козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 184
  • 513
  •   1
Отговори
# 390
Здравей, Амадис! Едва сега прочетох, че си ми отговорила на въпросчето отпреди отпуска ти и ти благодаря сърдечно! От тоника за чувствит. кожа съм мн. доволна, а крема за около очите го нанасям на цялото лице, но забелязвам, че ако не си намажа лицето няколко вечера, кожата ми доста се изсушава. Възможно ли е да го пресушавам от дн. крем за м. и см. кожа и тоал. мляко от същата серия? Дали да не си взема крем за чувств. кожа, който да нанасям вечер? Искам и да ти се похваля, че от 3 нанасяния на маската за мазна кожа и против акне за първи път този месец преди цикъл нямах нито 1 пъпка по лицето. Сега от една боя за коса ми излязоха няколко, но ги мацотя, докато изчезнат. И още нещо - за моята възраст жената от магазинчето в Спортна зала ми препоръча серията Antartic sea. каза дори, че е трябвало от 20-годишна да започна да вземам мерки за бръчките. След прочетеното тук обаче за продуктите ви естествено не й повярвах.Чао засега и лек ден ти пожелавам! Grinning
ПРИВЕТ Дидорка   bouquet
Радвам се, че пъпките са намалели - терапията явно е била успешна. Продължавай да нанасяш маската на единичните обриви - няма проблем. Нейните съставки не предизвикват резистентност.
А и нали целта ни беше да подобрим общото състояние на кожата и да въздействаме на акнето. Затова го и позасушихме, но сега след като има опъване - може да включим и нощния за чуствителна, но НЕ в омазняващата се Т-зона. Там продължавай с нощния за очи  Peace
Серията "Замрази времето" е противобръчкова и е позиционирана за над 30 годишна възраст. Нещата обаче са индивидуални, защото може да се ползва и от по-млада хипоксична кожа или суха кожа склонна към образуване на лишеи или преждевременно състарена. Решението е индивидуално за всеки случай. За теб обаче, не е подходяща определено. Освен, че си млада, кожата ти е склонна към омазняване и акне. Ако и сложим и четерите масла, които влизат в състава на Магията - може да си създадем нов проблем. Да изчакаме да минеш 30 и тогава обикновено кожата се позасушава и противобръчковите кремове няма да са ти тежки.
Слънчев и успешен ден   bouquet

# 391
Здравейте, може ли да ми препоръчате нещо за терапия на лишеи.
От малка като дойде пролетно време кожата ми на места започва да се засушава, залющва и става червено грапаво петно.
През годините различно съм се справяла с този проблем, но сега положението е нетърпимо. Последно добри отзиви имах от Долива и от един крем не помня марката с масло от гроздови семки.
Тези лишеи много бързо се зачервяват от крем, който е силно парфюмиран или и аз не знам точно от какво. В момента са засегнати от лишеи зоната около очите и бузите отстрани.
За сега ги маскирам малко с масло от пшеничен зародиш, но не изчезват, на допир кожата стои груба като шкурка. Червенината като, че ли избледнява, но след няколко часа се появявя наново. Крем ме е страх да сложа.
Друг основен проблем ми е, че приемам хормонални препарати от които се получават пигментни петна. Въпреки, че от февруари до сегашното обостряне на лишеите бях с крем с SPF15, петната са се увеличили.
Благодаря!   bouquet

Здравей   bouquet
Задължително трябва да ползваш продукти за чувствителна кожа /те са без парфюмни композиции и съставки, които може да предизвикат някакви алергични реакции/ и се нуждаеш от висок слънцезащитен фактор!
....
Благодаря за отговора   bouquet  bouquet  bouquet
А нещо за самото почистване да ми предложите? Някъде четох за розов конкрет. Преди време ползвах един крем за лице на Ален Мак - Розмари, действаше ми страхотно.
Сега от маслото от пшеничен зародиш, малко се позагладих и лишеите не са така възпалени, но всяка среща с водата ги показва в цялата им прелест  #Crazy
От съвсем скоро следя темата и се извинявам, ако го има написано: От къде в Пловдив мога да купя вашата козметика?

# 392
Благодаря за отговора ! 
А нещо за самото почистване да ми предложите?Mога ли да използвам пилинги за лице?/при положение,че имам себореен дерматит/

# 393
Здравей, amadis!
Бих те помолила за съвет какви козметични продукти са подходящи за моята кожа и проблеми. Кожата ми е чувствителна, рядко излизат пъпчици без моя помощ  Embarassed но съм предразположена към поява на лунички. Имам и две петънца от бременността на скулите. Започват да се появяват и леки бръчки по челото, а една вертикална между веждите е особено неприятна. Интересуват ме маски и процедури - избелващи и с пилинг ефект. А също и козметика за шията и деколтето, защото и там луничките настъпват.  Embarassed
Много благодаря!  Hug

# 394
...
Благодаря за отговора   bouquet  bouquet  bouquet
А нещо за самото почистване да ми предложите? Някъде четох за розов конкрет. Преди време ползвах един крем за лице на Ален Мак - Розмари, действаше ми страхотно.
Сега от маслото от пшеничен зародиш, малко се позагладих и лишеите не са така възпалени, но всяка среща с водата ги показва в цялата им прелест  #Crazy
От съвсем скоро следя темата и се извинявам, ако го има написано: От къде в Пловдив мога да купя вашата козметика?
Привет   bouquet
В твоя случай, като почистваща серия ти препоръчвам следните продукти на Талодерама:
с   Тоалетно мляко – чувствителна кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лайка и Див кестен, вит. А и Е
с   Тоник – чувствителна кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Жълт кантарион, Лайка, Див кестен, Кипарис, Сладък корен и Бял равнец, вит. А и Е, без алкохол
Процедурата е следната - първо почистваме с тоалетното мляко, след това отстраняваме остатъците с хладка вода и тонизираме. Така кожата на лицето е подходяща за дневна или нощна грижа.
След терапията с Еудермола, може да ти препоръчам и серията ни за чувствителна кожа - дневен и нищен крем. В техния състав влиза именно розовия конкрет за който питаш:
 Роза, конкрет: изключително богат на биологично-активни компоненти; наред със силните си анти-бактериални, анти-микотични и противовъзпалителни свойства оказва и биостимулиращ ефект върху всички структури на кожата; стимулира регенеративните процеси в епидермиса и дермата;

Ще ти дам телефоните на аптеки, които са ни по-редовни клиенти. Те са заредили слънцезащитния ни крем. От тях можеш да си поръчаш и останалите продукти. За съжаление еудермол 0 не е зареждан скоро  Sad  и там нещата ще станат с поръчка, освен ако не се е намесил успешно някой склад.
Тракия ЧА       тел. 68 23 30
Дара ЧА          тел. 63 25 20

Успешен ден  bouquet

И дано сте си починали по празниците, че на мен нещо не ми се получи Tired

# 395
  • София
Здравей, amadis!
Искам да те попитам,кога горе долу да очакваме антицелулитния гел.    bouquet

# 396
Благодаря за отговора ! 
А нещо за самото почистване да ми предложите?Mога ли да използвам пилинги за лице?/при положение,че имам себореен дерматит/
Здрасти  Hug
Много обичам, когато ми изчезне поста точно преди да го публикувам   #Cussing out

Имаме почистваща серия, подходяща за твоя тип кожа :

с   Маска за мазен и смесен тип кожа и против акне
Каолин (хума), ментол, камфора, борна киселина, салицилова киселина, цинков окис, сяра.
с   Тоалетно мляко – мазен и смесен тип кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лавандула и Репей, вит. А и Е
с   Тоник – мазен и смесен тип кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Репей, Хвощ, Лавандула, Хмел, Дъбови кори и Бреза, вит. А и Е, без алкохол

Маската, след предварителен тест за чувствителност, се нанася на участъците, които се лющят - ще помогне. Обърни внимание на инструкциите за ползване.
Самото почистване:
Първо отстраняване на грим, замърсяване, прах с тоалетното мляко, отмиване на остатъците с вода и тонизиране.  По отношение на пилинга - трябва много да се внимава. Не се препоръчва механичен - със скрабове. Най- добре е да се използва ензимен пилинг - пепсин, папаин, бромелин и др. Той разгражда цимента около мъртвите клетки и подпомага отделянето им. Той е по-нежен и щадящ от химичния - с киселини.
Лек ден   bouquet

# 397
Здравей, amadis!
Искам да те попитам,кога горе долу да очакваме антицелулитния гел.    bouquet

Привет   bouquet
Това е мноооого сложен въпрос. Придвижват се нещата, но за съжаление всичко става много бавно около всеки нов продукт. Изобщо не мога да дам отговор към момента. Мениджъра ни обеща да побутне и ако има информация - веднага ще я споделя.

