Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 56 719
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Над, аз си падам точно по такива аромати и за мой късмет "набарвам" изключително трайни парфюми, а и кожата ми предразполага.
Един от най-трайните за мен парфюми е адски стар, но много любим - Alien.
Препоръчвам и нишовите парфюми на Once, също за много добро попадение смятам Ван Клийф, по-конкретно Бойс Д'Аманде.
След Килиан съм се насочила към Portrait of a lady, най-вероятно пак няма да ти е по вкуса.🤪
Ван Клиф The Amara, беше пролетното ми откритие, толкова ми е любим, че взех второ шише Twisted Evil

# 91

Над, аз си падам точно по такива аромати и за мой късмет "набарвам" изключително трайни парфюми, а и кожата ми предразполага.
Един от най-трайните за мен парфюми е адски стар, но много любим - Alien.
Препоръчвам и нишовите парфюми на Once, също за много добро попадение смятам Ван Клийф, по-конкретно Бойс Д'Аманде.
След Килиан съм се насочила към Portrait of a lady, най-вероятно пак няма да ти е по вкуса.🤪
Ван Клиф The Amara, беше пролетното ми откритие, толкова ми е любим, че взех второ шише Twisted Evil

Благодаря за насоката, скоро не съм им обръщала внимание, обезателно ще го видя!

# 92
Обмислям да зарадвам дъщеря ми с Prada Paradoxe за Коледа, но се чудя между чистия Paradoxe и Paradoxe Intense, а не искам да разваля изненадата с уточняващи въпроси. Ще съм благодарна да споделите мнение кой е по-подходящ за млада девойка, която в момента се разбира прекрасно с Lancome Idole.
Ходих да ги душа и съвсем се обърках... в началото Paradoxe Intense е по-наситен и траен, но като престои чистия Paradoxe ми се струва някак по-интригуващ...
За момиче, което харесва Идол логично е  по-подходящ да е чистия Парадокс. Ако изобщо е подходящ обаче. С Интенс ще я хвърлите в дълбокото. Аз харесвам и двата, но пък Идол изобщо не ми допада.

# 93
Добър вечер !
Трябва ми за подарък парфюм за мъж на 40 г бюджет 150 лв харесва Шанел егоист Платиниум.....какъв ще ми препоръчате .... Трябва да го купя утре от физически магазин не онлайн
След като му допадат фужерни аромати, утре посетете Нотино и му вземете Guerlain Heritage EDT/EDP или Aramis Tuscany Per Uomo. И трите в момента са на отлични цени. Може да си ги резервирате в кошницата и на място да ги поръчате на запазените цени, ако случайно ги променят.

# 94
  • Melmak
Кой ви е любимият аромат с мускус?

Търся нещо интригуващо, нещо секси. Пробвах narsizo rodriguez, не са моите.

# 95
В миналата тема писах повече
Musk Therapy Initio
Друго ниво е просто!

# 96
  • Melmak
В миналата тема писах повече
Musk Therapy Initio
Друго ниво е просто!

Снощи разгледах в fragrantica и много му се чудех! Къде в София може да се тества?
Благодаря ти, Денси, ще зачета старата тема! 🌹

Успешна седмица на всички, желая ви благоухание и приятни емоции!

# 97
  • София
Цените в сайта на Дъглас важат ли и във физ магазин?

# 98
Аз го тествах и купих от Елинор.
Току що си купих Shalimar Souffle de Parfum Guerlain от Ароматикс. Беше един на неустоима цена и не издържах. Много го харесвам, въпреки, че не е много траен. Имам много Шалимари и нямаше как да не строя и този в колекцията ми.
Обаче се напръсках по ръката с Indecent Cherry BORNTOSTANDOUT®.
Ох, това е чудовище от мощ.
Напръскана съм жестоко с Бианко лате от сутринта, просто въздух не можех да си поема в колата от мляко и карамели, но тази Череша убива всичко.
Иначе е хубав парфюм. Чиста бонбонена несладка череша. Плодово, шампоанен парфюм, който мирише чисто и не е сладък, а много силен. Има и ягодова нотка в развитието и тогава черешите стават по-кисели и остри.
За любителите на череши е задължителен за проби и познаване. Една от интересните и добри череши на пазара. Да не кажа най-чиста. Мараскино Соспиро е много хубав, но там черешата не е водеща нотка и е доста ориентал.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 11:56 от densi

# 99
Кой ви е любимият аромат с мускус?

Търся нещо интригуващо, нещо секси. Пробвах narsizo rodriguez, не са моите.

Аз много харесвам Frederic Malle Musc Ravageur.

# 100
densi, честито Шалимарче!

Може ли да кажеш как е ароматът Indecent Cherry в сравнение с Lost Cherry? До колко се доближава като миризма, не като сила или издръжливост?

# 101
Нямат общо. Тази е бонбонена череша, има алкохол лек и ягоди. Онази е свежа, много по- остра. Тук има много шампоан, пяна се усеща буквално в устата. По- химична е при корейците, при Форд е натурална още недозряла.

# 102
На мен много ми се носи сладко-горчива вишна с бадемова костилка, но без лакриц ако може.
Май е невъзможна история. Не търся бонбони, нито сок, по-скоро нещо тъмно и ориенталско.

# 103
  • Sunshine state
Dez, разгледай Shaghaf Oud Tonka. 👍🏻

# 104
  • София
Тези дни успях да пробвам Akro Glow и за мен има невероятно сходство с Moschino Couture! - едно отдавна спряно бижу, което допускам, че все още може да представлява сантимент за някого (беше много обичан парфюм в темата навремето). Почудих се как е възможно, но като видях, че парфюмерът е един и същ (Оливие Кресп), спрях да се чудя. Simple Smile Струва си да го пробвате, ако Couture! ви липсва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт