Синузит?

• 623
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, някой имал ли е синузит с много сериозна болка в цялата глава (чело, врат). Секрет от носа не излиза, стича се назад и кашлям периодично. Чувствам се отмаляла и с тази тежест и болка в главата, едвам си седя на краката. Утре ще посетя лекар, но се притеснявам дали не е нещо по-сериозно. Благодаря!

# 1
Аз съм с хроничен синузит, силна болка съм имала в глава, чело, очи и зъби са ме болели, но не и врат. И никога не съм се чувствала чак отмаляла...може да си с някакъв вирус.

# 2
  • София
И аз съм с хроничен синузит.
Когато се обостри, започват болки в челото, в носа, в очите, в горната челюст.
В повечето случаи нямам секрети, а силно запушен нос. Понякога получавам кървене от спукани капиляри.
Кашлица имам също понякога.
Вратът ме бори при грип. Отпадналост също тогава имам. При вирус.
При синузита само ми е по-изморено, заради трудното дишане, но определено се чувствам здрава.
Възможно е да си лепнала нещо. Сега има дихателен вирус, който бързо слиза надолу. Едната ми дъщеря направи пневмония уж от безобидна настинка и хрема преди 2 седмици.
Направи си бързи тестове от аптеката за основните вируси и после отивай на лекар, щом се чувстваш недобре.

# 3
Врат не, но даже до ухо е стигала болката при мен. Рентген на глава + изследване на носен секрет с антибиограма и консултация с УНГ. Мисля, че ЛЛ може да даде направления. Бързо оздравяване!

# 4
Много благодаря на всички отзовали се! Утре отивам на лекар. Бъдете здрави!

# 5
Здравейте от вчера имам болка в главата в цялата усещам напрежение особено при навеждане,започна са ме боли и ухото,притеснявам се и се чудя дали на някой не му се е случвало

Общи условия

Активация на акаунт