# 398
Здравей, amadis!
Бих те помолила за съвет какви козметични продукти са подходящи за моята кожа и проблеми. Кожата ми е чувствителна, рядко излизат пъпчици без моя помощ  Embarassed но съм предразположена към поява на лунички. Имам и две петънца от бременността на скулите. Започват да се появяват и леки бръчки по челото, а една вертикална между веждите е особено неприятна. Интересуват ме маски и процедури - избелващи и с пилинг ефект. А също и козметика за шията и деколтето, защото и там луничките настъпват.  Embarassed
Много благодаря!  Hug
Здравей   bouquet
Имаме избелваща серия - серум крем и лосион, но те са подходящи в периода - ноември-март. Ако желаеш мога да ти разясня процедурата.  Peace
До тогава само ще предпазваме кожата от появата на нови петънца с продукт с висок фактор. В твоя случай, тъй като ще нанасяме и на шията и деколтето - по-подходящо  е:

PROTECTA ® - слънцезащитно мляко SPF 30+ KIDS – UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 200 мл.

То е с по-лека текстура и по-лесно ще можеш да нанасяш на лицето и откритите части. Фактора е достатъчно висок, за да предпазва от пигментация. Препоръчвам ти детското мляко, защото е без парфюмна композиция и с екстракт от Орех - това го прави подходящо за чувствителни кожи.

Освен това предлагаме и цяла серия  за чувствителна кожа, като можеш да си закупиш и използваш всички продукти, без дневния крем. В твоя случай неговия фактор ще ти е недостатъчен за този сезон.

с   Нощен крем за лице – чувствителна кожа
Конкрет от Роза, билкови екстракти от Див кестен, Лайка, Глог и Чимшир, вит. А и Е.
с   Тоалетно мляко – чувствителна кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лайка и Див кестен, вит. А и Е
с   Тоник – чувствителна кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Жълт кантарион, Лайка, Див кестен, Кипарис, Сладък корен и Бял равнец, вит. А и Е, без алкохол

По отношение на мимическата бръчка - за сега нямаме продукт, специално разработен за третиране на мимически бръчки. В случая се нуждаеш от серум или крем с "ботокс ефект" - да се намали мимиката за да се повлияе бръчката. /това е образец за добре структурирани изречения  Embarassed /
Мисля Виши имаше такъв крем - Миокин или нещо подобно, но предполагам и други марки предлагат.
Дано съм ти била полезна   bouquet

# 399
  • София
Здравей!

искам да те попитам какъв е реалният срок на годност на "RL - тоалетно мляко с екстракт от Ройбос", защото днес си купих такъв и даже се изкефих, че е на промоция, но както ежедневно се убеждаваме, че живеем в България зад това "промоция" седи друг фактор, а именно цитирам:  "Минимална трайност до 07.2007". Въпросът ми е каква е Максималната трайност, защото наистина се кефя на този продукт, а на практика за 2 месеца не мога да го използвам целия.

# 400
Благодаря за съветите  bouquet

# 401
...Ще ти дам телефоните на аптеки, които са ни по-редовни клиенти. Те са заредили слънцезащитния ни крем. От тях можеш да си поръчаш и останалите продукти. За съжаление еудермол 0 не е зареждан скоро  Sad  и там нещата ще станат с поръчка, освен ако не се е намесил успешно някой склад.
Тракия ЧА       тел. 68 23 30
Дара ЧА          тел. 63 25 20

Успешен ден  bouquet

И дано сте си починали по празниците, че на мен нещо не ми се получи Tired[/color]

Аз пък точно Еудермол 0 успях да си намеря в аптеката на търговски център Гранд. Слънцепредпазното мляко го нямаха, но момичето сподели че има голям интерес към вашата козметика Wink
Ще пробвам в Дара до офиса дали имат слънцепредпазен и дневен и нощен.
От еудермол 0 съм доволна, с негова помощ и с помощта на пшениченото масло се позагладих и нямам червенина. Сутринта даже го сложих вместо крем и ето вече е обяд, а кожата ми не се е опнала.
Благодаря   bouquet

# 402
  • Варна
Здравей Веси  bouquet
Я кажи Талодерма имат ли слънцезащитен крем за деца и дали е добър Hug
Мерси

# 403
Помощ!!!Немога да намеря в Шумен крем за мазна кожа-туба,както и  Тоник – мазен и смесен тип кожа.

# 404
Здравей!

искам да те попитам какъв е реалният срок на годност на "RL - тоалетно мляко с екстракт от Ройбос", защото днес си купих такъв и даже се изкефих, че е на промоция, но както ежедневно се убеждаваме, че живеем в България зад това "промоция" седи друг фактор, а именно цитирам:  "Минимална трайност до 07.2007". Въпросът ми е каква е Максималната трайност, защото наистина се кефя на този продукт, а на практика за 2 месеца не мога да го използвам целия.

Здравей   bouquet
Попитах колежката от козметиката и тя каза, че спокойно можеш да го ползваш още 6 месеца. Съхранявай го на тъмно и хладно - където държиш козметиката си.
И.... да, живеем в България - нормално е   smile3516

Приятен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт