Промоции на книги - тема 21

• 48 454
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
За хората, които следват peppermill books в инстаграм - ако сте от първите 1000 последователи можете да поръчате книга с -50% и получавате ключодържател, тефтер, книгоразделител и химикалта. В момента не мога да прикача поста, но е последният в профила им.

# 286
Моята поръчка от Сиела от 30.11, която седеше задържана, най-после пише, че е изпратена.
Пуснах и една от Озон с ваучера от лоялната програма днес. Само едната книга беше намалена, но трябва да си правя коледния списък с желания и исках да отметна тази дреболия. Grinning

# 287
Ако някога сте получавали ваучер подарък от някого за озон - същото е. Или ако са ви връщали пари от там. Зареждате си ги в портфейлчето и си стоят там. Можете да ги ползвате за всичко - намалено, не-намалено, можете да си сложите два ваучера по 30лв и ще станат 60, можете да си купите книга, проходилка, стетоскоп... Simple Smile

# 288
Имам да поръчвам няколко книги и в Озон са с 15% та се чудя дали въпреки това да ги взема от там + бгм ваучер или от Хеликон ,че имат 20% на всичко с код. Голяма дилема😄
Ако дилемата още стои, бих избрала Хеликон. Ваучерът на Озон е валиден до ноември догодина по спомен, няма смисъл да се гърми с - 15% само Bowtie

# 289
И аз съм злато, но мислих, че отстъпките са за ненамалени продукти.
Важи и за намалени продукти, но избира по-високата от двете отстъпки и няма натрупване. Аз съм група Платина и всички колеги идват да поръчват през моя профил. Постоянно гледам цени и сравнявам. Но има и някои продукти, при които никаква отстъпка не ми се начисли, като проверявах (PlayStation😂).

# 290
# 291
  • София
Как е положението на Панаира? Simple Smile
Никой ли не е ходил вече?

# 292
Е той днес започва.  Аз ще ходя следобед.

# 293
  • София
Ако дъщеря ми се новие може да идем след училище, ако не утре в обедната се надявам да успея да отида. 😀

# 294
Аз прескочих по обяд, нямаше много хора. Като цяло отстъпките по сайтовете са същите (например ICU) или по-добри (Жанет 45, Колибри).
Нямах много време и набързо взех Олга Токарчук, с която да се запознаем, и две детски от Миранда (имат - 20% на всичко).

# 295
И аз ще чакам да споделите намаления в проценти, благодаря за което!

Интересува ме напр. ICU, че нещо се замотах и не успях да поръчам на онова хубаво намаление.. Sad

# 296
Тази година пропускам панаира, ще хвана само последните дни, които са събота и неделя и съответно ще е лудница. А и вече си купих всичко, което искам.
ПП: ICU написаха в бюлетина си, че аналогични намаления и комплекти като на панаира, ще има и в сайта.

# 297
В Хеликон с код  ПОДАРЪК 20% на всички книги:

# 298
До къде стигнахме- да се радваме на 20%...
Аз ограничих покупките, премислям по няколко пъти дали наистина искам тази книга. Последно си взех" Тихи години" на Алена Морнщайнова. Сега мисля да взема и "Ноември", дори от книжарница.
Въобще онова масово купуване на книги замина в историята, особено пък на Сиела книгите.

# 299
Аз всъщност нямам спомени по панаирите да е имало отстъпки, по-големи от 20%. Ако е имало, са били на отделни книги, не на всичко по щанда. Поправете ме, ако греша.

Иначе някой знае ли вечер до колко са отворени щандовете? По кое време започват да прибират?

Общи условия

Активация на акаунт