Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 215
  • 771
  •   1
Отговори
# 720
Не. И аз го видях вчера и потърсих в нета, но не намерих инфо. Излиза само за техните продукти, или поне не съм го виждала за никоя от другите марки, чиито парфюми разглеждам. При мен част от текста се визуализира bold-нат-а.
--
Най-после пробвах Moonlight Patchouli на VCA, но този с бял етикет. Много силен и наситен, чак тежък, вероятно  кожата ми дойде в повече. За мен е по-скоро мъжки аромат, не се виждам с него. Бях се настроила позитивно, марката е любима на мнозина от пишещите тук.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 23:46 от Veryberry

# 721
Chanel  са много стриктни къде се ползва името им и явно са задължили фрагрантика да се разграничи от тях. Те дори следят постове в инстаграм и не всеки може да публикува снимка на техни продукти. Преследват като на-цита.

# 722
Този надпис забелязвам че е на мястото на което обикновено е изображението на логото на парфюмера или марката на съотвентия парфюм. Тоест вместо логото на Шанел се визуализира надписа. Може да са имали проблеми с това че показват логото. Thinking
Шрифтът, с който е изписано името Chanel също е произволен.

# 723
Densi, страхотно ревю на Bois d’amande. ❤
Само веднъж го твствах в Дъглас и толкова ми хареса, че го мислих докато не го купя.
Миналата седмица го тествах, веднага получих комплимент, че мириша много хуабво. Върху мен е и траен, даже е останал остатъчен аромат по роклята ми преди да я изпера.

Добрах се да тествам Eclaire. Добре че не стрелях на сляпо. Прекалено сладък идва за моя вкус.

# 724
Ползвах Chanel Chance edp с години. Последното лято Chance edt. През есента си купих Coco Mademoiselle малко импулсивно. Хем е хубав, хем не е точно моето, не ми е достатъчно женствен и долавям мухъла в него, за който говорите тук.
Вие какво мислите зa Coco Mademoiselle edp?
Еликсирът на Ланком го пробвах в горещо време, изобщо не ми хареса. Сега ми е чудесен, женствен и секси.
За Кедя получих Good Girl blush. Страхотен е.

# 725
  • на терасата
Ползвах Chanel Chance edp с години. Последното лято Chance edt. През есента си купих Coco Mademoiselle малко импулсивно. Хем е хубав, хем не е точно моето, не ми е достатъчно женствен и долавям мухъла в него, за който говорите тук.
От Мадмоазелите харесвам само edT. В другите варианти пачулито ми е в повече и направо ме задушава. Същото пачули го има и в Коко ноар.

# 726
Мен не ме задушава, но и не ми е достатъчно женствен. Подозирам обаче, че в по-топло време повече би ми харесал.

# 727
Обожавам Eau Premiere Chanel, #19 Poudre, Cristalle Eau Verte Chanel през лятото, създават ми невероятно усещане за прохлада и свежест. През зимните празниците Coco Eau de Parfum Chanel е най-близкото ми усещане за уют и подправки сред близките ми хора. Нося го рядко и само с едно пръскане, защото е изключително богат и интензивен, но е част от коледната ми традиция. А лавандулата на Jersey е една от най-любимите ми, макар и да е изключително нетрайна. Chance и Mademoiselle не успях да харесам, идват ми твърде далеко от представата за Шанел, но това е по-скоро психологическа нагласа. Аз обожавам алдехиди и ги търся в марката, въпреки ретро усещането, което носят. Което ме подсеща да пробвам при първа възможност отново Bois des Iles.

# 728
Аз много си го харесвам Coco M., макар че го ползвам рядко. Харесвам и пачули по принип. Не долавям мухъл. Подходящ ми е за по-топло време.

# 729
Вече няма да съществува темата за размяна на парфюми? И какво ще правим сега? 😭
Отиде си една ера от живота на парфюманката!

# 730
  • Враца
Не съм доволна 🤨🥲

# 731
Вече няма да съществува темата за размяна на парфюми? И какво ще правим сега? 😭
Отиде си една ера от живота на парфюманката!
До момента не съм разменяла парфюми, но тъкмо се чудех дали да кача в темата за размяна първата ми сляпа покупка Black Perfecto който взех от Makeup преди 2 дни и дилемата отпадна.
Не знам за вас, но аз приключих с покупките "на сляпо". Joy

# 732
Рядко съм се възползвала от размени, но като цяло съм за. Не съм в течение защо темата вече няма да я има, обаче не виждам пречка да продължим да разменяме помежду си, ако искаме. Начин ще се намери, така мисля.

# 733
Не съм участвала в размени, но ще е жалко да няма такъв вариант. Предполагам, че се е ползвала повече за продажби темата, но да наказват коректните потребители заради некоректни не е гот.

# 734
  • София
Защо се маха темата?

Общи условия

Активация на акаунт