Промоции на книги - тема 21

• 47 166
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Поне остава и вариант за безплатна!

# 661
  • Разпиляна във въображението
Еми продължавам с Еконт. На мен не ми е проблем, на една улица през няколко къщи са Simple Smile Съжалявам за неудобството за другите.

# 662
На мен лично Спиди ми е по-удобно и вярвам, че и на много други клиенти . Озон са голяма платформа и мисля, че биха могли да си издействат някакви по-добри условия от Спиди в името на клиентите си. Надявам се повече хора да им пишат по този въпрос и да има някакво развитие.

# 663
  • София
Лично на мен спиди не са ми удобни, защото затварят в 18.00 ч. и шансът да ги хвана е минимален.

# 664
  • София
Аз пък винаги поръчвам до Box now, супер удобно ми е, че не се разправям да вися пред офиси на куриери. И Спиди и Еконт до нас са натоварени и винаги има опашки.

# 665
  • София
За box now една хубава дума не мога да кажа. Само ще кажа, че докъде поръчвам аз и докъде после ми го доставят те - са две коренно различни места.

# 666
  • България
И аз ще намаля поръчките от Озон.
Спиди имат офис до нас, а Еконт ми е на километри.
 Box now съм зачеркнала, откакто започнаха да ми изпращат пратките из кутиите си в целия град. Нямам време да обикалям и да си ги събирам.
5 лв доставка със Спиди предлагат и издателствата, отделно че и имат суми за безплатна доставка.
Мисля, че за тях ще е положително, а и в последствие може и читателите да имаме повече промоции.
От Колибри си поръчах с безплатна доставка до офис на Спиди Една книга.
Как те могат, а Озон не могат?

Книгата е с 25 % отстъпка – това е по темата.
В сайта на Колибри не ми харесва, че се виждат и изчерпаните книги, но ще го преглътна в името на по-достъпни предложения. Simple Smile

# 667
  • София
На КОлибри преди беше скъпа доставката и прагът за безплатна беше висок. Явно са го променили или е нещо временно?

# 668
При мен в Озон когато имам книга в кошницата дори не ми дава опция за Box now. При вас така ли е? Значи ако искам само една книга примерно трябва задължително Спиди или Еконт и доставка 5 лв.

# 669
  • София
Направих проба - за една книга (30 лв) ми иска 1,99 за Бокснау и по 5 лв за Спиди/Еконт. Онзи ден поръчвах над 50  лв и до Бокса ми беше безплатно.

# 670
Да, така е. Проблемът е бил в другите ми артикули, когато оставих само книгата се появи Box now.

# 671
  • в сърцето на един мъж...
Аз да кажа, че колибри ми смениха книгата. Майка ми много се смя като видя книгата - вика ама те са тотално различни, как може да кажеш, че са им еднакви кориците...
Интересно това с доставката, аз понеже ползвам само спиди автомат, не знам за него дали ще се промени. Сега проверих, и там е 5 лв. Ами за мен няма смисъл тогава. Де факто цялата отстъпка на книгите, отива за доставка.

# 672
Нещо интересно за почитателите на д-р Габор Мате

# 673
Днес поръчвах канцеларски материали от един магазин. Много по-изгодно условия даде със Спиди отколкото с Еконт ( имаше възможност за избор на куриера).
Значи всичко е въпрос на договорка между подателя в случая Озон и куриера. А и в повечето случаи Спиди дават по-ниска цена. Може и Еконт да искат да вземат по-голям обем доставки.

# 674
В Озон има промоция до 50% на е-книги, повечето на Студио Артлайн  - Силоз 3 е на около 15лв, всичко от "Светът на Диска" на Тери Пратчет на 4.80лв.

Общи условия

Активация на акаунт