козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 063
  • 513
  •   1
Отговори
# 60
Днес бях в Халите и от там се снабдих с Маската за мазна кожа и против акне, както и кремчетата за мазна и смесена кожа и за чувствителна кожа. Купих ги в бурканчета, защото продавачката ми обясни, че вече в туба ги няма и че ги имало някога, но вече не. newsm78 Малко се учудих, но така или иначе се надявам с наличната козметика да започна успешна борба с пъпките.

За който питаше - избелващ лосион в Халите в момента няма.
Привет  Hug
И аз не знам защо се получава така  newsm78.
Кремчето за мазен и смесен тип кожа на Талодерма в туба се е произвеждало, произвежда се и ще продължава да се произвежда, защото то е най-подходящата грижа след употреба на маската против акне.
А кремчето можеш да го откриеш както по-горе писах в магазин Ади и ЧА Феникс.
Какви точно кремчета си си купила? Дневни или нощни? Този за чувствителна кожа да не ти дойде тежичък? Иначе този за мазен и смесен тип на Талодерма можеш да си го ползваш спокойно.
Приятен ден   bouquet

# 61
Къде мога да намеря в Пловдив продуктите на Талодерма? Много ми се иска да си купя няколко неща.

Мога да ти препоръчам аптека "Марица", и от отсрещната страна на бул."6ти септември" - аптека "ДАРА" (с/у Съдебната палата, точно на ъгъла на уличката към МВР).
Можеш да им поръчваш ако нямат някой продукт. Аз вече се преориентирах към тези 2 аптеки, защото зареждат директно от Талодерма, и не се мръщят (особено в ДАРА), когато им поръчваш  Peace

# 62
Къде мога да намеря в Пловдив продуктите на Талодерма? Много ми се иска да си купя няколко неща.
Здравей !
Аптеките, които зареждаме с козметика  в Пловдив са:
ЧА Тракия ж.к. Тракия бл 15
ЧА Дара ул. Йоаким Груев 38
дрогерия Комфорт ул. Д-р Вълкович 10
ЧА Марица у. Райко Даскалов 54
Санидар Младост 6
Санита 5 и Санита 6
ЧА Фармахит - Кауфланд
Дано съм била полезна   bouquet

# 63

Мога да ти препоръчам аптека "Марица", и от отсрещната страна на бул."6ти септември" - аптека "ДАРА" (с/у Съдебната палата, точно на ъгъла на уличката към МВР).
Можеш да им поръчваш ако нямат някой продукт. Аз вече се преориентирах към тези 2 аптеки, защото зареждат директно от Талодерма, и не се мръщят (особено в ДАРА), когато им поръчваш  Peace

Благодаря за помощта. smile3525

# 64
  • София
Привет  Hug
И аз не знам защо се получава така  newsm78.
Кремчето за мазен и смесен тип кожа на Талодерма в туба се е произвеждало, произвежда се и ще продължава да се произвежда, защото то е най-подходящата грижа след употреба на маската против акне.
А кремчето можеш да го откриеш както по-горе писах в магазин Ади и ЧА Феникс.
Какви точно кремчета си си купила? Дневни или нощни? Този за чувствителна кожа да не ти дойде тежичък? Иначе този за мазен и смесен тип на Талодерма можеш да си го ползваш спокойно.
Приятен ден   bouquet

Взех си дневните кремчета. А защо да ми дойде тежичък кремът за чувствителна кожа? Още не съм го пробвала, само маската и кремът за след нея. Между другото тези 2 аптеки в коя част на София се подвизават, че аз мога да ги посетя само в комплект с беба, а с нея не сме много мобилни (живеем в Надежда)

# 65
HugЗдравей, amadis! Ако може да помогнеш и на мен. Аз съм на 35 г. Кожата ми е мазна с разширени пори и черни точки в Т-зоната. Тези черни точки се възпаляват и стават дебели гнойни пъпки. Close Имам и бръчки около очите и устата. Благодаря!  bouquet
Привет!  Hug
Ще се опитаме да помогнем. Препоръчвам ти следните продукти:
1.Нощен крем за лице – мазен и смесен тип кожа
билкови екстракти от Див кестен, Розмарин, Глог, Невен и Бреза, вит. А и Е.
2.Тоалетно мляко – мазен и смесен тип кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лавандула и Репей, вит. А и Е
3.Тоник – мазен и смесен тип кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Репей, Хвощ, Лавандула, Хмел, Дъбови кори и Бреза, вит. А и Е, без алкохол
4.Дневен крем за лице – Ревитализиращ
Ихтиоколаген, билкови екстракти от Лайка, Салвия, Слез и Хвощ, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, UVA и UVB филтри.
5.Маска за мазен и смесен тип кожа и против акне
Каолин (хума), ментол, камфора, борна киселина, салицилова киселина, цинков окис, сяра.
7.Thalloderma ® Избелващ ЛОСИОН
С АНА (Гликолова, Млечна, Лимонена и Винена), екстракт от Сладък корен, екстракт от Ябълка, Грозде и Лимон
8.Нощен крем – за около ОЧИТЕ
Ихтиоколаген, екстракти от Див кестен, Слез, Глог и Ружа, вит. А и Е.

Повечко станаха продуктите, но нали трябва да атакуваме пъпките и омазняването в Т-зоната. А ето и последователността на използване:
Сутрин - почистване с тоалетно мляко, отмиване на остатъците с хладка вода, тонизиране и нанасяне на дневния ревитализиращ крем на Талодерма. Колагенът в него стимулира клетъчната регенерацията, благоприятства обмяната на аминокиселините и белтъците, нормализира алкално-киселинното равновесие, подобрява хидратацията и еластичността на кожата, изглажда съществуващите бръчки и препятства образуването на нови.
Вечер процедурата е по-дълга, но резултата ще оправдае отделеното време  Peace Първо отстраняване на замърсяванията, натрупани през деня с тоалетното мляко, отмиване с хладка вода на остатъците. Така подготвената кожа атакуваме с избелващия лосион - АНА киселините, ще премахнат вроговения мъртъв слой и ще отворят порите за последващата маска с хума. Ето и точно описане:хума + масло от гроздови семена + чисто етерично масло от Лавандула / БГ Роза Карлово, или Лавена или Етерика/
Целта е:
- с хумата да се почистват порите в дълбочина и да се подхранва минерално кожата
- маслото от гроздови семена е единственото и много подходящо за мазен и смесен тип кожа
- Лавандуловото масло стимулира регенерацията и регулира дейността на мастните жлези, с което атакуваме излишното омазняване и комедоните  
За маската  трябва дермален разтвор на етеричното масло. Това става като към все 10 мл. от маслото гр. семки се добавят по 2 капки етерично.
Маската се прави като 1 с.л. хума се разтваря с вода до гъста каша и после към нея се капват 4-8 капки от дермалния разтвор и се разбърква до хомогенизация. Отстранява се малко преди пълното изсъхване с вода.
Тази терапия се прави всяка вечер в продулжение на една седмица. След тов бавно разреждаме и правим при нужда.
Следва нанасяне на кремчето за околоочна крижа - отново с колаген/ да повлияем тези бръчки/ и нощната грижа с крема за мазен и смесен тип на Талодерма.
С маската против акне на проф. Пенев ще атакуваме само единичните обриви. На отделни пъпки може да престои цяла нощ. Задължително - тест за чувствителност преди употреба!
Това е за сега от мен. Пиши ако имаш въпроси.
Успешен ден   bouquet

# 66
Къде в Горна Оряховица или района мога да намеря от вашите продукти? Благодаря предварително за отговорите!

# 67
Взех си дневните кремчета. А защо да ми дойде тежичък кремът за чувствителна кожа? Още не съм го пробвала, само маската и кремът за след нея. Между другото тези 2 аптеки в коя част на София се подвизават, че аз мога да ги посетя само в комплект с беба, а с нея не сме много мобилни (живеем в Надежда)
Има 2 магазина АДИ. Единият е на Руския пазар, павилион 31-32, а другия на бул. Цар Борис ІІІ № 359.
ЧА Феникс е на ул. Княгиня Клементина 18
А за кремчетата се притесних, защото нощният крем за чувствителна кожа не е подходящ за теб. Съдържа по-висок процент мазнини, които в твоя случай може да имат комедоногенен ефект. А дневния си го ползвай без притеснение. Ако има известно лъщене - може да се матира с малко пудра./ако е и антибактериална ще е добре/.
Нощният за мазен и смесен тип много добре повлиява комедоните - може следващия път да си вземеш от него.
Сега се сещам още нещо - ако искаш на лични да ти пусна и едно чайче за пречистване.

newsm51

# 68
Къде в Горна Оряховица или района мога да намеря от вашите продукти? Благодаря предварително за отговорите!
Здравей  newsm51
Ще ти изброя аптеките, които последно са заредили козметика. Иначе снабдяваме почти всички аптеки в града. Можеш да си поръчаш даден продукт и със следващата заявка - дилъра ще напомни на фармацевтката и да заяви продукта.
ЧА Грция
ЧА Марешки
ЧА Глория
ЧА Магика 1 и 2
ЧА Салвия
маг. Лековита билка
В Горна Оряховица правим зареждане на аптеките всяка седмица, така че няма да има времеви проблем.
Успешен ден !

# 69
Здравей !
Аптеките, които зареждаме с козметика  в Пловдив са:
ЧА Тракия ж.к. Тракия бл 15
ЧА Дара ул. Йоаким Груев 38
дрогерия Комфорт ул. Д-р Вълкович 10
ЧА Марица у. Райко Даскалов 54
Санидар Младост 6
Санита 5 и Санита 6
ЧА Фармахит - Кауфланд
Дано съм била полезна 

Благодаря ти много за информацията!

# 70
  • София
  Здравей amadis!  HugСлучайно да знаеш дали в Халите имат избелващия лосион и крема за мазна и смесена кожа в туба?  bouquet
Здравей !
В Халите са 2 дрогерии Лечител, нали? Няма да откриеш тези продукти там. Лечител не ги зареждат. По-късно Веси обеща да обясни защо  Mr. Green
Ще те насоча към:
-магазин Ади тел. 875 00 78 
-ЧА Феникс тел. 955 55 73
Успех със закупуването на продуктите ни  Embarassed

:hug:amadis, много ти БЛАГОДАРЯ, обаче тези две аптеки са в "Красно Село" и на мен като на Ним ми е трудно до отида до там. Embarassed Може ли да дадеш адреси в центъра? Знам, че съм много нахална и много ме е срам Embarassed Embarassed, но ако няма на друго място крема за мазна и смесена кожа в Туба и избелващия лосион, ще отида до "Красно село", защото много искам да си ги взема. Blush БЛАГОДАРЯ още веднъж!  bouquet

# 71
  • София
      amadis, много ти благодаря!  bouquet Отивам на пазар! Дано да намеря всички продукти! Mr. Green  bouquet

# 72
...Сега се сещам още нещо - ако искаш на лични да ти пусна и едно чайче за пречистване.

newsm51[/color]

Плами,извинявай за нахалството  Embarassed,но ако нямаш нищо против  Praynigможе ли и аз да се възползвам от това предложение?

А дали можеш да ме насочиш с какво да мажа устничките на 2 годишното ми момченце,че много се напукват.Бузките му ги мажа със колд крем Мустела.

Благодаря ти предварително!

# 73
                                                                                                                                                          :hug:amadis, много ти БЛАГОДАРЯ, обаче тези две аптеки са в "Красно Село" и на мен като на Ним ми е трудно до отида до там. Embarassed Може ли да дадеш адреси в центъра? Знам, че съм много нахална и много ме е срам Embarassed Embarassed, но ако няма на друго място крема за мазна и смесена кожа в Туба и избелващия лосион, ще отида до "Красно село", защото много искам да си ги взема. Blush БЛАГОДАРЯ още веднъж!  bouquet
Здравейте отново.
Много съжалявам  Sad но само там са си поръчали избелващия лосион и кремчето. Иначе зареждаме  ЧА Марешки и ЧА Жаник / те трябва да се водят по- в центъра  newsm78 /, но те не са ги заявявали.
Ако искате да сте сигурни, че ще си вземете лосиончето, моля изчакайте, защото колата пристига в четвъртък. Може количествата от предното зареждане да са се изчерпали.
Извинявам се  за причиненото неудобство.

# 74
  • София
Здравейте отново.
Много съжалявам  Sad но само там са си поръчали избелващия лосион и кремчето. Иначе зареждаме  ЧА Марешки и ЧА Жаник / те трябва да се водят по- в центъра  newsm78 /, но те не са ги заявявали.
Ако искате да сте сигурни, че ще си вземете лосиончето, моля изчакайте, защото колата пристига в четвъртък. Може количествата от предното зареждане да са се изчерпали.
Извинявам се  за причиненото неудобство.

amadis Hug, много ти благодаря! Ще отида до "Красно село"!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт