Пубертетът при момчетата - тема 17

• 40 192
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
С Лего-то приключихме преди 3 г., оттогава 1 блуза + пари и лакомство, 1 дънки + същото и миналата т.вода за тийн +... и за тази нещо подобно.
Моя е почти на 10, дрехи, книги и сладко не ги брои за подарък... Лего-то прах събира.

# 31
Вероятно ще са дрехи, това иска.

# 32
От списъка му: сак за тенис (поредният), маратонки ( няма да си признавам колко пари дадох за тях) и някакъв мини кош за тенис ( след като вече счупиха с приятеля му два) . Това е поискал, това и ще получи, парфюми и козметика за коса са му като консуматив, тях не ги броя въобще. Лошото е, че взе да си примъква от парфюмите на баща си.

# 33
Моя пък не иска нищо Wink
Дрехи и обувки, маратонки си има. Парфюми вече втора година ползва мъжки. Но понеже си харесва скъпи все от чужбина ги влача.
Плейстейшъна не го е пускал от лятото, едни карти играе но то реално тестето се събира.
Та идея за подарък…никаква.

# 34
  • на последния етаж
Точно, защото и моят не знае какво иска, тъй като си има всичко, ми е трудно на мен. Blush

# 35
Тази година ще ми е лесно - поиска нови слушалки.

# 36
  • София
Тийнът (15) поиска пари, с които сам да си избере дрехи, а малкото (11) ще получи стоножки - това били някакви специални футболни обувки.

# 37
  • София
И аз поръчах слушалки. Чакам ги да пристигнат.

# 38
  • София
Лесно беше, когато играеха с играчки, особено лего. Сега имам цял таван с лего и едва намерих на кого да го преподаря, че искам да разчистя.

Иначе у нас подаръците символични, обикновено се събират пари за сърф, че там са невероятни суми за всяко нещо. Наскоро имаше рожден ден и ни подарих пътуване до Флоренция за 3 дни, че имаше самолетни билети по 30 лв. На 17 е трудно да се избере нещо извън парфюм или от сорта. За Коледа ще е нещо такова.

# 39
Приемам Лего всякакво- ако се чудите на кого да дадете 😀.

# 40
  • София/Севлиево
Скоро не съм влизала в тази тема,но сега ще я чета (и ще се включвам доколкото мога с моят необикновен тийн).
За подарък иска шах, което ме изненада, защото предните 3-4 години  искаше или някаква техника (таблет, телефон,смарт часовник,безжични слушалки) или Лего(последните 2 седят неотворени в кутиите и ще чакам брат му да стане на подходяща възраст,за да ги извадим).
В училище почват в 8 и понякога са до 14:10,но моят понеже е на индивидуално обучение рядко има повече от 4 часа на ден.
Тази година опитах да го върна в клас и горко съжалих -агресиата му избуя,научи куп нецензурни думи, които изобщо не се притеснява да говори ,по цял час буквално спи на чина(аз съм там и виждам всичко)и сега втория срок пак ще го изведа на индивидуални часове.
Почти всички от класът му пушат,имат и едно момче, което се гримира...

# 41
Ели, а моят син иска да е на онлайн обучение😅 Общува с деца покрай футбола, тези в училище му идват в повече.

# 42
  • София/Севлиево
Те в училище наистина често идват в повече.5 и 6 клас ги изкара почти изцяло онлайн заради Ковид и че трябваше мен да пазим-първо като бременна,после заедно с бебето.И му бе много добре,но и индивидуално му е ок-доста научава без да се разсейва и няма агресия...

# 43
И у нас Лего-то все още е на голяма почит… за мой ужас. Та пак ще има Лего за Коледа, но малък сет. Ще получи и компютър, който така или иначе щяхме да му купим, защото му трябва за училище, но ще мине за коледен подарък. Една-две книги ще добавим и толкоз.

# 44
След няколко годишна пауза у нас легото отново е актуално. Комплектите за възраст 18+ са цифра, та хич не е за хвалене.

Общи условия

Активация на акаунт