Синузит

• 193
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, след прекаран ковид тръгна една безкрайна хрема. Пих антибиотик, слагам противоалергични капки. Позактепи се положението и изтинах. Айде пак хрема сега съм на ефовекс, бронховаксом, фиброзим, слагам някакви правени капки, ходя на физиотерапия, но пустата хрема не спира. Какво ви помага за синузит?

# 1
Назален секрет за микробиология правили ли сте?
Може да опитате промивки със спрей с физиологичен разтвор.

# 2
Не ме прати лекарката. Слагам тетрисал. Сега сложих черен пипер с ракия и брашно и пих синупред. Изтича яко.

# 3
Геломиртол помагаше на дъщеря ми. Но продължителен прием. След антибиотик, де. Иначе тя си правеше инхалации с морска сол, както и затоплена в чорапче морска сол на челото.

# 4
Синупрет форте или Синулан вземам когато имам синузитни кризи. Отделно нагревки с лампа и топлене с торбичка с морска сол.

# 5
Синупрет форте или Синулан вземам когато имам синузитни кризи. Отделно нагревки с лампа и топлене с торбичка с морска сол.
синулана по каква схема

# 6
По 2 таблетки дневно, но вземам поне 20 дни. Една опаковка е за 2 седмици, обикновено са ми спрели симптомите за това време и съм спирала,  но ми се е случвало после бързо да ме повтори и затова сега пия по-дълго време.
Последния път нямаше Синулан форте, а Синулан форте дуо то е и за бронхи освен за синуси и май ми подейства по-добре.

# 7
Какво ви е мнението за проливните с физиологичен разтвор. Аз ползвам тетрисал само вечер по предписание на УНГ обаче се притеснявам да не си вкарам някоя нова бактерия в синусите. Имам чувството, че този ужас няма да свърши. Вече 2 месеца е това.

Общи условия

Активация на акаунт