козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 071
  • 513
  •   1
Отговори
# 90
Здарвейте,
много съм заинтригувана от отзивите за козметиката на Талодерма и бих искала да пробвам някои от продуктите, но ... се позагубих в океана от информация и ми е трудно да реша кое би било най-подходящо за мен.
Аз съм на 42г., не бих казала, че имам много сериозни проблеми с кожата си, но все пак...  Едното нещо, което определено ме дразни, е лекото отпускане на бузите, така че се нарушава овала на лицето. Има ли продукт - крем, маска, който помага да се боря с това? Другото "ужасно" нещо са бръчките по шията и най-вече на деколтето, които сутрин изглеждат, сякаш цяла нощ са си кръстосвали шпаги там  Embarassed След наплискване със студена вода и известно време почти изчезват, но оттук нататък ще е все по-трудно.
Ще съм много благодарна да ме посъветвате кои от продуктите биха били подходящи за мен. Определям кожата си като смесена, но няма прекалено драстична разлика в едната или другата посока. Кожата ми е светла и напоследък започнаха да се появяват малки червени жилчици, които няма как да не са видими. Много добре ми действа козметичната серия на Регал с витамини, магнезий, цинк и мед /специално за бръчките на деколтето/, но ми се ще да променя малко продуктите.
Благодаря предварително!
Милена

# 91
  • ES
Моля дайте ми сайт с продуктите на Талодерма, в предните темички има един даден сайт, но пише че под конструкция. Има ли друг.
В Сливен къде мога да намеря продукти на Талодерма, сигурно в Кауфланд може да има, щом има и в другите градове ва тази верига магазини.

# 92
amadis, аз имам въпрос от друго естество и ако смяташ, че не е редно да ми пишеш тук, ми отговори на лични.
Имаме аптека, но доставчиците, с които работим почти не предлагат продуктите Ви / само определени  неща предлагат Стинг и може би и Либра/. Аптеката се намира в гр. Перник. Бих искала да си закупя продуктите, да ги изпробвам и да заредя някой неща за аптеката, които за начало няма да бъдат много количествау,нито пък цели серии. Как може да стане това и ако някой друг атпечен склад предлага повече Ваши продукти, би ли ми казала кой точно.
Благодаря предварително.

# 93
  • София
Къде в София мога да открия дневен Магия,в Лечител от един месец нямат, в този на Петте кьошета и на Владайска ми казват - поръчали сме проверявайте от време на време. ConfusedМного се зарадвах на информацията за анти целулитния гел,ще го очаквам с нетърпение(дано да е по-скоро).  bouquet

# 94
Здравей, amadis
Искам да попитам за избелващия  ви лосион дали е задължително кремчето, което използвам, да е с фактор, ако слагам лосиона вечер?
Май не го обясних много добре. Имам предвид това, че денем ползвам вашето кремче за мазна и смесена кожа в тубичката, а то мисля, че няма сънцезащитен фактор. От друга страна пък ми се иска да пробвам как ще ми повлияе избелващият лосион - имам нещо като петна по лицето, които са следи от пъпки, освен това, доста коментирахте в темата, че подобрява положението при черни точки, а от тях имам в изобилие. Какво ще ме посъветваш? Имай предвид, че не прекарвам много време на открито през деня, рядко ми се събира повече от час на ден, сутрин преди работа и в късния следобед. (За лятото мисля да си взема дневното кремче, но сега имам от това в тубичката и ми се ще до си го доизползвам. )
Вчера намерих лосиона в една аптека, но не посмях да си го взема и да започна да го ползвам, преди д асе консултирам тук за крема, че много лесно ми стават пигментни петна от пъпките

