Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 121
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
Според мен по-безопасният вариант е Бушерон. На НР мускусът не стои добре на някои кожи, например на моята избива кофти потна нотка, а многократно съм се опитвала да се спогодя с ароматите на марката. Sweat Smile
И аз съм за Бушрон - имам го, не ми е любим, но много харесван от околните, а и траен. 🌺

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 23:15 от cabochard

# 556
Здравейте! Изпитвам огромен интерес към всичко на Мюглер, но този лилавият- Alien, хич не ми допадна.
Има ли как с някои от техните фланкъри да се рискува на сляпо или да продължа да издирвам мостри и отливки.
С тия поръчки на сляпо попаднах на един слава богу, евтин парфюм - Boucheron Quatre iconic, който е ужасен, тежък, задушлив....
Обичам тежки, сладникави, флорално- плодови аромати, с Амбър, може и мускус, също и свежи, летни, с цитрусови нотки.Не съм голям фен на бели цветя и жасмин и затова се притеснявам , че нищо на Мюглер не би могло да ми падне.

# 557
Здравейте! Изпитвам огромен интерес към всичко на Мюглер, но този лилавият- Alien, хич не ми допадна.
Има ли как с някои от техните фланкъри да се рискува на сляпо или да продължа да издирвам мостри и отливки.
С тия поръчки на сляпо попаднах на един слава богу, евтин парфюм - Boucheron Quatre iconic, който е ужасен, тежък, задушлив....
Обичам тежки, сладникави, флорално- плодови аромати, с Амбър, може и мускус, също и свежи, летни, с цитрусови нотки.Не съм голям фен на бели цветя и жасмин и затова се притеснявам , че нищо на Мюглер не би могло да ми падне.

Определено не би Ви допаднало нещо на Mugler.  Вижте Ван Клийф, това се сещам в момента. Coco Madmoiselle , но там пак има малко бели цветя. Montblanc Signature също ми хрумва, той обаче е по-скоро летен.
Xerjoff Naxos.

P.S парфюм на Mugler на сляпо не препоръчвам. Аз съм им страшен фен, обожавам Alien.

# 558
Много го прекалих в парфюмно отношение напоследък, така че си налагам забрана за нови аромати поне до пролетта. 😹
Но пък имам доста нови аромати на които да се радвам
Последното ми попълнение е Bois d’amande. Бях го тествала в Дъглас и много ми допадна, но изчезна от бг сайтовете. Усещам го като сладникав, но и ориенталски. Бадемът също, който явно много харесвам. Мисля, че е подходящ за сега та ще му се радвам.
За Wood jasmin вече ви казах, че се влюбих. 😍 има прекрасно развитие

Boucheron oud de carthage много го харесах като го пробвах, определян е във Фрагрантика като повече мъжки, но не съм го разносвала. Не мисля и че ще е сега. Представям си го в по-топло време.

# 559
Днес успях да тествам това творение на Латафа.Според фрагрантика е мъжки и е копие на 1 милион на Пако Рабан,а според мен е дамски и е едно към едно с Лейди Милион.Вие как мислите?

# 560
Много се радвам на мацките, които прекаляват в парфюмно отношение, иска ми се и на мен да се върна в този етап, да се влюбвам неразумно в десетки аромати... но не се получава, заседнала съм. 😏
DzhuliB, снимките ти са страхотни! Толкова топлина и уют излъчват. 😊❤️

Аз днес разчупих калъпа и разносвам D&G Devotion Intense.
Много ми хареса, когато го тествах преди няколко месеца и от тогава го мисля. Пък аз като мисля някой парфюм, се вманиачавам.
Обаче здравият разум този път надви и си взех просто малка отливка.
Продължава да ми харесва много - въздушен лимонов кекс, английският lemon drizzle cake, и малко лешници, но е супер глух върху мен. Навън почти се изгуби, а дори не е много студено. Вкъщи се усеща, ако се пръскам на всеки половин час. Жалко.
Най-вероятно ще приключа отливката сега по Коледа и ще чакам някоя Еликсир версия.

# 561
Днес успях да тествам това творение на Латафа.Според фрагрантика е мъжки и е копие на 1 милион на Пако Рабан,а според мен е дамски и е едно към едно с Лейди Милион.Вие как мислите?

