козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 067
  • 513
  •   1
Отговори
# 75
  • София
   Здравейте, всички! Аз се разрових из темите и намерих в "Талодерма"-2 на стр.3 и стр.19, Веси е дала много адреси на аптеки, които зареждат продукти на "Талодерма" Grinning  bouquet

# 76
   Здравейте, всички! Аз се разрових из темите и намерих в "Талодерма"-2 на стр.3 и стр.19, Веси е дала много адреси на аптеки, които зареждат продукти на "Талодерма" Grinning  bouquet

Мерси за помощта   bouquet

# 77
  • София

Мерси за помощта   bouquet

Винаги, стига да мога! Flutter  bouquet

# 78
Привет на всички!
Ето и обектите, които зареждаме в София. По принцип миже да си поръчате продуктите там и ние да ги доставим със следващия курс.

Освен магазините на Лечител, Халите и Кауфланд, още следните обекти:
*ЧА - частна аптека

АБС Фарма - ЧА
Младост 4, к-кс Европа, зад бл.427, тел. 02/9743089

АДИ магазин
бул. Цар Борис 359, тел. 02/8570079

Адонис - ЧА
жк. Банишора, бл.33, тел. 02/9310047

Алек - ЧА
ул. Аксаков 48-Б, тел. 02/9861070

а-ка Елеонора
ул. Черковна 42, тел. 02/9448765

Арония 2001 - ЧА
бул. П. Славейков 6, тел. 02/9531308

Верте - ЧА
кв. Надежда, бл. 530, тел. 02/8341610

Грета Зафирова - ЧА
ул. Самоковско шосе 58, тел. 02/9743580

Жаник - ЧА
ж.к. "Фондови жилища", бл.218

к-т Диляна
ул. Козлодуй 88

Лора - медиц. център
ул. Позитано 10, тел. 02/9808065

м-н Здраве
бул. Дондуков 49 (пресечка с Дунав)

Марешки - ЧА
ж.к. Младост 4, Общ. пазар, тел. 02/9753888

Мариана Арнаудова - ЧА
ж.к. Надежда 2, бл. 264-А

Марифарм - ЧА
ж.к. Овча купел, бл. 43, тел. 02/9555898

дрогерия РОЗА
Стефан Стамболов 44

Санте - ЧА
ул. В.Петлешков 82

Студио за красота - Р. Трайкова
ул. Любен Каравелов 70, вх.1, тел. 02/9874353

Феникс - ЧА
ж.к. Красно село
ул. Княгиня Клементина 18, тел. 02/9555573

Фризьорски салон
ул. Цар Асен 2

# 79
  • София
Здравей, amadis.
Аз пак да питам за хумата - в Лечител вече месец я нямат. Дават заявки, а така и не я получават. Дали ще може пак да ми кажеш къде са я зареждали скоро, а пък аз ще се опитам да си я набавя някак си.

# 80
Здравей, amadis.
Аз пак да питам за хумата - в Лечител вече месец я нямат. Дават заявки, а така и не я получават. Дали ще може пак да ми кажеш къде са я зареждали скоро, а пък аз ще се опитам да си я набавя някак си.

Здравей, ще си позволя аз да ти отговоря - виждала съм хумата на Thalloderma в аптеките Ремедиум (на Шишман и на Графа).   Wink

# 81
Добро утро  Hug
Здравей, amadis.

JuMe, Благодаря   bouquet

Току що пуснах справка и излязоха следните резултати:

АДИ магазин
бул. Цар Борис 359, тел. 02/8570079
Феникс - ЧА
ж.к. Красно село
ул. Княгиня Клементина 18, тел. 02/9555573
Марешки ЧА в 13 ДКЦ
ж.к. Лозенец ул. Димитър Хаджикоцев 20

Честно да си кажа - Лечител са заредили достатъчни количества и от тази в кутии от 150гр. и от хумата в пликчета по 50гр. Или веднага е свършила или нещо в разпределението е станало.   newsm12

Успешен ден  smile3525

# 82
Хайде малко информацийка от мен за  #2gunfire целулита. Идва лято и на плажа - всичко ще "лъсне"   Confused

Какво представлява целулита?
В здравата мастна тъкан продуктите на жизнената дейност на клетките /шлаки и токсини/ се изхвърлят през порите на клетъчната мембрана и се увличат от кръвния поток. Нарушението на този механизъм води до целулит: порите на клетъчната  мембрана се блокират, токсините не могат да се изхвърлят навън и самата клетка се калцинира. Такива клетки се групират и образуват в съединителната тъкан твърди на пипане островчета / адипоцити/, които блокират кръвоснабдяването и лимфния оток, което води до последващо калциране на мастните клетки. Когато тези разрастнали се адипоцити притискат нервни окончания се появяват и болезнени усещания. В добавка, тези целулитни клетки имат свойството да привличат и задържат вода, което предизвиква оттечност в поразените участъци.

Кой страда от целулит?
Целулитът е проблем, с който днес се борят в по-голяма или по-малка степен около 80% от жените по целия свят и на всяка възраст. Доколкото основни причини за образуването на целулит са неправилното хранене, хиподинамията, стреса, вредните навици и т.н., то за изкореняване на този проблем е необходимо от една страна да се води здравословен начин на живот, а от друга да се осигури правилна грижа за тялото, отстранявайки вече образувалите се признаци на целулита – портокалова кожа и отпуснатост.

Как да диагностицираме целулита?
Ако леко стиснем кожата между палеца и показалеца и се появят грапавини, тъй наречената “портокалова” кожа – това е начален стадий на целулит. Обикновено той атакува бедрата, подбедриците, горната част на ръцете, корема и седалището

А ето и нашият отговор:
Антицелулитния гел PROTEKTA с охлаждащ ефект е високоефективен продукт с многостранна технология и подход. Това е възможно, благодарение на специалните му съставки.
Ментол – Дразни рецепторите за студ и предизвиква реакция  на мастните тъкани, които противодействат чрез изгаряне на триглицеридите.
Камфор – Има ревулзивен ефект, стимулира кръвообращението, подпомага изгарянето на мастните киселини и отвеждане на шлаките.
Екстракти от 5 билки, кото отстраняват отоците и застойните явления –стимулиране на кръвообръщението, лимфодренаж, укрепване стените на кръвоносните съдове.

Все още процедурите около пускането на новия ни продукт не са приключили, но до месец и половина - два се надявам да се похвалим.
Гелът ще е изключително подходящ за летния сезон с охлаждащия се ефект и дано успеем навреме  Praynig

# 83
 smile3508
оооо, Плами, вече му се точа на това гелче - и започвам обратното броене!
Свиркай като му дойде времето  Peace

# 84
Здравей, amadis
Искам да попитам за избелващия  ви лосион дали е задължително кремчето, което използвам, да е с фактор, ако слагам лосиона вечер?
Май не го обясних много добре. Имам предвид това, че денем ползвам вашето кремче за мазна и смесена кожа в тубичката, а то мисля, че няма сънцезащитен фактор. От друга страна пък ми се иска да пробвам как ще ми повлияе избелващият лосион - имам нещо като петна по лицето, които са следи от пъпки, освен това, доста коментирахте в темата, че подобрява положението при черни точки, а от тях имам в изобилие. Какво ще ме посъветваш? Имай предвид, че не прекарвам много време на открито през деня, рядко ми се събира повече от час на ден, сутрин преди работа и в късния следобед. (За лятото мисля да си взема дневното кремче, но сега имам от това в тубичката и ми се ще до си го доизползвам. )
Вчера намерих лосиона в една аптека, но не посмях да си го взема и да започна да го ползвам, преди д асе консултирам тук за крема, че много лесно ми стават пигментни петна от пъпките

# 85
Бих искала и аз да се възползвам от вашите съвети за тази козметика и кое ще е подходящо за моя тип кожа.
Моята коже е смесена и чувствителна.
В момента е много раздразнена и има лющещи се и зачервеми участъци, и се притеснявам да ползвам каквото и да е.
Това е основното за моя тип кожа. На 41 години съм.
Много ще съм ви благодарна за съдействието.

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 17:23 от goldenova

# 86
Плами привет,
моля те кажи ми дали защитните ви кремчета с фактор  50+ са подходящи за смесената ми и лесно пигментираща се кожа?Страхувам се най-вече от комедони

Благодаря на Веси и на теб за съветите ,които сте ми дали до тук.На вас дължа смея да кажа идеалното  състояние на кожата си  bouquet

# 87
  • в зоната на здрача
Незнам да ли си внушавам и да ли така ми се иска Mr. Green,НО имам чувството че откак използвам гелче и кремче за около очния контур бръчиците ми са намалели.Кожата на лицето ми е много по хубава и мека и свежа,а беше толкова суха и повяхнала.
Взех и нощната "Магия"и съм на седното небе Laughing.
Исках само да ви се похваля.някой друг има ли като мен
Поздрави на Веси и Плами    bouquet Hug

# 88
  • София
Здравей, Амадис.Реших да си закупя от козметиката на Талодерма. Мога ли да помоля да ми препоръчаш какви продукти са подходящи за моята кожа?!На 29г. съм, откакто родих започнаха проблемите с кожата на лицето ми и свежия вид на кожата изчезна. Тя е смесена,чувствителна, с черни точки, често се раздразва, има зачервявания, излизат сърбящи пъпчици.Понякога ми излизат херпеси по носа и около устата-не видях има ли такъв продукт?Благодаря предварително и лек ден!

# 89
  • София
Амадис здравей, искам да питам нещо. Нещо не мога да открия по аптеките в квартала масло гроздови семена на Икаров. Може ли да ползвам масло жожоба за дермален разтвор на лавандулово масло.
С мазна кожа съм!

Общи условия

Активация на акаунт