Добро утро   bouquet
Много добре си формулирала въпроса - не се притеснявай, но за съжаление действието на избелващия лосион задлжително изисква последващо нанасяне на крем с УВ защита. Употребата му и без това е препоръчителна вечер. Сутринта обаче - продукт с висок spf.
Причината е в това, че принципа на действие на АНА киселините се изразява в "разхлабване" на връзките между клетките в повърхностния слой на дермиса с което се намалява епидермалната бариера.
За това през деня е необходим продукт с УВ защита. Единия вариант е да си вземеш:
Дневен крем за лице – мазен и смесен тип кожа
Thalloderma ®
билкови екстракти от Репей, Хвощ, Хмел и Бял равнец, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.
Другият е да сложиш върху кремчето за мазен и смесен тип в туба - продукт с УВ защита - фон дьо тен, пудра, серум.
Успешен ден  smile3525

# 95
Бих искала и аз да се възползвам от вашите съвети за тази козметика и кое ще е подходящо за моя тип кожа.
Моята коже е смесена и чувствителна.
В момента е много раздразнена и има лющещи се и зачервеми участъци, и се притеснявам да ползвам каквото и да е.
Това е основното за моя тип кожа. На 41 години съм.
Много ще съм ви благодарна за съдействието.
Привет.
За твоя проблем се допитах до колежката от отдел Козметика и препорчваме следната терапийка:
Като начало, да повлияем зачервяванията с   
1.Крем за лице – за мазен и смесен тип кожа ТУБА на Талодерма
Конкрет от Роза, конкрет от Лавандула, алантоин, пчелен восък, урея, вит. А и Е
Лавандула, конкрет: действа епителотонично, анти-септично, анти-паразитно, противовъзпалително, успокояващо, противосърбежно, репелентно;
Роза, конкрет: изключително богат на биологично-активни компоненти; наред със силните си анти-бактериални, анти-микотични и противовъзпалителни свойства оказва и биостимулиращ ефект върху всички структури на кожата; стимулира регенеративните процеси в епидермиса и дермата;
2.Нощен крем – за около ОЧИТЕ Талодерма
Ихтиоколаген, екстракти от Див кестен, Слез, Глог и Ружа, вит. А и Е.

След изчерпване на крема за мазен и смесен тип в туба, можеш да продължиш със серията ни за чувствителна кожа:

3.Thalloderma ®Дневен крем за лице – чувствителна кожа
Конкрет от Роза, билкови екстракти от Див кестен, Лайка, Чимшир, Сладък корен, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, UVA и UVB филтри.
4.Нощен крем за лице – чувствителна кожа
Конкрет от Роза, билкови екстракти от Див кестен, Лайка, Глог и Чимшир, вит. А и Е.

Ако си забелязала връзка, между зачервяванията и слънцето - задължително продукт с минимален фактор 15!

Дано сме били полезни   bouquet

# 96
Плами привет,
моля те кажи ми дали защитните ви кремчета с фактор  50+ са подходящи за смесената ми и лесно пигментираща се кожа?Страхувам се най-вече от комедони

Благодаря на Веси и на теб за съветите ,които сте ми дали до тук.На вас дължа смея да кажа идеалното  състояние на кожата си  bouquet
Здравей  Hug
Крем с толкова висока защита предполага известна "лъскавина". 20 мин. след нанасяне можеш да попиеш със салфетка, без да търкаш. Винаги можеш да матираш с малко пудра, но трябва да очакваш да се изпотяваш повече от обикновено. Ако ти е чувствителна кожата - препоръчваме PROTECTA ® - сленцезащитен крем SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.

Все пак това са кремове с много висока защита - дали са ти необходими в ежедневието? Ако прекарваш много време на открито през сезоните с активно слънчево греене, ако си на планина или на плаж, ако си с много бяла кожа със склонност към пигментиране - тогава - да.
Успешна седмица   bouquet

# 97
Незнам да ли си внушавам и да ли така ми се иска Mr. Green,НО имам чувството че откак използвам гелче и кремче за около очния контур бръчиците ми са намалели.Кожата на лицето ми е много по хубава и мека и свежа,а беше толкова суха и повяхнала.
Взех и нощната "Магия"и съм на седното небе Laughing.
Исках само да ви се похваля.някой друг има ли като мен
Поздрави на Веси и Плами    bouquet Hug

БЛАГОДАРЯ  newsm51

# 98
  • Варна
Здравейте!

Имам няколко въпросчета относно антицелулитния крем  Blush. Най-накрая успях да се сдобия с такъв, но сега незнам как да го ползвам. Четох, че се използва 3 седмици и после 1- почивка.
До тук добре, но отмива ли се и ако да- колко време се стои с него  newsm78?
Може въпросите да са тъпи, но за пръв път ще ползвам подобен продукт  Embarassed.

Хубав ден!

Привет, Tedulinka!  Heart Eyes  Hug
Да се разпиша и аз като за последно Wink

Ами, по принцип можеш да нанасяш крема и вечер, и сутрин. Схемата - 3:1 седмици позлване:почивка е така, да. Най-добре е. Но предполагам сутрин няма да ти е приятно, защото има специфична миризма и след теб ще има канелен облак  Grinning
Иначе - след употребата не се измива! Ако имаш някакъв масажор третирайх с него след като нанасеш RUBEDERM - 9, ако не - енергично с ръка, в посока отвън-навътре и нагоре. Излишното количество накрая попий със салфетка. Simple Smile

bouquet кожа!

Веси много съм ти благодарна за бързия отговор!  bouquet Hug
Имам масажор и с него ще си правя масажчето Simple Smile.

За съжаление обаче чак сега имах възможност да си прочета отговора, понеже моя малък сладур прецака комп-а и днес най-накрая имам нет Simple Smile.

Хубав ден на всички!  bouquet

# 99
Здравей, Амадис.Реших да си закупя от козметиката на Талодерма. Мога ли да помоля да ми препоръчаш какви продукти са подходящи за моята кожа?!На 29г. съм, откакто родих започнаха проблемите с кожата на лицето ми и свежия вид на кожата изчезна. Тя е смесена,чувствителна, с черни точки, често се раздразва, има зачервявания, излизат сърбящи пъпчици.Понякога ми излизат херпеси по носа и около устата-не видях има ли такъв продукт?Благодаря предварително и лек ден!
Привет Зуза  Hug
Херпеса е заболяване, свързано с намален имунитет /Консултирай се с лекар - има много имулостимулатори, които ще укрепят организма/
Иначе като терапийка можеш да започнеш с:
1.Тоалетно мляко – чувствителна кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лайка и Див кестен, вит. А и Е
2.Тоник – чувствителна кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Жълт кантарион, Лайка, Див кестен, Кипарис, Сладък корен и Бял равнец, вит. А и Е, без алкохол
3.Крем за лице – за мазен и смесен тип кожа ТУБА
Конкрет от Роза, конкрет от Лавандула, алантоин, пчелен восък, урея, вит. А и Е
Както по-горе писах, конкретите от роза и лавандула ще повлияят благоприятно зачервяванията и възпаленията.
Роза, конкрет: изключително богат на биологично-активни компоненти; наред със силните си анти-бактериални, анти-микотични и противовъзпалителни свойства оказва и биостимулиращ ефект върху всички структури на кожата; стимулира регенеративните процеси в епидермиса и дермата;
Лавандула, конкрет: действа епителотонично, анти-септично, анти-паразитно, противовъзпалително, успокояващо, противосърбежно, репелентно;
След изчерпване на количеството на крема в тубата, можеш да продължиш поддържането на кожата с Дневен крем за чужствителна кожа и Нощен за мазен и смесен тип.
Thalloderma ®
Дневен крем за лице – чувствителна кожа
Конкрет от Роза, билкови екстракти от Див кестен, Лайка, Чимшир, Сладък корен, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, UVA и UVB филтри.
Нощен крем за лице – мазен и смесен тип кожа
билкови екстракти от Див кестен, Розмарин, Глог, Невен и Бреза, вит. А и Е
Успешен ден   bouquet

# 100
Амадис здравей, искам да питам нещо. Нещо не мога да открия по аптеките в квартала масло гроздови семена на Икаров. Може ли да ползвам масло жожоба за дермален разтвор на лавандулово масло.
С мазна кожа съм!
Здравей!

Жожоба, масло: омекотява кожата, способства за задържане на влагата, не омазнява
Гроздови семена, масло: много леко масло с ярко изразени анти-оксидантни свойства,  защитава кожата от свободните радикали, хидратира я и заглажда бръчките;
Това са двата вида масла, които са подходящи за мазен и смесен тип кожа, но това от гроздови семки е по-леко. Мисля, че не е проблем да ги замениш - все пак в дермален разтвор за маската с хума, а не за директно нанасяне като маслена маска. Освен това маслото от Жожоба регулира мастната секреция на кожата. Допълнителен бонус - добавено към готови козметични продукти значително увеличава срока им на годност.  newsm10.
Приятен ден.

# 101
  • София

Амадис здравей, искам да питам нещо. Нещо не мога да открия по аптеките в квартала масло гроздови семена на Икаров. Може ли да ползвам масло жожоба за дермален разтвор на лавандулово масло.
С мазна кожа съм!
Здравей!

Жожоба, масло: омекотява кожата, способства за задържане на влагата, не омазнява
Гроздови семена, масло: много леко масло с ярко изразени анти-оксидантни свойства,  защитава кожата от свободните радикали, хидратира я и заглажда бръчките;
Това са двата вида масла, които са подходящи за мазен и смесен тип кожа, но това от гроздови семки е по-леко. Мисля, че не е проблем да ги замениш - все пак в дермален разтвор за маската с хума, а не за директно нанасяне като маслена маска. Освен това маслото от Жожоба регулира мастната секреция на кожата. Допълнителен бонус - добавено към готови козметични продукти значително увеличава срока им на годност.  newsm10.
Приятен ден.

Много ти благодаря за бързия отговор   bouquet

# 102
Бих искала и аз да се възползвам от вашите съвети за тази козметика и кое ще е подходящо за моя тип кожа.
Моята коже е смесена и чувствителна.
В момента е много раздразнена и има лющещи се и зачервеми участъци, и се притеснявам да ползвам каквото и да е.
Това е основното за моя тип кожа. На 41 години съм.
Много ще съм ви благодарна за съдействието.
Привет.

Ако си забелязала връзка, между зачервяванията и слънцето - задължително продукт с минимален фактор 15!

Дано сме били полезни   bouquet

Зачервяването не е от слънце, а от това, че много ми се е засушила  newsm78 кожата и от това, че се лющи.
Благодаря за съвета. Ще се възползвам от него.

# 103
  • ES
Моля дайте ми сайт с продуктите на Талодерма, в предните темички има един даден сайт, но пише че под конструкция. Има ли друг.
В Сливен къде мога да намеря продукти на Талодерма, сигурно в Кауфланд може да има, щом има и в другите градове ва тази верига магазини.

А аз ще имам ли отговор?
И искам да попитам, не можах да разбера има ли го вече в продажба антицелулитния гел и дали е безвреден за кърмачки, защото съдържа в себе си кофеин (до колкото прочето).

Гледам, че препоръчвате този крем ТУБА и за 40 и за 25-30 годишни. Толкова ли е универсален?

Предварително благодаря!

# 104
А аз ще имам ли отговор?
Гери, антицелулитния гел все още не е на пазара, но Плами ще каже дали е противопоказен при кърмачки. Талодерма сега имат антицелулитен масажен крем - с канелено масло, но доколкото знам не е добре да се използва при бременни и кърмачки заради етеричните масла.
Сайта им май все още е в процес на "изграждане"  Rolling Eyes
Крема в туба е много добър, но е са мазен и смесен тип кожа. И да, според мен е универсален по отношение на възрастта, като може да се използва вечер, тъй като няма УВ филтър.
За повече инфо - Плами ще се включи когато има възможност  Peace

Общи условия

Активация на акаунт