Промоции на книги - тема 21

• 48 449
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • в сърцето на един мъж...
Ами не знам, аз като поръчвам, винаги ми намаля с някаква сума. Сега погледнах, водя се злато там. И се зачудих, че сега няма нищо, но вероятно е заради самите отстъпки на книгите.

# 271
  • Разпиляна във въображението
И аз съм злато, но мислих, че отстъпките са за ненамалени продукти.

# 272
Малко са ми тези отстъпки - с обикновения код на Сиела излизаше по-изгодно.

# 273
Ами не знам, аз като поръчвам, винаги ми намаля с някаква сума. Сега погледнах, водя се злато там. И се зачудих, че сега няма нищо, но вероятно е заради самите отстъпки на книгите.
Само за ненамалени е отстъпката за група. Вероятно е имало И такива в поръчките, съответно само те са били намалени с конкретната отстъпка.

# 274
  • в сърцето на един мъж...
Ми аз имах една игра и една книга, които не са намалени. Няма значение, каквото, това Simple Smile

# 275
Само да си кажа, че чак днес ми писаха от пан, че ми изпращат поръчката... Чакам една от озон, която вчера е предадена на куриер и още нямам известие + преордъра на новата на "Така започна всичко", за която и известие нямам Confused За щастие нищо интересно за мен в Озон сега, ще си отида на Панаира с кеф Simple Smile

# 276
Имам да поръчвам няколко книги и в Озон са с 15% та се чудя дали въпреки това да ги взема от там + бгм ваучер или от Хеликон ,че имат 20% на всичко с код. Голяма дилема😄

# 277
И моите любими в Озон са все с -15, само 2 на -20%, миналата година по панаирно време беше доста по-добре. Но тогава Озон още беше сайт основно за игри, книги и т.н., сега продават всичко.

# 278
  • София
Виж в Хеликон. Там има 20 % с код Подарък и безплатна доставка над 59 лв. Аз купих от там.

Книгите, които исках от Озон и за които чаках намалението на панаира са намалени само с 15%. Не съм доволна.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 19:38 от Госпожа Лютичe

# 279
  • София
Взех и един ваучер за Озон (60лв) не съм вкарвал кода в акаунта, но като виртуален портфейл ли ще стои или трябва с една поръчка да се употреби?

# 280
  • София
Взех и един ваучер за Озон (60лв) не съм вкарвал кода в акаунта, но като виртуален портфейл ли ще стои или трябва с една поръчка да се употреби?
Заредете спокойно в акаунта. Стои във виртуалния портфейл и може да се използва на части.

# 281
Може на части да се използва, при оформяне на плащането на поръчката  въвеждате каква сума от виртуалния портфейл да се ползва.

# 282
Благодарение на поръчките ми за книги от Озон, съм била включена в някаква тяхна томбола, от която днес получих уникален часовник гривна Гармин за 700 лв. Когато в петък ми писаха да посоча адрес реших, че е някаква шега, но се оказа реален коледен подарък.

# 283
Благодарение на поръчките ми за книги от Озон, съм била включена в някаква тяхна томбола, от която днес получих уникален часовник гривна Гармин за 700 лв. Когато в петък ми писаха да посоча адрес реших, че е някаква шега, но се оказа реален коледен подарък.
Ехее, честито. Снимай, ако искаш Simple Smile Със здраве да си ползваш подаръка.
И на мен много не ми е ясно. Имам някакъв ваучер 30 лв от лоялната програма на БГ мама и не знам дали целия трябва да ползвам, да нагаждам книга за 30 лв или ако взема за по-малко, ще има остатък?

# 284
  • Beyond the stars
Да, зарежда се като сума във виртуалния портфейла, ако платите 20лв, остават 10 лв.

Общи условия

Активация на акаунт