Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 325
  • 771
  •   1
Отговори
# 270
Sweet_Dreams19,   получавате от мен още един глас за Cacharel Amor Amor. Моля да качите цените по офертата, при възможност, благодаря.

# 271
Cacharel Amor Amor ми е любов от тийнейджърските години. Лелее, бях влюбена в него, за мен беше най-опияняващия аромат. Защо да не е подходящ за дама на зряла възраст?

# 272
Благодаря ви, и аз към него се бях насочила. Качвам снимка с цените, има и толкова бройки мъжки, но съм ги игнорирала (😅)
Фолиото с което са опаковани изглеждаше малко нелепо, поне в тази бензиностанция, където ги гледах, та не бих се изненадала, ако са ментета или разчистване на някой склад.

Бензиностанции лукойл

# 273
Cacharel Amor Amor ми е любов от тийнейджърските години. Лелее, бях влюбена в него, за мен беше най-опияняващия аромат. Защо да не е подходящ за дама на зряла възраст?
Ако е към мен това, както писах, не бих го избрала аз за по-зряла дама, защото е наивен, невинен, закачлив. Друг може да го избере. Сега го пробвах пак - много си го обичам, но не се пръскам отдавна вече с него. Не бих се чувствала комфортно с такъв аромат върху себе си, освен ако не ми е много лятно и лигаво. А може и да ми е омръзнал, знам ли, субективно ми е мнението.

# 274
  • Вече на светло в София
Момичета, помощ! Нищо не разбирам от парфюми, а тук прочетох много компетентни мнения. Изкам да изненадам за празниците двама младежи на 25 и 26 години. Единия съм го виждала да ползва https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Acqua-di-Gio-410.html , а другия - този Иска ми се да е нещо различно от тези дето ползват. Предложения?

# 275
Здравейте, момичета! От години ползвам Versace Crystal Noir, сега съм взела Tresor. Моя приятелка ми каза, че La Nuit Trésor бил много хубав, на летището в Дубай го пробвала. Преди няколко дена отиваме с нея в Douglas в Залцбург да го помириша и аз, но беше пълно разочарование. Тя каза, че тази миризма въобще не е същата, която е пробвала в Дубай. Според мен този, който пробвахме в Douglas прилича на La vie est belle. Бихте ли казали на кой парфюм е подобен?
La Nuit Trésor има доста фланкъри. Да не е мирисала някой от тях?

# 276
Club de Nuit Intense Man Parfum Armaf или Terre d’hermes за първия ( зависи от бюджета ), за мен вторият е  може би най-хубавият мъжки аромат . За вторият -spicebomb.

# 277
Здравейте, момичета! От години ползвам Versace Crystal Noir, сега съм взела Tresor. Моя приятелка ми каза, че La Nuit Trésor бил много хубав, на летището в Дубай го пробвала. Преди няколко дена отиваме с нея в Douglas в Залцбург да го помириша и аз, но беше пълно разочарование. Тя каза, че тази миризма въобще не е същата, която е пробвала в Дубай. Според мен този, който пробвахме в Douglas прилича на La vie est belle. Бихте ли казали на кой парфюм е подобен?

Каза, че мирисала La Nuit Trésor, както и няколко фланкъри, но не е същия мирис като този в Дъглас. Прости исках да разбера на кой е подобен.

# 278
За мен не е подобен на никой поне никой, от тези които аз съм мирисала, освен на фланкърите му разбира се.

# 279
Здравейте, можете ли да препоръчате мъжки  летен парфюм. Благодаря ви
Ако споделите бюджет и възраст на господина може да измислим нещо...

# 280
От списъка харесвам Неро абсолюто, по подходящ е за по-възрастна дама.

# 281
  • BG-DE
Това с обвързването на типове аромати и възраст е много относително. Съседката ми е над 70-те и ползва основно Нилската градина 🙂 имам и други познати над 55г, за които аромати като ЛВЕБ и Нощният трезор са ужас и предпочитат нежни и леки парфюми, а племенницата ми на 26г трови всичко живо с Черната орхидея 😀

# 282
Tresor la Nuit не прилича на, LVEB на Ланком.

# 283
Минавам да споделя какво си купих след всички предложения тук и след дълги-дълги обиколки и мирисане в Дъглас. Единият е Boss The Scent Elixir For Her - много ми хареса, изискан, вечерен, точно каквото си представях. Е, не го купих от Дъглас, че цената му е без коментар, поръчах го онлайн.
Другият парфюм е с по-интересна история Simple Smile при едно от посещенията в мола попаднах на позната, която се оказа истински познавач. Седнахме на кафе и разцъкахме fragrantica (познавам сайта, но изобщо не го ползвам често). Та тя ми препоръча Perle Rare Panouge, който бил забъркан от прочут парфюмер - Франсис Кюркджиян. Цъкахме телефоните и накрая го поръчах от елинор. Дойде преди два дни и ме побърка, не очаквах толкова да ми харесат бели цветя.
Не ми се смейте, моля Simple Smile четох доста теми назад и се изумих от познанията на повечето пишещи тук, аз обичам хубави парфюми, но 4-5 налични и различни Simple Smile ми стигат.

# 284
Скрит текст:
Цитат

Каза, че мирисала La Nuit Trésor, както и няколко фланкъри, но не е същия мирис като този в Дъглас. Прости исках да разбера на кой е подобен.
bgorsdk, преди няколко дни имах подобна ситуация. Накратко, след известно чудене дали да взема LVEB за подарък и пръскане на блотер реших да взема дъщеря ми с мен за да помогне в избора, но LVEB в Нотино миришеше на виолетки и това е... За сравнение - в Дъглас тестерът беше с познатото ухание и нямаше помен от виолетки.
"Мистерията" беше разгадана от отзивчива и наблюдателна консултантка в Нотино която установи, че капачката на L'elixir е нахлупена на тестера LVEB.
Та може и някоя дама преди вас докато тества да е пръснала и после да е разменила капачките по погрешка...

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 22:23 от Veryberry

Общи условия

Активация на акаунт