козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 129
  • 513
  •   1
Отговори
# 135
  • Благоевград
Здравейте, бх искала да попитам какво можете да препоръчате за комедонно акне със силно разширени пори и черни точки в Т-зоната. Аз съм от Благоевград, тук има един магазин на Лечител, ще проверя там за тази козметика, но ако има друг начин за поръчки, моля пишете.
Благодаря

# 136
Плами, сутринта докато се гримирах се почудих дали ако върху дневния крем с фактор като се сложи фдт без фактор се неутрализира действието на фактора, или пък няма проблем, и предпазването не се влияе  newsm78
Здравей!
Няма опастност от неутрализиране на защитата. УВ филтрите от крема са създали вече предпазен слой, който можеш да премахнеш ако изтриеш с кърпа или с някакъв почистващ продукт.
По принцип при нанасяне на различни продукти - крем, серум, фон дьо тен и пудра с различни фактори, защитата се определя като се вземе най-високата, а не като се сумират всичките. Тъй като едва ли някой ме разбра,  Rolling Eyes ще обясня с пример.
При нанасяне едновременно на крем SPF 12, серум SPF 8, фон дьо тен SPF 22 и  пудра SPF 12, в крайна сметка защитата с която си в момента е на-високата - 22. Погрешно е да се сумират - 12+8+22+12 и да си мислиш, че си тотално защитена с 50+  Mr. Green
Цветуща кожа   bouquet

# 137
Благодаря, Плами, за изчерпателния отговор   bouquet
забравих да пиша, че очаквам с нетърпение и новото околоочно гелче  Hug , така че информирай своевременно

# 138
Подходяща ли е Протекта 50+ за УВ защита на малко детенце с много бяла и нежна кожа?Освен шапчицата и стоене в къщи през жегите Simple Smile?

# 139
Пак съм аз. Ето ги съставките на измиващия гел на Нивея за нормална и смесена кожа:вода, глицерин, Sodium Lauret Sulfate, Sodium Carbomer, Sodium Methil Cocoyl Taurate, PEG-7 Gliceryl Cocoate, Decil Glucozide, Sodium Lactate, Sodium PCA, Xantan Gum, Lactic acid, уреа, Sodium bensoate, фруктоза, глицин, Inositol, Niacinamide, феноксиетанол, метилпарабен, бутилпарабен, етилпарабен, изобутилпарабен, пропилпарабен, бензофенон-4, парфюм, CL42090, CL16035.Доста се измъчих, докато ги напиша! Разгримирам цялото си лице с лосиона за почистване на околоочен грим пак на Нивея.
Ако е удобно, може ли да питам нещо на лични?

# 140
  • гр. София
Здравей отново!
:
 PROTECTA ® - сленцезащитен крем
с   SPF 10 – UVB, UVA, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 50 мл.
с   SPF 15 - UVB, UVA, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 50 мл.
с   SPF 50+ - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 50 мл.
с   SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
Избора ти зависи от типа кожа, тена, времето прекарвано на открито, интензитета на слънчево греене, надморска височина ....ааа аз май станах досадна.
Друг вариант, който ти предлагам е:
Magic from the Antarctic Sea ® Дневен крем за лице, SPF 12
ANTARCTICINE ®, соево масло, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, масло от гроздови семки, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.

ANTARCTICINE®: Pseudoalteromonas ferment екстракт – гликопротеин, който хидратира кожата, стимулира синтеза на колаген (тип I и IV) и еластин, изглажда бръчките, укрепва епидермиса срещу вредните фактори на околната среда и го предпазва от преизсушаване;
С този основен компонент ще се борим с признаците на стареене, а
UVA и UVB филтрите осигуряват SPF 12 фактор на защита от слънчевото лъчение.
Това е от мен. Лек и успешен ден   bouquet

Благодаря отново за изчерпателният отговор.  bouquet
Миналото лято ползвах по съвет на Веси " Магията"-дневен крем,но ми дойде малко мазничък за моята кожа.

# 141
Здравейте Веси!Впечатлена съм от написаното за продуктите на Талодерма. Опитах се да открия подходящите продукти за моята проблемна кожа, но явно такова "чудо" няма, затова ще Ви помоля да ми препоръчате какво да ползвам. На 38 години съм, кожата на лицето ми е суха и изтъняла, със спукани капиляри. Кошмарът ми обаче са отвратителните петна, които имам от четири години (всяко докосване на слънцето увеличава площта им въпреки че не излизам без слънцезащитен крем) и лицето ми е заприличало на географска карта. Не мога да си позволя скъпите пластични процедури или лечение с Amelan и с времето се примирих като се научих с грим да прикривам недостатъците си. Сега обаче съм обнадеждена и чакам с нетърпение Вашите съвети.

# 142
Някои може ли да отговори ,защо при използване на антицелулитния крем РУБИДЕРМ 9,е необходимо да се прави почивка от няколко седмици?Какво ще стане, ако го ползваш непрекъснато?

# 143
Някои може ли да отговори ,защо при използване на антицелулитния крем РУБИДЕРМ 9,е необходимо да се прави почивка от няколко седмици?Какво ще стане, ако го ползваш непрекъснато?

monii, а ти лично ползвала ли си го антицелулитния и доволна ли си? Аз на предната страница точно питах за такива антицелулитни продукти и ме заинтригува  Hug

# 144
Заради етеричните масла. Натрупват се в кръвта и е добре да се прави почивка от 1 седмица. Плами ще каже какво може да стане ако се "предозира", така да се каже, етеричното масло.
Аз съм го използвала, изглажда целулутните натрупвания, но не е крем а е масажно масло. Затова само вечер може да се ползва. Добре е да се прилага с масаж, за по-бърз ефект. Мирише на канела! Миналата зима използвах една опаковка като се мазах 3 седмици, а 1 почивах. И така цяла зима! Много бях доволна, но тази зима не сколасах да бъда редовна  Thinking

# 145
Здравей Веси,
 преди 2 месеца се обърнах към теб с молба да ми предложил подходяща за моята кожа програма. Ти бе така добра в максимално бързи срокове да ми дадеш съвет и напътствия, както и да ми препоръчаш  подходящите продукти, за което   bouquet
Аз обаче подходих крайно несериозно и по ред независещи от мен причини не започнах тогава!(преди 2 месеца)
По-долу ще копирам мненията за да знаеш за какво точно става въпрос.

Та тъй като тогава беше средата на зимата, а сега уви пролет, искам да те попитам дали посочените от теб неща са все още актуални предвид по-топлото време и дали продуктите имат необходимия слънцезащитен фактор!
Ще се радвам да ми отговориш.

А ето и предишната ни кореспонденция:

запитване:
Здравей Веси,
дойде и моят ред да те помоля, да ми препоръчаш подходящите за мен продукти:
Аз съм на 26г., кожата ми е нормална към смесена, но зимата от студа започва да се лющи ужасно: Ходя 1 месечно на козметик за почистване (главно Т-зоната) и ежеседмично си правя почистваща скраб маска на Авен. Също така използвам околочен на Авен и дневен на Галеник.
До момента съм използвала доста продукти и сега съм решила да опитам Талодерма.
Какво би ми препоръчала?
Благодаря предварително и с нетърпение очаквам отговора ти! 

отговор:
За лятото - ще видим  Там нещо по-леко.
Аз сега ще ти предложа тези наши неща + някои не наши

1. Тоал. мляко - мазен и смесен тип кожа
с Глицерин, урея, екстракти Лавандула и Репей, вит. А и Е
можеш да го заменяш с този за чувствителна кожа - там екстрактите са Лайка и Див кестен.
2. Тоник - мазен и смесен тип кожа
с Алантоин, Д-пантенол, билкови кестракти от Лавандула, Репей, Хмел, Хвощ, Дъбови кори и Бреза, вит. А и Е, урея, без алкохол
него го избираме заради поричките, които ще повлияем благоприятно  От друга страна той не изсушава, противно на повечето ни очаквания от продукти за такъв тип кожа. Можеш да нанасяш спокойно и около очичките 
Моля те само, погледни си действието на активните съставки по индекса на темите на стр. 1 на тази -   Благодаря за разбирането!

3. Околоочен гел с Ройбос - магазините на Лечител
с Д-пантенол, екстракт Ройбос (където вложеният % доста надхвъля 1%   .... до тук с инфото, само за мотивация  ), златисти перлички с вит. Е

4. Дневен крем - чувствителна кожа
в кремчето няма излишни мазнини, които да водят до черни точки, но нощният за чувствителна кожа не е за теб, не се изкушавай!  Ако искаш нощен, за мазен и смесен тип кожа, той е овлажняващ, с екстракти и без мазнини. Но за сега имам друга идея за вечер.

този крем е с конкрет от Роза, екстракти от Лайка, Див кестен, Чимшир и Сладък корен, вит. А и Е, урея, масла от Гроздови семена и Жожоба, спф 12
Аз лично също реагирам на прах - екстра е, а и за зимата ще ти дойде добре, независимо, че е топла.

И ето, че не са чак толкова много продуктите 
Много бих искала да си вземеш и хума + масло гроздови семки + етерично Лавандулово масло, с които да си правиш маската с хума в седмицата преди цикъл почти всеки ден, а иначе 1-2 пъти седмично.
От време на време, преди нея стой по 15-20 мин. на лицето със 1:1 смес сокче ябълка и лимон

какво ще кажеш? 

Вечер:
тоал. мляко (изплакване) - маска с хума (ако правиш) - тоник - гелче с Ройбос (цяло лице, вкл. очички) - тоал. мляко вместо нощен крем

Сутрин: хладка вода - тоник - гелче Ройбос - дневен крем.

