Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 322
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
Tresor la Nuit не прилича на, LVEB на Ланком.
Дъглас ми бяха пратили мостра на La Vie Est Belle, пръсках се 1-2 пъти с него, не ми допадна, затова тази миризма много ми напомни на него.
Veryberry, не е от капачката, и двете се пръскахме от флакона. В dm преди 2-3 месеца имах подобен случай, пръснах се с тестер на Versace Crystal Noir, уникален, траен, но парфюма и в магазините и онлайн беше изчерпан. Сега е наличен, но като се пръснах с тестера имам чувството, че е наливна парфюмерия, до 1 час беше изветрял.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 22:10 от bgorsdk

# 286
А аз съм се кротнала в парфюмно отношение, нямам нито един в желани, ползвам си наличните. И за под елхата не съм поръчвала парфюм.
SOTD днес беше Prada Amber.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 01:44 от Dewi D

# 287
  • Melmak
SOTD днес беше black opium edp

Магда, за лекар бих избрала нещо по-безопасно. Аз самата обожавам Мон, но не се харесва винаги. Една от най-добрите ми приятелки не иска да ме прегръща като съм с него.

За лекарка, която ме оперира избрах quatre. Доста е чист и някак елегантен. Аз не го харесвам. Обожавам бутилката и много исках да се залюбим, но не се получи с нито една от версиите му.

За дамата с Лукойл точки, Амор амор е любим тийн аромат! И аз имах такъв като бях на 16-7, не беше оригинал, но до ден днешен ми е спомен за летни ваканции. Понякога го мириша в парфюмерия като вляза, за да си спомня за безгрижните дни.
Абсолютно не ми се връзва за дама над 20 г. Пробвайте с nero assoluto, както предложиха преди мен.

# 288
  • Sunshine state
Получих си Cinnamon rolls на Калотинис и какво да кажа направо не знам - точно в десятката е. Много фотореалистични канелени рулца, хора, иде ми да си захапя ръката. 🤣 Нов любим ядлив аромат, който да разнасям из къщи или да подсиля канелата в Камра. 😍
Не е за хора, които не харесват фотореалистични гурмета, да знаете. Няма нищо парфюмно в него, изцяло храна. 💝
Сега чакам да ми дойде и Pistachio Latte, което уж поръчах първо, ама се бави нещо.

# 289
Амор-Амор носех като тийн и по тази причина ми е в графа момичешки.

Искам да подаря Jo Malone за Коледа на близък, харесва много Blacberry & Bay и почти бях го купила, но тествах Hinoki & Cedarwood и се разколебах.
Нещо друго в тази група? Не е задължително да е на Дж.М.

# 290
Момичета, помощ! Нищо не разбирам от парфюми, а тук прочетох много компетентни мнения. Изкам да изненадам за празниците двама младежи на 25 и 26 години. Единия съм го виждала да ползва https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Acqua-di-Gio-410.html , а другия - този Иска ми се да е нещо различно от тези дето ползват. Предложения?
Препоръчвам на Каролина Херера , мъжките са уникални , както и на Версаче. Моя син също използва тези показаните от вас плюс моите предложения .
https://douglas.bg/marki/carolina-herrera-brand/ch-bad-boy
https://douglas.bg/versace-eros-eau-de-parfum-conf-56987

# 291
  • София
Скрит текст:
Получих си Cinnamon rolls на Калотинис и какво да кажа направо не знам - точно в десятката е. Много фотореалистични канелени рулца, хора, иде ми да си захапя ръката. 🤣 Нов любим ядлив аромат, който да разнасям из къщи или да подсиля канелата в Камра. 😍
Не е за хора, които не харесват фотореалистични гурмета, да знаете. Няма нищо парфюмно в него, изцяло храна. 💝
Сега чакам да ми дойде и Pistachio Latte, което уж поръчах първо, ама се бави нещо.

Pupitka - Днес съм именно със Cinnamon rolls и ми е много хубаво и уютно. Един колега едва не ме изяде сега на сутришното кафе Smiley Уникално гурме с усещане за млечен десерт с канела. Heart Eyes  Много хора изпозват определението уникален за всякакви парфюми, но в този случай си е точно на мястото.

Скрит текст:
Момичета, помощ! Нищо не разбирам от парфюми, а тук прочетох много компетентни мнения. Изкам да изненадам за празниците двама младежи на 25 и 26 години. Единия съм го виждала да ползва https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Acqua-di-Gio-410.html , а другия - този Иска ми се да е нещо различно от тези дето ползват. Предложения?

