Промоции на книги - тема 21

• 48 456
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
В Инстаграм повечето издателства качват снимки от Панаира с щандовете им и там горе-долу могат да се видят отстъпките. Повечето са с 20 %-като Бард, Миранда, Сиела, Рива, Бениториал, ЕМАС. Колибри имат 30 %, както и кашончета с книги с по-голяма отстъпка.
Работното време е до 20 часа.

# 301
  • София
Успяхме да отидем днес.
Сиела - 20%
Книгомания- 10%
Колибри- 30%, имаха книги по 5 и 10 лв.
Дамян Яков- имаха книги изненади.
Бард- 20%. Купих си една книга оттам, която явно съм забравила някъде, защото като се прибрах я нямаше, дано поне, който я е намерил да и се наслади. 😀
ФЮТ- намалени определени книги, но имаше добри попадения.
В Просвета подариха стикер и шоколадче на дъщеря ми, въпреки че не купихме нищо.
Пан- 20%
Емас- 20%
Ерове- Купи 4 книги, плати 2, 3 детски книжки за 10 лв
Бениториал- 20%, подаряват много готин коледен списък.
Софтпрес традиционно си имат колело за въртене.
Почти навсякъде можеше с карта. В Хартиен свят не можеше, но казаха, че имат временно проблем, иначе и те имат.
На първо четене за тези се сещам.

А и книжната ми чанта, която е по мой модел от By Jackline и минах само да си я взема.

# 302
Аз всъщност нямам спомени по панаирите да е имало отстъпки, по-големи от 20%. Ако е имало, са били на отделни книги, не на всичко по щанда. Поправете ме, ако греша.

Иначе някой знае ли вечер до колко са отворени щандовете? По кое време започват да прибират?
Обикновено Колибри имат 30% на панаирите и алеите. Отделно имат кьоше с книги по 5 и 10 лв.
Унискорп и Жанет 45 имаха 50% на отделно ъгълче, за по-стари техни заглавия. Купих си "Голгота" на Чингиз Айтматов. Жанет 45 имат интересни неща от поредицата "Отвъд", които преди съм купувал на корична цена, сега са на 50%, ама здраве да е, хаха.

До 20 ч. е панаирът, но след 19.30 започват да раздигат.

# 303
Благодарение на поръчките ми за книги от Озон, съм била включена в някаква тяхна томбола, от която днес получих уникален часовник гривна Гармин за 700 лв. Когато в петък ми писаха да посоча адрес реших, че е някаква шега, но се оказа реален коледен подарък.
Ехее, честито. Снимай, ако искаш Simple Smile Със здраве да си ползваш подаръка.
Взех и един ваучер за Озон (60лв) не съм вкарвал кода в акаунта, но като виртуален портфейл ли ще стои или трябва с една поръчка да се употреби?
И на мен много не ми е ясно. Имам някакъв ваучер 30 лв от лоялната програма на БГ мама и не знам дали целия трябва да ползвам, да нагаждам книга за 30 лв или ако взема за по-малко, ще има остатък?

Ето я новата придобивка! Много й се радвам!

# 304
# 305
Успяхме да отидем днес.
Сиела - 20%
Книгомания- 10%
Колибри- 30%, имаха книги по 5 и 10 лв.
Дамян Яков- имаха книги изненади.
Бард- 20%
ФЮТ- намалени определени книги, но имаше добри попадения.
В Просвета подариха стикер и шоколадче на дъщеря ми, въпреки че не купихме нищо.
Пан- 20%
Емас- 20%
Ерове- Купи 4 книги, плати 2, 3 детски книжки за 10 лв
Бениториал- 20%, подаряват много готин коледен списък.
Софтпрес традиционно си имат колело за въртене.
Почти навсякъде можеше с карта. В Хартиен свят не можеше, но казаха, че имат временно проблем, иначе и те имат.
Да добавя и аз:
Изток-Запад - 20%
Жанет 45 - 20%, като имаха кашонче с 50% на издания от предишни години
Унискорп - 20% като имаше също кашонче с 50%
Попов мост (и такова имало) - 20%, не може с карта.
Еднорог, Емас, Ера, Вакон, Бяло братство и т.н. са с различни намаления на всяка книга, имат етикетчета.

Има и такива без намаления (предимно чуждоезична литература), но с етикети на всяка книга.
изд. Индекс, с книги на руски, немски, италиански, испански, френски
RNK – Istanbul (на щанд А8) с религиозна литература на турски, арабски, босненски, български
Romania (на щанд А9) - с книги на румънски

# 306
Сиела 20 процента. Не знам дали е качвано и дали може още да се намали с код

# 307
Онлайн сигурно ще хване и  кода.
Иначе за на място няма изненади. Те винаги по толкова си пускат на панаирите

# 308
  • София
Това получих днес като инфо. Код за отстъпка през сайта им.

# 309
От коледния календар на Йетел ми се падна този код,ако на някой му върши работа..

# 310
В Ориндж има избрани книги на 5,6 и 7 лв
 https://www.orangecenter.bg/namaleni-knigi

# 311
Котката на Саймън в Озон е 4 лв (само казвам).

# 312
  • София
Искам да взема две ликсозни издание на ИздателствоЗахарий Стоянов, но на панаира не бяха на точно: казват че са на  -20% (попитах за конкретно заглавие на корична 60лв - цена на панаира 50лв... а и едното го нямаха...

План Б:  едната я видях в Хеликон на в промото  -25% - имат ли опцията вземане от книжарница?

ПП: Намерих - имат опцията. Исках да ги взема директно от издателя, но с такива тънки номера и сметки ме отблъснаха.
Скрит текст:
Поръчки с избран адрес за доставка до книжарница Хеликон са с тегло до 8 кг., безплатна доставка и се изпълняват след предварително заплащане:

ПП 2:  Ozone, кога евентуално биха пуснали масова промоция (поне -20%), понеже имам ваучер за там?

# 313
Имам само Фауст от тази поредица и като изключа корицата, не ми изглежда много луксозно.

# 314
Искам да взема две ликсозни издание на ИздателствоЗахарий Стоянов, но на панаира не бяха на точно: казват че са на  -20% (попитах за конкретно заглавие на корична 60лв - цена на панаира 50лв... а и едното го нямаха...

План Б:  едната я видях в Хеликон на в промото  -25% - имат ли опцията вземане от книжарница?

ПП: Намерих - имат опцията. Исках да ги взема директно от издателя, но с такива тънки номера и сметки ме отблъснаха.
Скрит текст:
Поръчки с избран адрес за доставка до книжарница Хеликон са с тегло до 8 кг., безплатна доставка и се изпълняват след предварително заплащане:

ПП 2:  Ozone, кога евентуално биха пуснали масова промоция (поне -20%), понеже имам ваучер за там?
Какво Ви притеснява в предварителното плащане към Хеликон? Аз плащам предварително и доставките на Хермес до книжарницата им и Озон до Box now. При тези доставки не плащам транспорт и досега не съм имала проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт