Пубертетът при момчетата - тема 17

• 41 508
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Светкавица, пиши да кажеш какво стана с коремната болка 🍀

# 496
Вчера отвисяхме около 3ч в Спешно. Отново кръв, урина+ехограф, +рентген.И нищо. Още на опипване хирургът(много млад) каза, че това не е възпаление апендикс, но ни прати на изследвания. Предположи, че "може да е нещо разтегнато".

В неделя синът ми беше на дълъг и скоростен велопоход в някакви гиндерлици. Но болката се появи в четвъртък. Не зная може ли да има връзка. Отслабва, но не отминава.
Личен лекар, частен хирирг, спешно, изследвания. Нямам идея какво друго да направя.

# 497
Гастро да го види? Да не е колит, възпалено дебело черво? Понеже и ММ беше така, искаха да му правят скенер, но решиха, че е за операция и се размина.
Странното при сина ти е, че болката не минава, което може да е някаква мускулна/ неврологична болка.

# 498
  • София
За мен е пълна боза, но много хора са се развълнували, някакъв бутон им е натиснал в стил "В какви времена живеем" и "Какви кошмари могат да се случат". Много по-добри серии има в този дух и по-смислени, и информативни, но пък въпрос на вкус.
И аз така мисля. Темата е много дъвкана, за мен няма нищо новаторско тук - вредата от социалните мрежи и липсата на комуникация с тинейджърите. Иначе актьорите играят добре, трябва да се признае. Повече няма да коментирам, за да не издавам за негледалите.
Къде точно сте гледали филма: платформа, канал? Да знам, дали да се мъча да го търся или не.
Само в Нетфликс в момента.

# 499
На дневен ред у нас е- ще ме пуснете ли на море с приятели. Хора, ние не го пускаме, но със сълзи на очи пита и се моли. И то в Слънчев бряг. На 16,6 месеца ще бъде лятото. Другите са навършили 17г. Добри деца са.Трябвало да запазват места.Ще пътуват с влак. Много ми е мъчно, че не го пускаме, но мисля,че е опасно. Морето, дискотеките, там има хора,които отиват само да се напият и да се бият. Как ще изкарам 5 дена, ако го пуснем. Моля, дайте мнение, защото аз се притеснявам прекалено за всяко нещо и много го задушавам. Дайте компромисно решение, според вас.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 19:22 от maca-niki2008

# 500
И аз нямаше да го пусна, не е правилно и по закон трябва да има придружител.
Да реве, лятото да работи и да си събира парички за следващото лято или за шофьорски курс. Така бих го посъветвала 😀.

# 501
На 16 в Слънчев бряг - абсурд. Не да реве, а ако иска и да вие, няма шанс.

# 502
И моят от миналото лято се уговарят за това да ходят сами. На 17 ще са лятото. И пак ми е на кантар.
Аз и майката на едното момче казахме "с придружител". В съседна стая, в съседен хотел, но да има възрастен с тях. Майката обикновено запазва тяхната почивка декември. Изпуснаха раното записване.
Всички момци в компанията вече имат гаджета. Моят ме успокоява, че нямало да ходят на море с момичетата.
Може и да са се отказали, защото скоро нищо не е казвал.

# 503
На тази възраст го пуснахме с приятели на Влас, но наблизо имаше познат.Ходил е до Сл.бряг.Не бях очарована.Добри деца са и неговите приятели, но не те ме притесняват.

# 504
Аз не бих го пуснала сам, освен ако няма възрстен наблизо. Ние имаме морска къща и обикновенно приятелите му идват за около седмица. Това лято има 15 дни езиков лагер в Испания ( ще спат по къщите на хората) и 1 седмица на състезание по дебати в Словения. остава му 1 месец, в който ще сме си във Варна.

# 505
  • София
По Нетфликс е. За мен е пълна боза, но много хора са се развълнували, някакъв бутон им е натиснал в стил "В какви времена живеем" и "Какви кошмари могат да се случат".
Колкото повече чета, толкова се доближавам до това мнение, без да съм го гледала. Уж жените не били вече толкова крехки същества. Или всичко е поза и театър
Не е някакъв бутон, във ФБ от няколко страни ме бомбардират с него - Площад Славейков, Мама Нинджа, дали и Капитал или Дневник не се включи...

# 506
То и тема тук има, нова-новеничка.
Не, няма да гледам, времената са ясни.

# 507
Моля за рецептата за онова вълшебното мазило срещу младежки пъпки, че положението е трагично с един вулкан на носа и пуберът е много кисел. Бях си записала какво се смесваше, но съм го загубила. Благодаря. Досега нямаше много пъпки, ама явно няма да мине леко.

# 508
  • София
Не знам домашните мазила, но Зинерит е бетон, а ако е още по-зле Акнатак

# 509
  • София
На дневен ред у нас е- ще ме пуснете ли на море с приятели. Хора, ние не го пускаме, но със сълзи на очи пита и се моли. И то в Слънчев бряг. На 16,6 месеца ще бъде лятото. Другите са навършили 17г. Добри деца са.Трябвало да запазват места.Ще пътуват с влак. Много ми е мъчно, че не го пускаме, но мисля,че е опасно. Морето, дискотеките, там има хора,които отиват само да се напият и да се бият. Как ще изкарам 5 дена, ако го пуснем. Моля, дайте мнение, защото аз се притеснявам прекалено за всяко нещо и много го задушавам. Дайте компромисно решение, според вас.
Не бих го пуснала без възрастен придружител, на когото имам доверие. Няма компромисно решение тук.
Освен това непълнолетни не могат да наемат хотел или квартира сами, трябва да има поне един над 18 г. с тях.
Да изтърпи още малко младежът, няма друг начин.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 16:28 от jasmin tisane

Общи условия

Активация на акаунт