MAD65 - Привет, на Ваше място бих се спрял на тези аромати:
 - за любителя на Emporio Armani Stronger With You Intensely -перфектен вариант е
Azzaro The Most Wanted (Intense) EDP
https://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/The-Most-Wanted-66826.html

Прекрасен парфюм, богат, секси, вкусен, в духа на посоченото Армани. Няма да сбъркате с него - гореща препоръка! Hands Ok Hand

- за любителя на Acqua di Gio Giorgio Armani - за мен подходящ избор е Bvlgari  Aqva Pour Homme

https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Aqva-Pour-Homme-153.html
Отличен морски парфюм, аромат емблема на този стил.

Докато завършвах поста си, един колега влиза в стаята и ми смигва с коментар: добре си намирисал тука Smiley Явно си излъчват Канелените ролца Animal Heart Eyes Cat

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 10:04 от Deetron

# 292
  • Пловдив
В Cinnamon Rolls преобладава ли канелата ? Искам парфюм ако може с аромат на чиста канела като от отворено пакетче на прах.

# 293
Скрит текст:
Искам да подаря Jo Malone за Коледа на близък, харесва много Blacberry & Bay и почти бях го купила, но тествах Hinoki & Cedarwood и се разколебах.
Нещо друго в тази група? Не е задължително да е на Дж.М.
Al, понеже каза "близък", предположих, че е мъж. Един от най-добрите парфюми на бранда, а и изобщо за мен, е Jo Malone Golden Vanilla & Vetiver. Аз го нося с удоволствие, но на мъжка кожа, стои прекрасно.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 18:50 от Magda Dimitrova

# 294
В Cinnamon Rolls преобладава ли канелата ? Искам парфюм ако може с аромат на чиста канела като от отворено пакетче на прах.
Не.
Парфюмът мирише точно на канелени рулца поръсени с течен крем. Супер вкусен, ядлив и сладък. Това не са парфюми за всеки, силни са и миришеш точно на десертите, които са на заглавието.
Направих си експеримент да нося поредни дни, с малко и с повече напръсквания Пистачио Лате. Дотежава, накъртва, писва ми да мириша хранително и обонянието ми се изморява.
Дадох го за проби на близки хора, до един бяха силно заинтригувани, като им обяснявах какви са, но като ги напръсках, казаха, че не желаят да миришат така, става им тежко и много сладко. Една дама ме попита дали наистина се пръскам с този парфюм и ходя по улиците. Казах и да, но аз много обичам гурме аромати и ядливи нотки зимата.

Снощи тествах новите три гурме аромата на Nicolai Parfumeur Createur.
Те са много по-умерен, не толкова натуралистични и са също прекрасни. Влюбена съм в ядково млечния Saint Honoré. На такава вълна съм и посягам все към такива парфюми.

# 295
Търся съвет за подарък  за млади мъже - единият е почитател на Paco Rabanne 1 Million, но ползва също Carolina Herrera Bad Boy и RABANNE INVICTUS. Другият най-често ползва Calvin Klein Euphoria и също Paco Rabanne 1 Million.  Подарявала съм различни варианти на 1 Million и INVICTUS. Търся нещо сходно и за двамата. Да заложа ли на различни варианти на Herrera Bad Boy - например Carolina Herrera Bad Boy Extreme, Carolina Herrera Bad Boy Gold Fantasy, Carolina Herrera Bad Boy Cobalt , Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum или Dolce&Gabbana Light Blue Pour Homme Eau Intense, Coach Man Blue? Или нещо друго в този ценови клас? Последните два пробвах в Дъглас и ми харесаха, но не съм сигурна, че ще ги одобрят.

# 296
Имате ли мнение за качеството на парфюмите от този сайт?
https://www.easycosmetic.at/

# 297

Не съм го ползвала, но си изглежда тотално легитимен.

# 298

Не съм го ползвала, но си изглежда тотално легитимен.
Да, легитимен е, доста добри цени на някои парфюми спрямо други сайтове, интересно ми е доколко са качествени парфюмите.

# 299
Търся съвет за подарък  за млади мъже - единият е почитател на Paco Rabanne 1 Million, но ползва също Carolina Herrera Bad Boy и RABANNE INVICTUS. Другият най-често ползва Calvin Klein Euphoria и също Paco Rabanne 1 Million.  Подарявала съм различни варианти на 1 Million и INVICTUS. Търся нещо сходно и за двамата. Да заложа ли на различни варианти на Herrera Bad Boy - например Carolina Herrera Bad Boy Extreme, Carolina Herrera Bad Boy Gold Fantasy, Carolina Herrera Bad Boy Cobalt , Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum или Dolce&Gabbana Light Blue Pour Homme Eau Intense, Coach Man Blue? Или нещо друго в този ценови клас? Последните два пробвах в Дъглас и ми харесаха, но не съм сигурна, че ще ги одобрят.
Ако са братя, за единия JPG Le Male Le Parfum, а за другия JPG Ultra Male. Ама и да не са пак може да им ги подарите.
И двата са много харесвани от ХХ century generation (не само, на мен също много ми допадат), като съм сигурен, че ще ги одобрят... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт