козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 136
  • 513
  •   1
Отговори
# 150
Подходяща ли е Протекта 50+ за УВ защита на малко детенце с много бяла и нежна кожа?Освен шапчицата и стоене в къщи през жегите Simple Smile?
Привет!
Талодерма предлага слънцезащитен продукт, разработен специално за деца.
PROTECTA ® - сленцезащитен крем
SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
Бизаболол: природен продукт с мощно противовъзпалително, антиоксидантно и антимикробно действие;
Орех, екстракт: защитава кожата от вредното влияние  на слънчевите лъчи, подпомага безопасното бронзиране на кожата;
Алое, екстракт: оказва лечебно, бактерицидно и тонизиращо действие;
Д - пантенол: заздравява, овлажнява и изглажда кожата
Витамин Е (£-Токоферил ацетат): най-важният антиоксидант; усилва кожния метаболизъм и активността на витамин А, предотвратява образуването на прекиси, които водят до преждевременно остаряване на кожата;
Лично аз съм много доволна от него. Дъщеря ми е "оригинална" блондинка, обожава водата и не мога да я извадя от морето. С този крем не съм допускала изгаряне  newsm10
Приятен ден!

# 151
Amadis, моля те когато имаш време да разгледаш и моя проблем, и чакам с нетърпение съветите ти за подходящите продукти!

# 152
amadis,   bouquet и  Hug за отговора. Привършвам 2-ра тубичка на ДеВа и започвам вашия!

Честита Първа Пролет на всички!!!    bouquet

# 153
Здравейте момичета, искам пак да попитам, въпреки че сигурно назад е писано, просто нямам сила да изчета всичко... питането ми е следното:
Има ли поросвиващо средство на Талодерма?
На 27 г., имам смесена и чувствителна кожа. Когато не се чувствам добре тялото ми се чити през кожата, и тя става много мръсна, с запушени пори, а напоследък освен запушени вече са и разширени. Какво да правя?

# 154
  • софия
Имам въпрос към Amadis или някой който използва антицелулитният масажен крем.За първи път се намазах с него и цялата ми кожа се зачерви,не ме сърби и не ме дразни.Това нормално ли е?Блатодаря.

# 155
Имам въпрос към Amadis или някой който използва антицелулитният масажен крем.За първи път се намазах с него и цялата ми кожа се зачерви,не ме сърби и не ме дразни.Това нормално ли е?Блатодаря.
да, нормално е! етеричното масло засилва кръвообращението и е напълно естествено да се зачерви кожата. И други момичета преди са получавали същото зачервяване! Още Веси беше казала, че няма нищо страшно! НО при мен такъв ефект няма, дори се притеснявах, че не ми действа както би трябвало. А Веси обясни, че реакциите към крема са строго индивидуални. И все пак по-често срещана реакция е зачервяването при нанасяне на Рубедерм 9  Peace

# 156
Здравейте Веси!Впечатлена съм от написаното за продуктите на Талодерма. Опитах се да открия подходящите продукти за моята проблемна кожа, но явно такова "чудо" няма, затова ще Ви помоля да ми препоръчате какво да ползвам. На 38 години съм, кожата на лицето ми е суха и изтъняла, със спукани капиляри. Кошмарът ми обаче са отвратителните петна, които имам от четири години (всяко докосване на слънцето увеличава площта им въпреки че не излизам без слънцезащитен крем) и лицето ми е заприличало на географска карта. Не мога да си позволя скъпите пластични процедури или лечение с Amelan и с времето се примирих като се научих с грим да прикривам недостатъците си. Сега обаче съм обнадеждена и чакам с нетърпение Вашите съвети.
Здравей   bouquet
Пообмислях терапийката, която да ти предложа и исках малък консулт с колежката от Козметиката, но тя е в комадировка. Така, че - ще се справям сама.
За капилярите, сухотата и изтъняването на кожата - ще намерим веднага лек, но петната - ще почакат. Там ще приложим избелваща терапия с избелващата ни серия, но това ще стане през есента. В никой случай не искам да рискуваме през този пролетно-есенен сезон със силно слънчево греене. За тогава ще оставим и дневния крем от серията - Замрази времето, защото може да ти дойде тежичък за летния сезон. А и той е с добра защита - така, че - пиши пак в началото на есента - за започване избелващите процедури.
За сега :
Magic from the Antarctic Sea ®
Нощен крем за лице (и около очи)
ANTARCTICINE ®, соево масло, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, масло от гроздови семки, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.

Дневен крем за лице – чувствителна кожа
Конкрет от Роза, билкови екстракти от Див кестен, Лайка, Чимшир, Сладък корен, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, UVA и UVB филтри

PROTECTA ® - сленцезащитен крем с   SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.

Това са основните продукти, които ти предлагам. Ако нямаш подходящи почистващи продукти - пиши и ще ти напиша кои точно да си купиш.
Сутрин след почистване на лицето, нанасяме дневния крем за чувствителна кожа. Екстракта от див кестен ще свие и тинизира капилярите, а маслата ще повишат еластичността на кожата, ще я хидратират и изгладят бръчките. УВ защитата е подходяща при градски условия и нормално излагане на слънце. За периодте с по-интензивно слънчево греене и когато прекарваш повече време навън - в планината или на море -  увеличаваме защитата с тежката артилерия - SPF 50+ .Предлагам да си вземеш този за деца, защото той е подходящ за хора с чувствителна кожа, а и благотворното му действие се допълва с екстракта от Орех.
Като нощна грижа ти предлагам крема с Антарктицин.
  ANTARCTICINE®: Pseudoalteromonas ferment екстракт – гликопротеин, който хидратира кожата, стимулира синтеза на колаген (тип I и IV) и еластин, изглажда бръчките, укрепва епидермиса срещу вредните фактори на околната среда и го предпазва от преизсушаване;
В комбинация с 4-те масла, витамините А и Е , кремът ще ликвидира сухотата и опъването и ще възстанови плътността на кожата. Нанасяш го по цялото лице, шията и околоочната зона - сокойно - подходящ е.
Това е за сега.
А за избелващата терапия, когато му дойде времето - ще ти предложа: Thalloderma ®
Избелващ ЛОСИОН
С АНА (Гликолова, Млечна, Лимонена и Винена)
екстракт от Сладък корен
екстракт от Ябълка, Грозде и Лимон

Комбинация от АНА киселини, билкови и плодови екстракти с комплексен дермато-козметичен ефект. Подпомага отделянето на мъртвите клетки (пийлинг ефект), подобрява кръвоснабдяването, стимулира синтеза на колаген и обновяването на кожната тъкан. Успокоява и омекотява кожата. Екстрактът от Сладък корен препятства свръхсинтеза на меланин. Зибистря и изравнява тена. Подобрява кожната текстура.
Подходящ за всички типове кожи, вкл. при третиране на хипоксична кожа, мазна кожа (за намаляване броя на милиумите и петната от пъпки, частично свиване на порите).
100 мл.

Thalloderma ®
Избелващ СЕРУМ
продукт с интензивно действие
Арбутин
екстракт от Сладък корен

Формула от природен произход  интензивен депигментиращ ефект. Изравнява тена, успокоява и омекотява кожата, възстановява блясъка и.
За премахване на нежелана пигментация.
20 мл.

Thalloderma ®
Избелващ КРЕМ
Арбутин
екстракти от Мечо грозде и Сладък корен

Формула от природен произход с интензивен депигментиращ ефект. Изравнява тена, успокоява и омекотява кожата, възстановява блясъка й.
За премахване на нежелана пигментация.
50 мл.

Thalloderma ®
Избелващ ТОНИК
Арбутин
екстракти от Мечо грозде и Сладък корен
вит. С
без алкохол

Освежава отнизира и овлажнява кожата. Постига избелващия си ефект чрез подтискане на синтеза на меланин. Намалява неравномерното пигментиране през летните месеци и по време и в периода след бременността.
150 мл.
Ех, че дълъг пост стана - дано не ти писне докато го прочетеш. До скоро.   bouquet

# 157
  • софия
да, нормално е! етеричното масло засилва кръвообращението и е напълно естествено да се зачерви кожата. И други момичета преди са получавали същото зачервяване! Още Веси беше казала, че няма нищо страшно! НО при мен такъв ефект няма, дори се притеснявах, че не ми действа както би трябвало. А Веси обясни, че реакциите към крема са строго индивидуални. И все пак по-често срещана реакция е зачервяването при нанасяне на Рубедерм 9  Peace
Много ти благодаря newsm44Започвам да се мажа усърдно.

# 158
Някои може ли да отговори ,защо при използване на антицелулитния крем РУБИДЕРМ 9,е необходимо да се прави почивка от няколко седмици?Какво ще стане, ако го ползваш непрекъснато?
Заради етеричните масла. Натрупват се в кръвта и е добре да се прави почивка от 1 седмица. Плами ще каже какво може да стане ако се "предозира", така да се каже, етеричното масло.
Аз съм го използвала, изглажда целулутните натрупвания, но не е крем а е масажно масло. Затова само вечер може да се ползва. Добре е да се прилага с масаж, за по-бърз ефект. Мирише на канела! Миналата зима използвах една опаковка като се мазах 3 седмици, а 1 почивах. И така цяла зима! Много бях доволна, но тази зима не сколасах да бъда редовна  Thinking
Мерсиииии   bouquet
Точно така! Антицелулитният ни крем е със съдържание на етерично канелено масло, което генерално за всякакви такива продукти означава, че трябва да се използва горе-долу по такава схема: 20 дни всекидневно мазане - 10 дни почивка и оново, ако е необходимо. На етерчиното масло трябва да се даде време да се  метаболизира и изхвърли без рискове за натрупване и алергични реакции. По време на "почивката'" може да се замени с алтернативен продукт, ако е необходимо, който обаче да не съдържа същото етерично масло  Naughty
Успех на всички в борбата с  #2gunfire целулита.

# 159
dessita i Здравей!
Както вече се досещате - Веси не работи при нас от 14-ти  newsm45 и отговарям аз. Предполагам нямаш нищо против  newsm53
Схемата, която ти е написала е чудесна, но за този сезон ще сменим дневния крем за чувствителна кожа с:
Thalloderma ®Дневен крем за лице – мазен и смесен тип кожа
билкови екстракти от Репей, Хвощ, Хмел и Бял равнец, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.
Хвощ, екстракт: оказва тонизиращо и стягащо действие
Хмел, екстракт: тонизира, почиства мазната кожа и свива порите;
Бял равнец, екстракт: успокоява и освежава кожата, притежава анти-септичeн и тонизиращ ефект;
Витамин А (Ретинил палмитат): регулатор на растежа, участва в окислително-редукционните процеси в кожата и в обмяната на белтъците, мазнините, нуклеиновите киселини, хормоните и др., регулира образуването на себум и потоотделянето;
Витамин Е (£-Токоферил ацетат): най-важният антиоксидант; усилва кожния метаболизъм и активността на витамин А, предотвратява образуването на прекиси, които водят до преждевременно остаряване на кожата;
Другото, което ти предлагам - като нощна грижа вместо тоалетно мляко - да нанасяш крема за мазен и смесен тип кожа в туба на Талодерма, но това е по твоя преценка.
Лек и успешен ден   bouquet

# 160
amadis,много ти благодаря Simple Smile Simple Smile Simple SmileОще днес ще ги потърся в аптеките в Благоевград и се надявам търсенето да не се окаже "Мисията невъзможна". Междувременно можеш да ми предложиш и средства за почистване, и до есента няма да те притеснявам, освен за благодарности - надявам се!  bouquet 

# 161
  • Благоевград
Здравейте, бх искала да попитам какво можете да препоръчате за комедонно акне със силно разширени пори и черни точки в Т-зоната. Аз съм от Благоевград, тук има един магазин на Лечител, ще проверя там за тази козметика, но ако има друг начин за поръчки, моля пишете.
Благодаря
Привет  Hug
Хайде да ми напишеш още малко информация за себе си. Години, кога са се появили, ходила ли си на дерматолог, кожата на бузите суха ли е, някаква чувствителност.
Ако проявиш интерес, ще ти напиша и аптеките, които зареждаме в Благоевград.
До скоро.

Здравей! Да наистина съм дала малко информация за проблема ми. Аз съм на 25 години, забелязах негативни промени след бременноста ми, но от тогава мина бая време (дъщеря ми е почти на 3 г.). Винаги съм била с мазна кожа, но по-рано ми се струва, че по-лесно се справях с проблема. Мисля тези дни да направя хормонално изследване, защото определено нещо не е наред. Кожата ми е външно чиста, не се забелязват някакви изменения, освен силно разширените пори. Но като се опъне кожата се виждта тези бели точки, които могат да се почистват, но порите много бързо отново се пълнят и така. Точно като черните точки, само, че са без връх. Имам и малко обикновени комедони в Т-зоната предимно, но екфолирам лицето почти всеки ден и не им позволявам да се заседяват много. Пробвала съм доста лекарствени препарати, но без особено траен успех. Кожата ми на бузите не е суха, не бих я определила и като мазна, но все пак има тук-таме от скритите комедони. Много са гадни и просто не знам как вече мога да се справя с тях. Ясно е, че не е достатъчно просто механично почистване, трябва си сериозно лечение. И вече може би от възраста забелязвам малко мимически бръчки и малки петънца. Все още дефектите само аз си ги забелязвам, но трябва да взема мерки за да не започнат и околните да ги забелязват.
Вчера посетих аптеката на Лечител, там има доста неща, само кажи какво трябва.
Благодаря ти. Ще чакам отговора ти с нетърпение.
PS: Написах писмо на мейла, които сте дали. Да не се чудиш Grinning

# 162
  • Благоевград
Аааа, забравих да допълня, че нямам никакви алергии и кожата ми понася добре козметиките. До сега не съм се изприщвала от нищо. Ходила съм няколко пъти на дерматолог, предписвали са ми няколко излющващи крема (гадно е и дори боли), медицинска козметика докато бях бременна и последно-миене с Триклобактер и Зинерит после- първият път имаше ефект, но после...
Ами това е, ако друго трябва, казвай да пиша.

# 163
Добро утро момичета  newsm51

Искам да информирам elikain  и Фрида, че и днес няма да мога да им отговоря, защото искам да консултирам отговорите с колежката от отдел Козметика. На всички по-специфични въпроси, може да се забавям с отговотите и Ви моля да ме извините, но трябва да съм сигурна и да не подведа някого. Освен това Моля по-специфичните оплаквания да бъдат предварително консултирани с дерматолог.

Приятен петък   bouquet

# 164
dessita i Здравей!
Както вече се досещате - Веси не работи при нас от 14-ти  newsm45 и отговарям аз. Предполагам нямаш нищо против  newsm53
Схемата, която ти е написала е чудесна, но за този сезон ще сменим дневния крем за чувствителна кожа с:
Thalloderma ®Дневен крем за лице – мазен и смесен тип кожа
билкови екстракти от Репей, Хвощ, Хмел и Бял равнец, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.
Хвощ, екстракт: оказва тонизиращо и стягащо действие
Хмел, екстракт: тонизира, почиства мазната кожа и свива порите;
Бял равнец, екстракт: успокоява и освежава кожата, притежава анти-септичeн и тонизиращ ефект;
Витамин А (Ретинил палмитат): регулатор на растежа, участва в окислително-редукционните процеси в кожата и в обмяната на белтъците, мазнините, нуклеиновите киселини, хормоните и др., регулира образуването на себум и потоотделянето;
Другото, което ти предлагам - като нощна грижа вместо тоалетно мляко - да нанасяш крема за мазен и смесен тип кожа в туба на Талодерма, но това е по твоя преценка.
Лек и успешен ден   bouquet

Здравей amadis,  Hug
незнаех, че вече Веси не е при вас, много жалко,   Sad  еми ще досаждаме на теб тогава!  Wink
Благодаря много за бързият отговор!   bouquet
Знаех си, че трябва да попитам преди да отида да купувам продуктите.
И така ще сменя дневния крем, това е ясно! А за нощната грижа  newsm78 ме караш да се замисля! Сигурно на място ще реша и ще взема това което има (тоалетно мляко или крем в туба) По принцип кожата ми не е чак толкова мазна, а до момента вечер не съм използвала никаква козметика!
Аз искам да попитам и за още две неща:
1. Някъде по-назад в темите четох , че има и антицелулитен крем. Той една разновидност ли е или пак трябва да издирам между няколко продукта!
2. Можеш ли да ми препоръчаш някакво кремче за лице за синът ми, който е почти на 3 г. с UVA и UVB филтри за ежедневните разходки.
Благодаря още веднъж!   bouquet
Лек и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт