Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 337
  • 771
  •   1
Отговори
# 255
70+ Sweat Smile
Стига де, това звучи несериозно, освен ако ароматът не е на крем Каро евентуално.
Да , много странно се изказа консултанта в магазина , който беше мъж .Лично мен ме стрестна.

# 256
LSF MSMXIV,
това е прекрасно предложение. Съвсем не се сетих за него. Той е много по-удачен и "безопасен". Освен това е много красив и подходящ за всеки сезон, според мен. Ами, избрахме го! Сърдечно благодаря! Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 16:16 от Magda Dimitrova

# 257
За себе си нищо не взех от намаленията, но поръчах за мъжа ми Шанел Алюр.
Баренията още я мисля. Ту ми харесва, ту - не.

# 258
Баренията нещо и липсва /нещо и е в повече.

# 259
Някой спомена BDK velvet tonka и няма как да не споделя, че се влюбих в този парфюм от мостра и го забърсах като коледен пдоарък от мен за мен 🥰
Първо поръчах THoO Just before, но няколко дни разносвах мостра и ще го откажа. Нещо не ми допада като за цяла бутилка.

Явно много обичам тонка, съдейки по ароматите които притежавам. Пробвах и Franck boclet tonka, но изобщо не ми хареса, доста ретро ми е. Имам друг любимец от тази марка, но няма да му споменавам името да не ме цензурират 😹 ама разбрах, че влязъл в класация за 10-те най-лоши парфюми или нещо такова 😹

# 260
Джули, пробвай ако още не си Арабианс Тонка. Хубав е, и сега зимата мисля че се разгръща красиво. Аз си поръчах за адет мостра от него от Старкорп, но мисля че го има за проба в Белодоре.

# 261
Имам 10мл от него отливка точно от Старкорп. Вече втора зима я мотая. Харесвсм го, но е такава бомба, че пръскам много пестеливо и само на открити пространства, че ако ида на работа с него може да има припаднали наоколо 😹

# 262
Даа, бсолютна бомба е. Моята отливка е 1.5 мл и едно фъс ми държи цял ден. Толкова пестелива, че дори и не се замислям за цял флакон. Ще остане и за внуците 🤣🤣🤣

# 263
Днес ставам неволен свидетел на разговор между две дами- едната била закупила арабски парфюм менте.Вие попадахте ли на такъв? Kоментарът беше че закупените от интернет не били истински, а само закупените от физически магазин. Става дума за парфюми Yara на  LATTAFA. Не спомена от кой сайт е закупен, а това че има и ментета.

# 264
  • Sunshine state
Има ментета и на тях, да. За това гледам да го има холограмния стикер на кутията като купувам или поръчвам директно от сайта им. Последно поръчах новия на Zimaya Tiramisu Coco директно от тях. Така и така ми излезе се кодовете по-евтин. Явно има ментаци вече на всичко. И с проверка на бач кодове не става, понеже разбрах, че ги копирали и тях.

# 265
Здравейте, можете ли да препоръчате мъжки  летен парфюм. Благодаря ви

# 266
Под елхата имам малка кутийка с 30мл LVEB L'Elixir и малко по-голяма кутия с 50мл парфюм + 150мл лосион за тяло Aerin Cedar Violet. От втория се бях отказала, но го пуснаха на изкушаваща цена и ми отиде дисциплината. Не съм пробвала нови аромати отдавна, не съм във фаза. Ако мина през магазина, пръскам на блотер някой от горните два и си го ползвам да си отбелязвам в книгата и така спокойно ще си дочакам моите до Коледа. Но сега като почета малко тук, може и да си набележа аромати за проба.Simple Smile

# 267
Здравейте, момичета.
Имам въпрос. В бензиностанциите Лукойл са пуснали няколко парфюмчета (цената им е завишена, но пък имам точки за харчене до края на годината).
Търся парфюм за подарък на мамчето, кой от тези, според вашето мнение, е най-хубав?

Chopard Briliant wish
Hugo Boss XX (мислех, че отдавна е спрян от производство)
Roberto Cavalli Signature
Roberto Cavalli Nero Assoluto
Jimmy Choo ILLICIT
D&G L'Imperatrice (без него, хубав е, но е подаряван вече)
Cacharel Amor Amor
CK in2u her

Ако имате интерес малко по-късно мога да ги кача и с цените.

# 268
Много обичан. Имам остатъци в малко (поредно) шишенце, отдавна не го ползвам, по-скоро ми е спомен за хубави лета. Жизнерадостен наивен аромат, който не бих избрала за по-зряла дама.

# 269
Здравейте, момичета! От години ползвам Versace Crystal Noir, сега съм взела Tresor. Моя приятелка ми каза, че La Nuit Trésor бил много хубав, на летището в Дубай го пробвала. Преди няколко дена отиваме с нея в Douglas в Залцбург да го помириша и аз, но беше пълно разочарование. Тя каза, че тази миризма въобще не е същата, която е пробвала в Дубай. Според мен този, който пробвахме в Douglas прилича на La vie est belle. Бихте ли казали на кой парфюм е подобен?

Общи условия

Активация на акаунт