това предлагам и чакам размисли и страсти по случая 
  кожа и до скоро ...

# 146

monii, а ти лично ползвала ли си го антицелулитния и доволна ли си? Аз на предната страница точно питах за такива антицелулитни продукти и ме заинтригува  Hug
Ползвам го от една седмица вече.За сега не мога още да кажа има ли ефект,освен,че кожата става по- гладка.Има малко силна миризма на канела,но се свиква с нея.Надявам се да има добър резултат!

# 147
Веси,здравей отново!   bouquet
Продължавам да си ползвам продуктите ви и съм много доволна, включително и Маската за акне...Вече не ми зачервява кожата за толкова дълго време и след като нанеса след нея гелчето с Ройбос, червенината спада! Мисля, че засега е ОК.
Исках да те питам обаче какви продукти имате с/у целулит и стрии - уж прегледах съдържанието на темите по страници,ама аз ли нещо недовидях...не знам newsm78 Та ако можеш,да ми кажеш имената на продуктите ви,горе долу на какви цени са, колко пъти се нанасят дневно и изобщо всичко полезно!

Много ти благодаря предварително!  Hug Сигурно е имало много такива запитвания,ама темите са толкова дълги,че не мога да ги изчета всичките... ooooh!
Здравей!
Десика е така добра да ми помага   bouquet
Продукта против целулит, който предлагаме за сега е само

RUBEDERM – 9, анти-целулитен масажен крем
Етерично Канелено масло, кокосово масло, пчелен восък

Канела, етерично масло: оказва общо тонизиращо, анти-септично, ревулзивно и анти-целулитно действие
Kокосово масло: попива добре в кожата и я омекотява;
Пчелен восък: действа епителотонично, анти-септично, противовъзпалително, успокояващо, противосърбежно, придава на кожата мекота и кадифеност

Добре е 3 седмици да се използва системно, а после 1 да се почива, за да се метаболизира добре етеричното масло. За поддържане на постигнати резултати може да се маже и почива 2:2.
Да не се използва по време на бременност и кърмене.
Апликациите може да са сутрин или вечер, но тъй като крема е масажен, той е и доста мазен и лично аз съм склонна да го ползвам вечер. 20 мин. след нанасяне може да попиеш със салфетка остатъците. Друг вариант на използване - намазване преди тренировка. Тогава загряващия ефект ще е много по силен имайки предвид, че разнасянето на целулита се постига посредством съдоразширяващия  и силно стимулиращ кръвообращението ефект на канеленото етерично масло.
За предстоящото лято обаче, се надяваме да пуснем
Антицелулитен гел PROTEKTA с охлаждащ ефект
Високоефективен продукт с многостранна технология и подход. Това е възможно, благодарение на специалните му съставки.
Ментол – Дразни рецепторите за студ и предизвиква реакция  на мастните тъкани, които противодействат чрез изгаряне на триглицеридите.
Камфор – Има ревулзивен ефект, стимулира кръвообращението, подпомага изгарянето на мастните киселини и отвеждане на шлаките.
Екстракти от 5 билки, кото отстраняват отоците и застойните явления –стимулиране на кръвообръщението, лимфодренаж, укрепване стените на кръвоносните съдове.
Дано съм била полезна   bouquet

# 148
Здравейте, бх искала да попитам какво можете да препоръчате за комедонно акне със силно разширени пори и черни точки в Т-зоната. Аз съм от Благоевград, тук има един магазин на Лечител, ще проверя там за тази козметика, но ако има друг начин за поръчки, моля пишете.
Благодаря
Привет  Hug
Хайде да ми напишеш още малко информация за себе си. Години, кога са се появили, ходила ли си на дерматолог, кожата на бузите суха ли е, някаква чувствителност.
Ако проявиш интерес, ще ти напиша и аптеките, които зареждаме в Благоевград.
До скоро.

# 149
Пак съм аз. Ето ги съставките на измиващия гел на Нивея за нормална и смесена кожа:вода, глицерин, Sodium Lauret Sulfate, Sodium Carbomer, Sodium Methil Cocoyl Taurate, PEG-7 Gliceryl Cocoate, Decil Glucozide, Sodium Lactate, Sodium PCA, Xantan Gum, Lactic acid, уреа, Sodium bensoate, фруктоза, глицин, Inositol, Niacinamide, феноксиетанол, метилпарабен, бутилпарабен, етилпарабен, изобутилпарабен, пропилпарабен, бензофенон-4, парфюм, CL42090, CL16035.Доста се измъчих, докато ги напиша! Разгримирам цялото си лице с лосиона за почистване на околоочен грим пак на Нивея.
Ако е удобно, може ли да питам нещо на лични?
Много ти благодаря, за старанието - ще бъде възнаградено. Днес обаче колежката от Козметиката е в комаднировка и утре ще получим отговор. А на ЛС - естествено, че можеш   newsm51

Общи условия

Активация на акаунт