Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 274
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
За тинейджърка препоръчвам розовата Яра на Латафа.
Много благодаря Съвпада с желанието на тинейджърката, но аз бях предубедена. Поръчах го.

# 436
Здравейте,кой парфюм на Akro e  по-зимен унисекс аромат?  Бях се насочила към Rise-,но  според мен ще е по пролетно -летен?

# 437
  • София
Обмислям покупка на парфюм Панел егоист платиниум.Въпросът ми е какво ви е мнението за Щанда на Шанел в Сердика Център?

# 438
Щанд на Прити шоп официален вносител на марката за България. Цени официални, няма намаления и никакви съмнения за копия.

# 439
  • София
Щанд на Прити шоп официален вносител на марката за България. Цени официални, няма намаления и никакви съмнения за копия.
Ако ми кажете и къде се намира .....че съм много благодарна

# 440
Имам няколко любими парфюма, един от които е Hypnotic Poison на Dior. В интерес на истината последно го бях ползвала преди 9 години. Преди 2-3 седмици отново си го купих, но за жалост на мъжа ми не му понася аромата, когато съм край него. Само се кара с мен и ми обяснява колко е отвратителен парфюма и как му се повръщало от него Sad
Да, аромата наистина е по-специфичен и не е за всеки, но пък да кажеш че е отвратителен е грозно. Мъжа ми директно ми каза да не се пръскам повече с него. На някой случвало ли му се е половинката му, или някой друг да каже че даден аромат, който ползвате е гаден, натрапчив и т.н., и как реагирате в такъв случай?

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 12:19 от Borqna Sto 771419

# 441
Там за където питате в Сердика център.

# 442
  • София
Там за където питате в Сердика център.
Много благодаря!
Тръгвам

# 443
  • София
Ул. Уилям Гладстон 34

# 444
Преди 2-3 седмици отново си го купих, но за жалост на мъжа ми не му понася аромата, когато съм край него. Само се кара с мен и ми обяснява колко е отвратителен парфюма и как му се повръщало от него Sad
Да, аромата наистина е по-специфичен и не е за всеки. Но той директно ми каза да не се пръскам повече с него.
Неприятна ситуация. Ще трябва да избереш мъжа или парфюма.

Аз уж щях да чакам по-натам и доста се радвах миналия месец как малко парфюм съм купила тази година и...

Тази Rose Amira като ми влезе в главата и просто трябваше да го имам. Освен това по стечение на обстоятелствата нямаше как да се спра и взех и Musc Outreblanc и на всичкото отгоре едни 30мл TF Black Orchid TriumphFlushed
Отиде ми коня у ряката. Знам си че не трябва да гледами  чета.

# 445
Преди 2-3 седмици отново си го купих, но за жалост на мъжа ми не му понася аромата, когато съм край него. Само се кара с мен и ми обяснява колко е отвратителен парфюма и как му се повръщало от него Sad
Да, аромата наистина е по-специфичен и не е за всеки. Но той директно ми каза да не се пръскам повече с него.
Неприятна ситуация. Ще трябва да избереш мъжа или парфюма.

Аз уж щях да чакам по-натам и доста се радвах миналия месец как малко парфюм съм купила тази година и...

Тази Rose Amira като ми влезе в главата и просто трябваше да го имам. Освен това по стечение на обстоятелствата нямаше как да се спра и взех и Musc Outreblanc и на всичкото отгоре едни 30мл TF Black Orchid TriumphFlushed
Да, но е глупаво да се изпокараме с мъжа ми за един парфюм. Това което ми идва на ум е, или да ползвам парфюма много рядко (тъй като все пак имам и други парфюми), или да го дам на майка ми. Тя поне знам че няма да има проблем с това.

# 446
А не може ли да се пръскаш с него когато не сте заедно? На работа например.

Моя много не харесва Dark purple на Монтал, когато съм се пръскала с него не спира да се шегува, че ще се изтровим 😹 та си се пръскам когато не сме заедно.
Мислех, че не харесва рози, но пък много хареса TF cafe rose.
Моята коледа ще е доооста ароматна, чакам да дойдат някои неща и ще споделя ☺

# 447
Аз бих си направила една отливка 10-тина мл да си го душа или ако мъжът не е наоколо да се пръсна и останалото бих дала, щом майка ти го харесва.

# 448
А не може ли да се пръскаш с него когато не сте заедно? На работа например.
Парфюма е 100 мл., явно ще трябва да си направя отливка, за да си го нося в чантата.

# 449
  • Sunshine state
[

И аз така - поръчах една Италика 30мл и един Montal Choco Greedy 100мл, а уж нямаше да взимам нищо поне за месец...

Общи условия

Активация на акаунт