Промоции на книги - тема 21

• 48 366
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Артлайн
Здравей,
 = 49,99 лв.!  Да, не се шегуваме! Избери 5 книги от нашата селекция за 49,99 лв. + безплатна доставка.  Попълни домашната си библиотека и се наслади на часове увлекателно четене! Кампанията се провежда в периода от 11.03.2025 г. до 31.03.2025 г. включително или до изчерпване на количествата.
https://artline-store.net/vzemi-5-knigi-za-49-99-lv.html?mc_cid= … mc_eid=a55d280d1d

# 526
  • Бургас
BoxNow нямат пос терминал на самите кутии (както имат еМаг кутиите например), за това трябва да се плати онлайн. Дали предните дни или непосредствено преди взимането няма значение.

# 527
  • в сърцето на един мъж...
BoxNow нямат пос терминал на самите кутии (както имат еМаг кутиите например), за това трябва да се плати онлайн. Дали предните дни или непосредствено преди взимането няма значение.

Ясно, много благодаря! Понеже там където пращам бяха една до друга двете - спиди и BoxNow, но на спиди я затвориха. И никога не съм се заглеждала дали има терминал или не. Явно обаче няма да я ползвам повече.

# 528
О, и аз я искам "Къща без прозорци", може да кажете мнение после Simple Smile Иначе в "Orange" има - 20% на Виктория Бешлийска, мислите ли, че ако изчакам до пролетния панаир, ще има и по-големи намаления, понеже искам да взема  2 броя "Нишка"?
Може, да. Като отидеш до кутиите въвеждаш пинкода, който си получила с смс, после на дисплея ти изписва сумата, която трябва да платиш, доближаваш картата или телефона и след секунди (като стане плащането) твоят сейф се отваря. Друг е въпросът, че за наложен платеж вече някои  слагат такса (например 2 лв).

Да, от Сиела имам вече 4 пратки, всичките до boxnow в Mall of Sofia. “Изпълнена” и “доставена” не е едно и също. Изчаква се малко.  Последната ми пратка се забави с 4 седмици, защото една от книгите (Къща без прозорци) беше чисто нова и тепърва излизаше от печатницата.  

А получиш ли доставката, имаш 30 часа време да си я вземеш.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 22:30 от anmasu

# 529
На 23 Април е денят на книгата и по традиция почти всички книжарници правят около 23% отстъпка, та ако не са ви спешни книгите може да изчакате.

# 530
В Озон тази книга е в офертите им 4 за 3, което е добра алтернатива, ако имате и други две книги да вземате и са на същата цена, така може до 25% да стигнете като обща отстъпка (когато са 4 книги с една и съща цена, толкова ще дойде отстъпката от “безплатната” книга).

# 531
А, това с предварителното плащане за мен е плюс, защото не натоварвам някого и не трябва да препращам пари, ако се наложи някой друг да ми я вземе Simple Smile
Или иначе казано - плащам си я, пращам кода на М и той не знае с колко се е намалил бюджета ни JoyJoyJoy

# 532
До box now когато съм поръчвала, все съм платила преди това, така че досега линковете и тяхната платформа за плащане не съм тествала. Така ми е по-удобно.

# 533
Хмм, може би пък аз да бъркам. Понеже винаги плащам предварително още в сайта. На -3 ет. в Mall of Sofia има три вида автомати, на 3 различни фирми и наведнъж взимах и от Сиела, и от Фешън дейс, и някакъв шоколадов мед от лоялната програма Grinning Та едно от нещата не бях платил онлайн и беше с наложен платеж, доближих телефона, и веднага се отвори вратичката на сейфа. Явно не е било на box now.
Конкретното питане беше за Сиела (понеже имам 4 поръчки през техния бъгав сайт от декември насам), да кажа, че... вече като платиш предварително и един от продуктите ги няма, после става много сложно ,защото вече са ти взели парите.
Скрит текст:
Освен книга, бях поръчал и няколко CD-та с класика, те са много евтини в сайта на Сиела. Е да, ама два от дисковете ги нямало. Звъннаха ми, казаха, че щом ги няма, а аз вече съм ги предплатил, щели да ми пратят ваучер за същата сума, който да ми направи отстъпка при следваща покупка. Казах "аа не.. вече купих каквото имах да купувам, 4 поръчки направих при вас, не мога тепърва да си измислям нови неща и да правя нова поръчка. Ами ако и тогава липсва продукт, пак ли с ваучер? И така може до безкрай? Да си правя поръчка след поръчка". Жената каза, че такава била политиката на онлайн книжарницата.  Казах, че ще си поръчам нещо, което е на същата стойност като двата липсващи продукта и да ми го пратят. И тя взе да се оправдава "Ами.. нямаме такова правило, трябва първо да разговарям с началника ми, да го попитам дали може така...". Казах "може, може, 4 пъти поръчвам и всеки път има проблем със сайта, който е бъгав, подскача, забива.. когато пробвам да въведа адрес на Еконт, Спиди или адрес на boxnow,  кодът ми веднъж се загуби така, понеже трябваше да рефрешна бъгнатата страница и като въведох пак кода за отстъпка (60 лв), той беше невалиден, та се налагаше и да пиша на онлайн книжарницата имейл, да ми дадат друг код...".  Поръчах си за същата сума някакъв самоучител по суахили, та още 2 пъти се чухме, тя проверяваше дали може или не може, говорила с шефа й. И за мен се направи великото изключение, да ми заменят липсващата стока с друга на същата стойност, а не да ми пращат ваучер на същата стойност за следваща покупка.  Те така си гарантират нови и нови покупки от същия клиент и то винаги ако липсва нещо, то ще е безкраен празник...
Затова... ако сте в София, просто изчакайте панаира или алеята на книгата и си вземете на ръка книга с 20% намаление. Онлайн е удобно за тези, които са извън големите градове.  Аз пазарувах онлайн, понеже имах ваучери от Лоялната програма на бг мама

# 534
Тъй като стана въпрос за box now, погледнах на сайта им за повече яснота и ето какво има там относно плащането с наложен платеж:

“ Как се плаща наложен платеж на автомат на BOX NOW?
При поръчка с доставка до автомат на BOX NOW няма опция "Наложен платеж" с плащане в брой. В случай, че поръчката не е предплатена, плащането на наложения платеж трябва да се направи с банкова карта през линк, който ще получите по e-mail/SMS/Viber съобщение, когато пратката Ви е изпратена. Можете да използвате кредитни/дебитни карти, както и Apple Pay, и Google Pay.”

https://boxnow.bg/faq

# 535
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря ви! Получих си поръчките, даже и бъгавата на сиела. box now не ме устройва на такъв принцип, защото съм в чужбина. Всичко, което поръчвам, майка ми го прибира, та няма как да се занимавам с точно този тип плащане. Важното е, че вече видях, няма да го ползвам.

# 536
  • Враца
Здравейте, знаете ли дали Сиела имат нов код за отстъпка, както беше до края на февруари CielaPaket?

# 537
Виж дали имаш през лоялната програма на бг мама?

# 538
  • Враца
Виж дали имаш през лоялната програма на бг мама?
Току що разбрах за #BGMлоялнапрограма , така че нямам. Аз питах дали някой има код. Всяка година от Сиела пускат такъв. Не си спомням от кой сайт бях пазарувала и ми изпратиха книжка с кодове за отстъпки

# 539
За първи път чувам за такъв код на Сиела, а бих се възползвала ако има

Общи условия

Активация на акаунт