Промоции на книги - тема 21

• 48 338
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Едва ли някой тук може да отговори сега. Някакъв техен алгоритъм за полезност било.
За да сме все пак по темата (понеже се изгубих вече сред последните постове, ако е писано и повтарям информация - извинете моля, но):
Колибри имат намаления до -55%. Погледнете на сайта им в меню “промо”. В случай, че търсите нещо оттам.

# 181
Лемур имат намаление. Аз си поръчах първите три книги от поредицата за Тъкачната вила. Нямам търпение да дойдат.

# 182
Издателство Миранда - Отстъпки от -20% до -50%  до 02.01.

Лично аз много искам да взема на Атилио Карпи - Берлике, с илюстрации на Марайа. Издава се за пръв път в България.

Скрит текст:

# 183
Моята поръчка от Сиела от 30.11 все още е задържана. Дано да пристигне преди Коледа, защото има книжки за децата за под елхата.

# 184
Сиела са ми изпратили имейл преди малко, че поръчката е пратена. Сигурно утре ще е в офиса на Спиди.

# 185
Ваучерите от програма лоялност знаете ли при използване как ще се отчитат?

В тема за пазаруване, където участвам се споменава за плащане данък дарение

# 186
  • София
Има отделна тема, където се разисква това  - https://www.bg-mamma.com/?topic=1712236
Целият форум се превърна в някакъв кошер с тези ваучери ...
Все пак нека тук да коментираме книги и промоции.

# 187
Благодаря
Не знаех къде да питам, а някои мнения по темите са все едно приемайки ваучер се върши престъпление и солено ще се изпати

# 188
Поръчах с точките от Сиела и спирам. До панаира само Grinning

# 189
В стор има скромните -10% на някои детски книжки, Феята от захарницата 6, споделям, за когото е нужно
Скрит текст:
Копирам:
“….промокод mdpa-fvdjqg за 10% отстъпка от коричната цена. Кода можеш да използваш за следните 3 заглавия - Феята от захарницата: Две трудни цветя и един фейояд, Коледозавърът и зимната вещица и Смях с децата 3, които ще намериш по-долу и ще е валиден до 07.12.2024 г.”
Не знам персонален код ли е, ако не работи, значи някой го е използвал и е еднократен, аз лично - не съм го ползвала

# 190
Много благодаря за информацията. Взех ваучер за Сиела и за Озон. Страхотни сте!

# 191
И Софтпрес са се включили, дано не се повтарям

# 192
Бениториал

# 193
  • Бургас
Момичета живи и здрави да сте, за дето споделихте за лоялната програма. Успях да си взема ваучер за 60лв и веднаха си поръчах новата книга на Стивън Фрай, както и още няколко. Даже с безплатна доставка.

# 194
Имам съобщение от бокс нау, че Сиела са ми пуснали поръчката, която направих в неделя, тоест утре ще дойде. Позабързали са се явно.

Общи условия

Активация на акаунт