Тази Латафа ,бях я взела преди години Simple Smile .Благодарение на Денси ❤.(Ако четете,благодаря за това прекрасно ревю,което бяхте написали,и не само на него 💕)
Супер  находка.За мен  я няма или е сведена до минимум,  типичната арабска  гадна " пластмасова" нотка,.Която ,аз въпреки  мега слабото  ми обоняние, усещам  в повечето арабски парфюми. За това и избягвам да взимам такива. Доста траен на моята кожа.

Много ми хвалят Kismet-Maison Alhambra .Не съм пробвала още Simple Smile
Бих се радвала на отзиви за хубави dupe- варианти все  пак. Simple Smile

Редактирам : Тази 😁 бях купила. В бързината ,не видях точно снимката  Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Fakhar-Rose-70466.html

# 562
  • Бургас/Пз
Благодаря на всички за мненията за Бушерон и All of me. Не мисля , че точно в този НР има муск , или поне аз не го усещам изобщо. Взех него и днес даже го подарих. Момичето страшно много го хареса на първо пръскане. Близка ми е и съм сигурна, че щеше да ми каже , ако не й допада. Не е купен за някакъв повод, а просто така - исках да я зарадвам с нещо, защото тя много рядко си купува парфюми, да не кажа хич. Основно ползва дезодоранти и рол они. Каза, че е много нежен и ненатрапчив, точно каквито харесва. Така, че съм доволна, че успях да я зарадвам Simple Smile

Днес успях да пробвам новия парфюм на Ван Клийф. Много , много ми хареса и най-вероятно това ще е следващата ми покупка за новата година ❤️
Усмихнати и светли празници на всички 🥰

# 563
Много го прекалих в парфюмно отношение напоследък, така че си налагам забрана за нови аромати поне до пролетта. 😹
Но пък имам доста нови аромати на които да се радвам
Последното ми попълнение е Bois d’amande. Бях го тествала в Дъглас и много ми допадна, но изчезна от бг сайтовете. Усещам го като сладникав, но и ориенталски. Бадемът също, който явно много харесвам. Мисля, че е подходящ за сега та ще му се радвам.
За Wood jasmin вече ви казах, че се влюбих. 😍 има прекрасно развитие

/
Да попитам само този Bois d'Amande от България ли е купуван?Логото на кутията ми се струва много по- релефно и самата кутия по-качествена от  тези, които съм взимала от Дъглас. Имала съм три Van cleef - Neroli Amara, Santal Blank и Rose rouge и все съм се чудела на неособено качествената опаковка за такъв бранд.

# 564
Аз имам четири и нито една не е отчетливо релефна както изглежда на тази снимка, но е твърде възможно релефът тук да е засилен от сенките и да създава илюзията за по-изпъкнал отколкото е.

# 565
Върху снимката има ефект.
Изобщо не е толкова изпъкнал релефа.
Нямам съмнения за оригиналността му, от Koku.bg е купуван.

# 566
Само при мен ли кодовете от Елинор не работят нито на 1 парфюм?....само лоял.

# 567
И аз нямам търпение да пробвам Bois D'amande и Musc de Soiee Van Cleef & Arpels . Имам усещането, че ще се харесаме.
Момичета и момчета, как мислите да ухаете на предстоящите празници? Отговора сарми се подразбира Smile
На Бъдни вечер смятам да нося Black Opium Le Parfum. Коледа ми е запазена за Бианко Лате. А посрещането на Новата Година ми е за любимото Ani на Nishane.

Татьяна Манзюк 683311 - И при мен каквото и да сложа в кошницата нито санта, нито april, само лоял. Реших, че кодовете явно важат само при определени парфюми и то тези, които са обявени в промо селекшъна им Simple Smile

# 568
Само при мен ли кодовете от Елинор не работят нито на 1 парфюм?....само лоял.

При мен работят.Пробвах с няколко парфюма

# 569
Момичета и момчета, как мислите да ухаете на предстоящите празници? Отговора сарми се подразбира Smile
На Бъдни вечер смятам да нося Black Opium Le Parfum. Коледа ми е запазена за Бианко Лате. А посрещането на Новата Година ми е за любимото Ani на Nishane.
Аз ще въртя Guerlain Rose Amira и Santal Royal + съм извадила още Montale Intense Cafe, TF Noir de Noir, Lancome La Nuit Trésor Intense, TF Café Rose, VC&A Ambre Impérial и Guerlain LPRN Absolue за до края на месеца и средата на януари. Ще видим кои ще са най-носените.
Мисля да вадя така по няколко и да ползвам за около месец, защото иначе се губя ако всички са на куп и посягам все към едни и същи, обикновено най-новите.

Общи условия

Активация на акаунт