Пубертетът при момчетата - тема 17

• 40 918
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
И моят тийн носи всичко в черно с малка емблема на популярна спортна марка. Много ми е удобно така да му купувам дрехи и обувки - просто отварям компютъра и търся марката. Недоразумения с размерите никога не сме имали.

А за мастурбацията - може да се прекали и още как. Като беше на 9-10 години тийнът толкова дълго беше мастурбирал, че пенисът му се беше подул и станал 3 пръста дебел, та ми се обади да си дойда от работа. Направихме му студен компрес и спадна, но не е като да не може да се прекали.

# 286
И аз харесвам модата на тинейджърите. Иска много широки дънки, носи си ги, стоят му.
Минахме и през джапанки на Адидас с опънати бели чорапи Найк. Майка ми коментира отвреме-навреме, казах и, че си му е много добре така.
Семейни приятели като му изкоментират широките панталони, ме очудват - все едно не виждат всички тинейджъри как се обличат.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 10:54 от marigold_

# 287
  • София
ММ нищо не купува без да мери. Съответно не ми дава да купувам нищо за тийна без да го премерел. Аз обаче купувам. И се справям с размерите.
Обувки по нет-а да не съм поръчвала. Поръчвам, и за него, и за тийна.

# 288
И моят тийн носи всичко в черно с малка емблема на популярна спортна марка. Много ми е удобно така да му купувам дрехи и обувки - просто отварям компютъра и търся марката. Недоразумения с размерите никога не сме имали.

А за мастурбацията - може да се прекали и още как. Като беше на 9-10 години тийнът толкова дълго беше мастурбирал, че пенисът му се беше подул и станал 3 пръста дебел, та ми се обади да си дойда от работа. Направихме му студен компрес и спадна, но не е като да не може да се прекали.
Браво на теб, мама-ени! Иска ми се и моите деца да имат такова доверие в мен, че да ми се обадят в такъв момент. И между другото наистина не знаех, че момчетата почват да мастурбират още от 9г! Не съм имала братя, сестри, братовчеди, приятели с деца и всичко ми е ново:blush:
Говорихме с моя син (края на май става на 8г) за гаджета, дали харесва някоя и т.н. Попитах го дали знае какво става между големите, когато се обичат и знае ли, какво е секс. Той каза не. Обясних му: пенис и влагалище, как пенисът влиза във влагалището, когато възрастните се обичат и искат бебе. От там затвърдих знанието му, че семенцето на мъжа влиза в яйчицето на жената и става бебе. Това е накратко. Отзвукът беше, че звучи гадно. Обясних му, че е прекрасно и мъжът и жената са щастливи. Казах му, че ако иска може да ме пита всичко и той каза ок. Веднага обаче смени темата, че не му е интересно и си почна кога ще е следващия филм за Соник Joy Не се почувства неудобно обаче, мисля, че просто е още малък.

# 289
Идеално се е получило.Моите ме питаха по няколко пъти да ги подсещам какво беше секс.Толкова схематично го бях обяснила, че тогава хич
не им
беше интересно.
После вече, като поотрасваха, вкарвах нюанси, но разговорите вече са били за емоциите и произтичащите от това действия.
Супер си!

# 290
Има ли тийнове, които са подстригани О номер отстрани и отзад и много късо отгоре, така наречената прическа бъз кът? Слагат ли шапки, защото сутрин в този студ главите им ще замръзнат. Всяка сутрин напомням да слага шапка и слага,но не знам дали след като се скрие от очите ми, не я маха.

# 291
Моят, не слага, дано поне качулка слага.

# 292
Шапка абсурд, но качулка казва, че слага. Замръзвали му иначе ушите.

# 293
Шапката се сваля в момента, в който се отдалечи от мен. Явно обаче след всичките боледувания, инхалации и лекарства до 6-годишна възраст все пак има някакъв имунитет и закалка, защото не боледува - да чукна на дърво.

# 294
Моят син носи суичери и ползва тяхната качулка. Шапка не носи. Аз имам друг проблем, все забравя да си свали качулка като влезе някъде. Много е традиционно и старовремско от моя страна, но смятам, че мъжете трябва да си свалят шапките и качулка като влизат в сграда. За чалмите знам, че не се свалят.

# 295
Пресни наблюдения от тази сутрин. Вчера няколко пъти му напомних, че ще е много студено и че трябва да си слага качулка – за шапка дори не отварям дума. Тази сутрин, на вратата, пак го подсещам. „Ох, добре…“ – въздиша тийнейджърът и слага качулката. Тръгва, а аз изтичвам до прозореца – естествено, вече е без нея. Така че, битката е изгубена, и войната – също. Поне прическата му, тип ''броколи'' Joy му отива.

# 296
  • Русе
Моят се забражда като нинджа или ханъма, но кара колелото дори и в това време. Слага всички качулки, шапка не.

# 297
  • София
Аз ходих на мач в неделя и си купих шапка. Дадох я после на тийна, но навярно изобщо не я слага.
Слага си качулката на суичъра или на якето. Поне качулка слага.
Малко си мачкаме бретончето, но предпочита да не му е студено на ушите.

Иначе всяка сутрин предупреждавам колко "минус" е навън.

# 298
  • София
Има ли тийнове, които са подстригани О номер отстрани и отзад и много късо отгоре, така наречената прическа бъз кът? Слагат ли шапки, защото сутрин в този студ главите им ще замръзнат. Всяка сутрин напомням да слага шапка и слага,но не знам дали след като се скрие от очите ми, не я маха.
Има, има, явно по калъп са правени всичките тийнове. Нашия бъз кът е отгоре с по-голям къдрав перчем, ето такова нещо:

Шапка не иска да носи, но тръгва с нея от вкъщи поне докато се скрие от погледа ми.
Ръкавици, шалове, боти или ботуши също са изключени.
Връща се по къси гащи от тренировка при сегашните минус 6-7 градуса. Заканих се, че следващия път ще отида да го прибера и ще му помагам да се облече пред всичките му приятели.Joy

# 299
jasmin tisane ами мода, какво да се прави.
Явно ще търпи тази прическа.
Нашият слага и някаква пудра та тя става като гипсова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт