Промоции на книги - тема 21

• 48 375
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • в сърцето на един мъж...
Ще ги видя по-късно пак

# 511
Има стикерче 3+1,  случайно тази сутрин като разглеждах забелязах, още не съм търсила кои книги участват

# 512
  • Разпиляна във въображението
Ето линка към книгите  - https://www.ozone.bg/deals-knigi-4-za-3/

# 513
Благодаря много!

# 514

Озон вече сложен и банер

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 15:31 от pirin2019

# 515
Възползвах се и поръчах "Поща за г-жа Бромли", "История" и "Там, Там". Исках да поръчам и от "Жанет 45", но с доставка 6 лв., се обезсмисля отстъпката.
ICU са пуснали големи намаления на почти всичко в сайта им, страхотни книги като "Поща за г-жа Бромли", "История", книгите на Олга Токарчук, с 50-60% намаление.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 22:28 от anmasu

# 516
О, "Там там" е много хубава също, наскоро я четох, въпреки че отдавна я имам и намирам, че е една от най-добрите книги, на които съм попадала напоследък!
За Жанет и аз така, не знам защо не работят с тарифите на куриера, Колибри, ICU, Лист например работят с тях и до автомат доставката ми е 3 лв.

# 517
Да попитам, при опция box now и зададен наложен платеж, пратката нали може да се плати на самия автомат? Стандартният спиди автомат не работи и дадох за пратката, която си поръчах от озон на тази кутия, а до сега не съм я ползвала и не съм сигурна принципа същият ли е като автоматите на спиди. А пратката ще я взима майка ми и не съм сигурна дали няма да я затрудня Sad Ще съм благодарна ако някой помогне с информация!
Някой има ли получени пратки от сиела? От промоцията, до сега, поръчката стоеше със статус задържана. Днес се появи изпълнена, обаче няма тракинг за нея. Та сега не знам пратили ли са я или не Simple Smile

# 518
Може, да. Като отидеш до кутиите въвеждаш пинкода, който си получила с смс, после на дисплея ти изписва сумата, която трябва да платиш, доближаваш картата или телефона и след секунди (като стане плащането) твоят сейф се отваря. Друг е въпросът, че за наложен платеж вече някои  слагат такса (например 2 лв).

Да, от Сиела имам вече 4 пратки, всичките до boxnow в Mall of Sofia. “Изпълнена” и “доставена” не е едно и също. Изчаква се малко.  Последната ми пратка се забави с 4 седмици, защото една от книгите (Къща без прозорци) беше чисто нова и тепърва излизаше от печатницата.  

А получиш ли доставката, имаш 30 часа време да си я вземеш.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 01:16 от diziler

# 519
  • гр. София
Ако поръчката е от Озон не може наложен платеж, когато е до Box now изрично е записано, че трябва да се плати предварително. Аз няколко пъти пропусках да променя от наложен на плащане  с карта и трябваше да отменям поръчката.

# 520
Зависи от конкретния автомат. Нашия бокс в квартала може да се плати само онлайн - пращат ти линк , от който влизаш и плащаш с карта.

# 521
Ако поръчката е от Озон не може наложен платеж, когато е до Box now изрично е записано, че трябва да се плати предварително. Аз няколко пъти пропусках да променя от наложен на плащане  с карта и трябваше да отменям поръчката.
И аз мислех така, но се оказа, че не е вярно. Поръчах онзи ден с наложен платеж, за да ми добавят ръчно отстъпката за група и вчера ми дойде линк от box now да платя с карта. Днес ще си взема книгите от кутията.

# 522
Ох, ми аз от съобщението, което са ми пратили, не мога да разбера дали трябва предварително да платя или не

# 523
Стига да не греша, когато има дължимо плащане преди да се вземе такава пратка от box now , те пращат линк по мейл към платформа за извършване на онлайн плащане, което един вид замества плащането от терминалите, което се извършва в момента на вземането, както е при други станции (като на Спиди, Еконт).

# 524
Благодаря ви, решихме проблема, налага се плащане предварително, което исках да избегна. Явно ще ми е последно ползване така.

Общи условия

Активация на акаунт