Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 343
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
Сега погледнах, ароматизатори за дом са.
Иначе една жена твърди че Генезис е на 85% като този Аква Ди Парма:

# 241
  • София
Имаше ароматизатори, от тези с пръчките. Точно на Генезис съм имала. Билков към лекарствен аромат ( поддържам постоянно шампоана и маската) наистина клонят към мъжки, но поне за мен не са ретро.

# 242
Не мога да си редактирам мнениетоз Атова в нов пост пускам линка към скрийншоти от предното ми мнение.
https://www.reddit.com/r/fragrance/comments/1bf0hh4/looking_for_ … astase/?rdt=50281

# 243
Имате ли впечатления от терапията в 4 стъпки на Joico?

# 244
Ползвам термото Генезис, за мен е жесток аромат. Ако имаше такъв парфюм, не знам дали щях да погледна друг.

# 245
Хм, аз съм ползвала прозрачния Генезис за тънка коса. Този от снимката е шампоана за суха коса. Вероятно са различни. Любим аромат и недоближаващ се до нищо друго, което съм помирисвала е термото Кератин Термик. Невероятно е!

# 246
  • Melmak
Аз съм със серума на genesis и ми бие малко на мъжки. За това харесвам повече серума potentialiste, просто е аромат на друго ниво. И фризьорката ми не знаеше да има близък дори парфюм, понеже и тя е влюбена в аромата. 😁😁😁

# 247
  • Враца
Чак, ми събудихте любопитството..

# 248
Аз пък издирвам парфюм с аромата на шампоана и маската Lalga.
Също да попитам Velvet Tonka на Bdk Parfums,  колко близък е като аромат до Bois Dore на Ван Клийф?

# 249
Николко.

# 250
Здравейте!
Исках да ви попитам, какъв парфюм бихте подарили на лекар? Никога не съм усещалa аромат около нея. Спрях се на Guerlain Mon Guerlain. Мисля си че е "лесен" и "безобиден", но сигурно не е така? Защо парфюм, ще попитате и с право? Може би защото съм пристрастна и съдейки по себе си, си мисля, че много ще се зарадва на такъв подарък. Не се отказвам от въпроса си, но след като прочетох вчерашните ви коментари за Hermes Barenia... Ходих да го пробвам още когато се появи, после отново и отново... На различни температури, в различно настроение и време на деня и не! Не е за мен, не ми стои добре, изобщо не го разбирам, (съвсем не е нужно), но върху моята кожа, няма аромат на парфюм, дори. И понеже не е възможно да е от обонянието ми, го отдавнам на това, че не е за моята кожа. Не е първи случай и за пореден път се убеждавам, че и най - красивият парфюм, може да не е за мен. Chloe Intense, го оцених. Много красив парфюм. Не е за "мой", заради розата. При него, поне имам обяснение. Та бихте ли подарили парфюм, в моя случай? И ако да, кой бихте избрали? Не знам, колебая се, дали изобщо е удачно? Ще съм благодарна, да споделите мнението си. Simple Smile
Желая ви хубав, топъл и уханен ден! Flowers Rose
Парфюм за днес Yves Saint Loran Caban.

# 251
Здравейте , виждам че се коментират повече дамски парфюми , но искам да попитам за следното , някой познава ли аромата на мъжкия Азаро пюр хом . Поръчах го за подарък от черен петък без да съм запозната с уханието , купувала съм от другите Азаро и съм очарована , но консултант в магазина ми каза , че аромата бил подходящ за 70+ , което много ме изненада неприятно . Нямаше обаче тестер да помириша .

# 252
70+ Sweat Smile
Стига де, това звучи несериозно, освен ако ароматът не е на крем Каро евентуално.

# 253
  • на терасата
Здравейте!
Исках да ви попитам, какъв парфюм бихте подарили на лекар? Никога не съм усещалa аромат около нея.
Подарете ѝ ваучър за Дъглас.

# 254
Здравейте!
Исках да ви попитам, какъв парфюм бихте подарили на лекар? Никога не съм усещалa аромат около нея. Спрях се на Guerlain Mon Guerlain. Мисля си че е "лесен" и "безобиден", но сигурно не е така? Защо парфюм, ще попитате и с право?
Скрит текст:
Може би защото съм пристрастна и съдейки по себе си, си мисля, че много ще се зарадва на такъв подарък. Не се отказвам от въпроса си, но след като прочетох вчерашните ви коментари за Hermes Barenia... Ходих да го пробвам още когато се появи, после отново и отново... На различни температури, в различно настроение и време на деня и не! Не е за мен, не ми стои добре, изобщо не го разбирам, (съвсем не е нужно), но върху моята кожа, няма аромат на парфюм, дори. И понеже не е възможно да е от обонянието ми, го отдавнам на това, че не е за моята кожа. Не е първи случай и за пореден път се убеждавам, че и най - красивият парфюм, може да не е за мен. Chloe Intense, го оцених. Много красив парфюм. Не е за "мой", заради розата. При него, поне имам обяснение. Та бихте ли подарили парфюм, в моя случай? И ако да, кой бихте избрали? Не знам, колебая се, дали изобщо е удачно? Ще съм благодарна, да споделите мнението си. Simple Smile
Желая ви хубав, топъл и уханен ден! Flowers Rose
Парфюм за днес Yves Saint Loran Caban.
[/spoiler]
След като не сте усетили аромати около нея може би не иска или не ползва парфюми в служебна обстановка.
От друга страна обаче, ако ще е Guerlain една Aqua Allegoria Granada Salvia би било чудесно предложение, защото е много лек, нежен, красив и доста прибран в сравнение с Mon без значение EDP или EDT.

Общи условия

Активация на акаунт