Промоции на книги - тема 21

• 48 365
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Скрит текст:
Виж дали имаш през лоялната програма на бг мама?
Току що разбрах за #BGMлоялнапрограма , така че нямам.
Аз питах дали някой има код. Всяка година от Сиела пускат такъв. Не си спомням от кой сайт бях пазарувала и ми изпратиха книжка с кодове за отстъпки
Такъв ми бяха пратили миналата година с книжка (имаше и други, некнижни оферти) от стор с покупка от сайта им. Скоро не съм правила нова, не знам има ли съответно нов код за Сиела, но предния важеше до края на месец февруари, тази година. Нямам поглед след изтичането на такъв код подновяват ли веднага в следващ месец с нов, затова нямам и предположения какво е вероятно в момента.

# 541
По спомен с предния код на Сиела, два-три месеца не важеше и после пак го активираха.

# 542
Бард. 4 книги за 30 лв.! Великото пролетно книжно разлистване!
Огромен избор!

Всички жанрове, за всички вкусове, за всеки джоб!

Изберете точно 4 книги и ги получете за 30.00 лв.!
https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=352

#BGMлоялнапрограма

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 10:41 от pirin2019

# 543
По случай новия си уебсайт издателство Колибри пускат голяма промоция - селекция книги по 7 лв, селекция книги по 15 лв и -25% на всички книги + безплатна доставка. Промоцията е в сила до 24 май.
Скрит текст:
За съжаление, сайтът на Колибри не е част от лоялната програма на БГ-Мама. Призив от мен да бъде включен, ако е възможно. Това би била една прекрасна възможност и допълнителен стимул за участие в програмата за любитилите на добрата литература. Изобщо няма да е никак лошо повече онлайн книжарници и издателства да бъдат включени.
#BGMлоялнапрограма

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 14:12 от Rebel Rebel

# 544
  • София
Някой, ако има препоръки за Колибри да казва . Grinning

# 545
За феновете на сериозната фантастика - “Историята на твоя живот”, Тед Чанг - на скромните 7 лв, чак не мога да повярам, че такава смислена книга е подценена 😔

# 546
"Колибри" правят доста добри намаления. Преди няколко месеца отново имаха и си взех набелязаните книги. Другите издателства да вземат пример от тях 😉
#BGMлоялнапрограма също биха могли да включат по-големите издателства.

# 547
  • София

Мелиса да Коста например е масово харесвана авторка. От мен лично - не Simple Smile

Аз съм хвърлила око на "Черно сърце", но ще я чакам да се появи в библиотеката Simple Smile

Не знам какво ми стана напоследък, но не ми се купуват книги. Защо така се бъгнах, не знам...
Нямам необходимост да ги трупам и притежавам книги Simple Smile

# 548
  • Варна
Подкрепям идеята #BGMлоялнапрограма да включат някои издателства. Бих се зарадвала на Егмонт, Ибис, Емас и Бард. Дано обмислят идеята.

# 549
При мен - въпреки старанието ми да не добавям много нови книги към наличната (вкл. и унаследена) библиотека, все се появява по някоя, която ако харесам достатъчно, да добавя към събраните (последно една на скромна при това цена книга на Жул Верн, която нямах в пълен превод на български език). Изглежда се придържам към препоръката на Умберто Еко за “библиотека като аптечка”.

# 550
  • София
Има анкета,в която може да попълните кой бихте искали да се включи.
Уж идеята на тага е чрез него да разберат повече потребители за програмата, не мисля, че някой ще обърне внимание на предложенията, ако са написани тук. Simple Smile

# 551
Има анкета,в която може да попълните кой бихте искали да се включи.
Уж идеята на тага е чрез него да разберат повече потребители за програмата, не мисля, че някой ще обърне внимание на предложенията, ако са написани тук. Simple Smile
Аз и в анкетата им написах, но се надявам да следят и хаштаговете. Simple Smile

# 552
  • в сърцето на един мъж...

Мелиса да Коста например е масово харесвана авторка. От мен лично - не Simple Smile

Ех, що така? Току що си поръчах едната. Поръчах си и на Вивека Стен две

# 553
  • София
Чела съм "Цялата небесна синева" и ми стига Simple Smile
Ето какво съм писала за книгата ...

Скрит текст:
Цялата небесна синева“ ... Малко след 300 страници.
Една книга, която едва ли ще завърша, на която няма да сложа никаква оценка и за която няма да напиша или кажа нито една лоша дума. Чудесно разбирам причините за този масов хайп и за високия рейтинг на романа. Таргетната група очевидно са милениалите (дори, ако мога да конкретизирам – късните милениали), към които принадлежи и авторката. Техните книги се отличават с особена специфика и светоусещане, които на мен са ми чужди.
В случая аз не успях да почувствам героите. Намирам ги за кухи, едноизмерни и неправдоподобни . Описанията ме отегчаваха ужасно (от един момент натам четях само пряката реч).
И пак казвам – напълно вероятно е това да е една уникална книга, която вълнува да сълзи.
Проблемът е в мен. Възприех книгата като някаква купчина от думи и изречения (доста обемна при това), от която, четейки я, почувствах единствено досада и отегчение. Просто не се оказа „моята“ книга.

# 554
  • в сърцето на един мъж...
Мерси, Миж, ми ще я видим дали ще ми хареса Simple Smile Поне не съм я купила на пълната цена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт