаря Simple Smile

# 201
А кой код ползвате за допълнително намаление на Озон? На мен ми е далече панаира, така че ваучера ще се ползва.

# 202
А кой код ползвате за допълнително намаление на Озон? На мен ми е далече панаира, така че ваучера ще се ползва.
Не съм сигурна, че е момента има кодове за там, преди имаше Dnevnik10, DK19, но май отдавна не са валидни (имам ниво група там и не съм проверявала  откога е), може все пак да пробвате с тях, но при мен не става.

Още си чакам сиелската поръчка, дано дойде преди Коледа, че да не останат подаръците за забравения вече Дядо Мраз 🤣.

# 203
  • в сърцето на един мъж...
А какво си поръчахте от Сиела? Аз нещо много се разочаровах от тях и чак нямам желание да гледам из сайта, който се срива нон стоп Sad

# 204
Детски книги поръчах (при това не са техни).

# 205
Мен ме е яд,че не разбрах по-рано за комбинацията между 10% + кода 20% на Сиела за да взема новата книга за Ванилия, която трябва да е под елхата 🎄.
Чакам Озон да видя дали ще се включат за Панаира с поне 20%.

# 206
  • Разпиляна във въображението
Сега видях, че са изпълнили поръчката и скоро ще е при мен. Поръчах това:

Правилният ход   - Лиз Томфорд
Одисея   - Стивън Фрай
Какво да направиш, ако… - книга 2

# 207
Код за Озон, пробвайте с тези ако нещо хване

# 208
Аз ползвах код UWIN7 (не за книги) - няма проблем да се ползва заедно с ваучерите.

# 209
Сосо, сега имат -10% на книжката стор, малко е, но все пак ако ти върши работа, виж го малко по-горе, писах. А на сайта на Сиела изчезна по някое време книжката, но сега пак е налична, пробвай там с другия код, той е до края на февруари, може би още работи, ама ще е без допълнителните -10%, които временно даваха и ако нямаш друго с доставката май няма много смисъл, не знам те да имат безплатна до кутии.
Ако ползваш и от благинките сега към Озон, там също е налична.

Общи условия

Активация на акаунт