Пубертетът при момчетата - тема 17

• 40 814
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
  • София
След няколко годишна пауза у нас легото отново е актуално. Комплектите за възраст 18+ са цифра, та хич не е за хвалене.
О, такива си купувам аз. Понякога. Прекрасни са.

# 46
  • София
Последно Лего за тийна купих 2020. На кака му поръчах 2 Joy

Тийна иска телефон. ММ ще си преподписва договорът и най-вероятно ще му вземе.
Първо искаше компютър (щот на геймърският лаптоп игрите не му вървели), после нов лаптоп (щот старият... виж предната скоба), след това монитор (щот баща му щял да му даде стария си комп).
За парфюм не се е сетил, защото все още има в шишенцето.

Кака му пък искала обектив. Той ще е доста по-скъп от телефона. Не знам обектив на изплащане дали мога да взема Joy

# 47
  • София
Много прилични подаръци искат вашите тийнове. Моя освен коледата има имен ден и декември ми е ад. Отделно, че не са му хич евтини желанията. Вчера му купих худи Balenciaga за Стефановден - да имаше нужда, но все се хвърля на ей такива марки. Намирам разни реплики в шано магазини, но пак са трицифрена сума. За коледа си е поръчал маратонки на същата марка + ръкавици, бинт, гума за бойния спорт, който тренира и то стана много дебел тоя списък. Гледам да го озъптявам, не е нахален, пита дали може винаги, но си държи да е нещо марково ако ще му се купува.

# 48
Това Balenciaga не го бях чувала даже. К’ви са тия цени?! Rolling Eyes Даже не са от био памук. No way. Моят син получи пуловер от мерино, от неизмъчвани овци, Fair Trade и т.н. за 50 евро. Иска още един такъв пуловер, но не намирам друг подобен.

Лего винаги купуваме с поне 20-30% намаление. Сетове за 18+ има отдавна. Значи може никога да няма край това с Лего-то… Astonished Поне няма да има нужда да мисля подаръци за РД и Коледа докато съм жива. Joy

# 49
Да, винаги се намират добри сделки по разни намаления, акции, разпродажби, черни петъци и т.н., особено по това време на годината. Моите домашни ги освирках, когато се пробваха да ми пробутат идеи за лего сетове, но тайно си дебнех за промоции и успях да намеря супер цени за точните неща за всеки. Сега ще ги разпарчетосам за коледните им календари и ще наблюдавам реакции.

Синьо, и възрастните се радват на лего. Около нас приятелите ни почнаха да закръглят 50 един по един, съотвено подаръци за юбилей мислим постоянно. На един приятел, запален моторист, подарихме мотор - лего сет за 18+ . Той  после сподели, че изненадата е била неочаквана, но страхотна.

# 50
Мами,много се извинявам,че така нахлувам,но ми трябва помощ,вие ще ме разберете.Кандидат тийн на 10години ,доста емоционален и вече с претенции.😂
Иска стоножки за Коледа,дебнах ги на черен петък,но имам терзания около номера,та искам да ви питам-номерата на Адидас дали съвпадат с тези на Найк?Винаги до сега е носил от Декатлон или Адидас като по-качествени,че тренира интензивно.Сега ,повлиян от съотборниците си поиска едни,които са Найк...Стелката не се вади, на езика пише 21,5см(толкова му е кракът) и 34 номер,но на мен ми се виждат като досегашните му от другата марка ,пише 21,00см на обувката,но пак 34 номер.Те реално вече му стискат и съм в чуденка дали да ги сменям с по-големи.Вероятно има разминаване между номерата на фирмите производител 🙄...
Благодаря сърдечно за вниманието !

# 51
  • София
Измерваш стъпалото и така купуваш съответният номер. Това ако детето не мери обувката.
Има разлика в номерата на различните производители.

ММ изобщо не иска да му взимам обувки, ако не ги е мерил. Купувала съм, не ги е връщал, но държи да пробва.
Лятото си купи Under armor. Носи 42 номер, а маратонките (на Скалата), които си взе са 45 или 46. В 42 не успя да си вмъкне крака изобщо.

# 52
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моето дете е със широк крак, маратонка се купува само с пробване. Сега през годините два пъти изхитрях, и поръчвах on line, но по големия размер на модел, който носи.

# 53
Моето дете е със широк крак, маратонка се купува само с пробване. Сега през годините два пъти изхитрях, и поръчвах on line, но по големия размер на модел, който носи.
Аз също не съм фен на това да се купуват обувки без да се мерят,рядко го правя,то си и личи де.🙂Тъй като ще ги подарим на Коледа,не искам да го разочаровам и май ще ги сменя за по-сигурно...По-големите са само с 0,5см по-големи така,че...
Миналата година ме свари пред елхата,явно не беше заспал от вълнение вечерта ,и още ни е сърдит защо сме го лъгали,че Дядо Коледа  съществува и т.н.Беше много разочарован и си поплака,та още с мъка ми припомня този случай.😒

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 16:18 от believe_

# 54
  • София
believe_, лъгали сте го, че "Дядо Коледа не съществува"?
Моят беше в основното училище когато каза да не го лъжем, Дядо Коледа не съществува и подаръците се купуват от родителите.
Признах си, но му казах, че ако вярва в коледният дух (празник, семейство и т.н.) за него винаги ще има Дядо Коледа. И ще ни е весело и хубаво.
Всяка година им пращам писма от Дядо Коледа от сайта https://www.portablenorthpole.com/en. И се радват. В началото тийна казваше "ама как ми имат точно тази снимка? Къде са ме видели?" Simple Smile

# 55
believe_, лъгали сте го, че "Дядо Коледа не съществува"?
Моят беше в основното училище когато каза да не го лъжем, Дядо Коледа не съществува и подаръците се купуват от родителите.
Признах си, но му казах, че ако вярва в коледният дух (празник, семейство и т.н.) за него винаги ще има Дядо Коледа. И ще ни е весело и хубаво.
Всяка година им пращам писма от Дядо Коледа от сайта https://www.portablenorthpole.com/en. И се радват. В началото тийна казваше "ама как ми имат точно тази снимка? Къде са ме видели?" Simple Smile
Душичка 🤗
Поправих се...Аз също това повтарям,че ако човек вярва в нещо,значи то съществува.Но той горкия е толкова гневен,че на всеослушание с висок тон пред брат си,който е  на 3години съобщава,че няма Дядо Коледа и е измислица.Поговорихме,че не трябва да разваляме коледната магия и на мен самата си ми харесва да вярвам,че добрият старец съществува 😊.Да,наистина,живея си в моя измислен свят,обожавам коледни филми и всичко свързано с Коледа! 😊
Благодаря за линка към сайта за писмата,ще погледна.

# 56
Е то за по-широките крака има W или WW.

# 57
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е то за по-широките крака има W или WW.
Къде?

# 58
  • София/Севлиево
Брей,моят тийн още вярва,че Дядо Коледа съществува.И мисля че винаги ще вярва след като един приятел преди години бе гид в истинското село на Дядо Коледа (мисля Рованиеми) и му показа страшно много снимки, които няма как да разубедят човек,че не съществува.За подаръците обаче знае,че мама, татко и другите му близки ги купуват,но винаги има по 1 от дядото Simple Smile .Което е добре, защото пък брат му е само на 3 години и щеше да е жалко толкова от малък да изгуби вярата си.

# 59
По магазините и онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт