козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 147
  • 513
  •   1
Отговори
# 420
Имам един въпрос към Веси (писах ти на ЛС,но кутията ти е пълна Wink)
Дъщеря ми има лишеи по тялото-все още са с неизвестен произход.Кожната при,която ходихме спомена също,че имала и така модерния напоследък атопичен дерматит.
Та въпроса ми е,мога ли да я мажа с Еудермол-8,след баня например?
Благодаря ти предварително  Hug

# 421
Здарвейте,
много съм заинтригувана от отзивите за козметиката на Талодерма и бих искала да пробвам някои от продуктите, но ... се позагубих в океана от информация и ми е трудно да реша кое би било най-подходящо за мен.
Аз съм на 42г., не бих казала, че имам много сериозни проблеми с кожата си, но все пак...  Едното нещо, което определено ме дразни, е лекото отпускане на бузите, така че се нарушава овала на лицето. Има ли продукт - крем, маска, който помага да се боря с това? Другото "ужасно" нещо са бръчките по шията и най-вече на деколтето, които сутрин изглеждат, сякаш цяла нощ са си кръстосвали шпаги там  Embarassed След наплискване със студена вода и известно време почти изчезват, но оттук нататък ще е все по-трудно.
Ще съм много благодарна да ме посъветвате кои от продуктите биха били подходящи за мен. Определям кожата си като смесена, но няма прекалено драстична разлика в едната или другата посока. Кожата ми е светла и напоследък започнаха да се появяват малки червени жилчици, които няма как да не са видими. Много добре ми действа козметичната серия на Регал с витамини, магнезий, цинк и мед /специално за бръчките на деколтето/, но ми се ще да променя малко продуктите.
Благодаря предварително!
Милена
Здравей Милена   bouquet
Благодаря, че си отделила време подробно да ми опишеш спецификата на кожата. Така ще ми е по лесно да определя подходящите в твоя случай продукти:

1.Тоалетно мляко – чувствителна кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лайка и Див кестен, вит. А и Е
2.Тоник – Ревитализиращ
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Салвия, Слез, Хвощ, глог и Трицветна теменуга, вит. А и Е, без алкохол
3.Дневен крем за лице – чувствителна кожа
Конкрет от Роза, билкови екстракти от Див кестен, Лайка, Чимшир, Сладък корен, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, UVA и UVB филтри
4.Magic from the Antarctic Sea ®
Нощен крем за лице (и около очи)
ANTARCTICINE ®, соево масло, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, масло от гроздови семки, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.
А сега и последователността - сутрин почистване с тоалетното мляко за чувствителна кожа, следва измиване на остатъците с хладка вода. Ще продължим с тонизиране на лицето с ревитализиращия тоник, като тук ще търсим  противобръчковото  действие на Трицветната теменуга. Като дневна грижа ти предлагам дневния крем за чувствителна кожа. Екстракта от Див кестен в състава му, действа съдосвиващо, тонизира и укрепва кожните капиляри, а УВ защитата ще предотврати пигментирането на светлата кожа.
Нощната грижа ще я предоставим на луксозната ни серия -Замрази времето. Нанасяме го след почистване на лицето с тоалетното млако и тоник на цялото лице - включително и околоочен контур. Този крем възстановява плътността и еластичността на кожата - а от там ще търсим противодействие на отпускането в областта на бузите. Ето още малко за съставките му:
Соя, масло: растително масло, което лесно попива в кожата, стимулира клетъчната обмяна и хидратацията, регулира функцията на мастните жлези, възстановява кожния тургoр;
Бадемово масло: растително масло, чийто състав е най-близък до състава на кожния себум; омекотява, успокоява и заглажда кожата;
Пшеничен зародиш, масло: растително масло с високо съдържание на витамин Е и лецитин, фитостероли и микроелементи - стимулира клетъчното дишане, регенерацията на кожата и изглаждането на бръчките;
Гроздови семена, масло: много леко масло с ярко изразени анти-оксидантни свойства,  защитава кожата от свободните радикали, хидратира я и заглажда бръчките
Витамин А (Ретинил палмитат): регулатор на растежа, участва в окислително-редукционните процеси в кожата и в обмяната на белтъците, мазнините, нуклеиновите киселини, хормоните и др., регулира образуването на себум и потоотделянето;
Витамин Е (£-Токоферил ацетат): най-важният антиоксидант; усилва кожния метаболизъм и активността на витамин А, предотвратява образуването на прекиси, които водят до преждевременно остаряване на кожата;
ANTARCTICINE®: Pseudoalteromonas ferment екстракт – гликопротеин, който хидратира кожата, стимулира синтеза на колаген (тип I и IV) и еластин, изглажда бръчките, укрепва епидермиса срещу вредните фактори на околната среда и го предпазва от преизсушаване;

Всичко най-цветущо и да се похвалиш с резултати.   bouquet

Здравейте,
най-напред да кажа, че съм доволна от продуктите, които ми препоръчахте и смятам, че резултатът е много добър!
Със затоплянето на времето обаче, кремовете ми идват малко мазни и се надявам да ми препотъчате нещо по-подходящо за летния сезон, може би и с по-висока защита, нали съм със светла кожа... Този проблем шия-деколте, който имам, на 42г няма как да изчезне, но определено сутрин картинката е мноого по-приемлива отпреди, поради което... човек без да иска се размечтава за още по-добри резултати - има ли по-силни кремове против бръчки измежду вашите, които да са подходящи за мен?

Много се радвам, че ползвам козметиката ви - смятам, че е много добра и определено на достъпни цени!

# 422
  • sofia
И аз имам едно въпросче.Кожата ми не е суха,а обезмастена(козметик ми обясни,че има разлика),на 23г съм,би ли ми препоръчала дневно кремче и други продукти,които биха ми подействали добре.
Благодаря за отделеното време!

# 423
Имам един въпрос към Веси (писах ти на ЛС,но кутията ти е пълна Wink)
Дъщеря ми има лишеи по тялото-все още са с неизвестен произход.Кожната при,която ходихме спомена също,че имала и така модерния напоследък атопичен дерматит.
Та въпроса ми е,мога ли да я мажа с Еудермол-8,след баня например?
Благодаря ти предварително  Hug
Задължително започнете с Еудермол 0.Успех.Ако имате питанки d_iwanowa@yahoo.com

# 424
Здравей Веси  bouquet
Я кажи Талодерма имат ли слънцезащитен крем за деца и дали е добър Hug
Мерси
Талодерма има прекрасни слънцепредпазни продукти за деца:крем СПф 50+ и мляко СПФ 30.Няма да сбъркате   bouquetкожа

# 425
Привет момичета   bouquet
Ето ме и мен - почти оздравяла.
Много благодаря за помощта на dianaiva  Hug
......

Здравейте,
най-напред да кажа, че съм доволна от продуктите, които ми препоръчахте и смятам, че резултатът е много добър!
Със затоплянето на времето обаче, кремовете ми идват малко мазни и се надявам да ми препотъчате нещо по-подходящо за летния сезон, може би и с по-висока защита, нали съм със светла кожа... Този проблем шия-деколте, който имам, на 42г няма как да изчезне, но определено сутрин картинката е мноого по-приемлива отпреди, поради което... човек без да иска се размечтава за още по-добри резултати - има ли по-силни кремове против бръчки измежду вашите, които да са подходящи за мен?

Много се радвам, че ползвам козметиката ви - смятам, че е много добра и определено на достъпни цени!

Привет   bouquet
Винаги се радвам, когато има видими резултати и вие сте доволни от козметиката, която предлагаме. Наитина е на сравнително достъпни цени - наблягаме на съдържанието, а не на опаковката. Ох - то и на външния вид трябва да обърнем повечко внимание, но това е една друга тема  Crazy
Серията Замрази времето е противобръчкова и с най-силно действие в тази насока  Peace. Ще трябва повечко време за стабилни резултати.
Наистина сега през лятото, след нанасяне на дневните ни кремове се получава едно лъщене - резултат от УВ филтрите, които съдържат. Има вариант да се матира с малко пудра и да се редуцира количеството, което се нанася. За бялата ти кожа обаче, трябва да увеличим филтъра. Имаме крем с висока защита, позициониран за чувствителна кожа, който не съдържа парфюмна композиция:
PROTECTA ® - сленцезащитен крем    SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
Нанася се по-трудно, защото е с плътна консистенция. Другия вариант е :
PROTECTA ® - слънцезащитно мляко  SPF 30+ KIDS – UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 200 мл.

Ако искаш може да спреш дневния за чувствителна кожа /ако продължава да лъщи въпреки по-малкото количество и пудрата /през горещините и да нанасяш слънцезащитен продукт, а при захлаждане на времето - да си продължиш с него.
Дано съм помогнала   bouquet
Слънчев уикенд!

# 426
И аз имам едно въпросче.Кожата ми не е суха,а обезмастена(козметик ми обясни,че има разлика),на 23г съм,би ли ми препоръчала дневно кремче и други продукти,които биха ми подействали добре.
Благодаря за отделеното време!
Здравей   bouquet
Имаме продукт, който е предназначен за системно поддържане на сухата кожа:
Thalloderma ®
Дневен крем за лице – суха кожа
билкови екстракти от Краставица, Овес, Лайка и Слез, вит. А и Е, масла от Жожоба и Гроздови семки, UVA и UVB филтри.
Жожоба, масло: омекотява кожата, способства за задържане на влагата;
Гроздови семена, масло: много леко масло с ярко изразени анти-оксидантни свойства,  защитава кожата от свободните радикали, хидратира я и заглажда бръчките;
Лайка, екстракт: оказва успокояващо, противовъзпалително и тонизиращо действие
Слез, екстракт: омекотяващо, овлажняващо и стягащо действие;
Овес, екстракт: овлажнява в дълбочина, омекотява и успокоява кожата;
Краставица, екстракт: овлажнява,освежава, омекотява и успокоява кожата;
Витамин А (Ретинил палмитат): регулатор на растежа, участва в окислително-редукционните процеси в кожата и в обмяната на белтъците, мазнините, нуклеиновите киселини, хормоните и др., регулира образуването на себум и потоотделянето;
Витамин Е (£-Токоферил ацетат): най-важният антиоксидант; усилва кожния метаболизъм и активността на витамин А, предотвратява образуването на прекиси, които водят до преждевременно остаряване на кожата;

Предлагам ти да започнеш с кремчето, а ако си доволна от резултатите - имаме цяла серия за третиране на сухата кожа, която включва тоалетно мляко, тоник, нощен крем и емулсия за тяло  Peace
Приятни почивни дни   bouquet

# 427
Веси, здравей. След многото положителни оценки реших и аз да ползвам някои от продуктите. Вчера изпратих мъжа ми в аптека Марешки да провери от кои имат в наличност/от прочетеното разбрах, че там се предлагат/, но са му казали, че нямат продукти на вашата фирма. Sad Даже не били и чували за нея Rolling Eyes. Знаеш ли в тук в Троян /или в Плевен/ къде мога да ги намеря?

# 428
  • sofia
amadis ,
много ти благодаря за отговора,ще си взема кремчето и скоро ще пиша отзиви Hug

# 429
Веси, здравей. След многото положителни оценки реших и аз да ползвам някои от продуктите. Вчера изпратих мъжа ми в аптека Марешки да провери от кои имат в наличност/от прочетеното разбрах, че там се предлагат/, но са му казали, че нямат продукти на вашата фирма. Sad Даже не били и чували за нея Rolling Eyes. Знаеш ли в тук в Троян /или в Плевен/ къде мога да ги намеря?
Shocked Shocked Shocked Shocked
Аз съм в потрес /имаше емотиконка с припадане, но не ми се отварят допълнителните/
Само ще кажа, че Марешки Троян не са пропускали заявка от година. Зареждаме ги 2 пъти месечно, а как не знаят за нас??? Ох.
Вярно - не са зареждали козметиката ни - и аз не знам защо, но билки, галеника - си вземат.
Ще ти дам координатите на аптека, която зарежда козметиката ни:
Витафарм ЧА   тел. 6 04 57  ул. Ген. Кацаров 182 Б

Успех в търсенето. Има и козметично студио, което зарежда, но предполагам само за собствена консумация - Боди Стим тел 0897086084062
   bouquet

# 430
Привет   bouquet
Винаги се радвам, когато има видими резултати и вие сте доволни от козметиката, която предлагаме. Наитина е на сравнително достъпни цени - наблягаме на съдържанието, а не на опаковката. Ох - то и на външния вид трябва да обърнем повечко внимание, но това е една друга тема  Crazy
Серията Замрази времето е противобръчкова и с най-силно действие в тази насока  Peace. Ще трябва повечко време за стабилни резултати.
Наистина сега през лятото, след нанасяне на дневните ни кремове се получава едно лъщене - резултат от УВ филтрите, които съдържат. Има вариант да се матира с малко пудра и да се редуцира количеството, което се нанася. За бялата ти кожа обаче, трябва да увеличим филтъра. Имаме крем с висока защита, позициониран за чувствителна кожа, който не съдържа парфюмна композиция:
PROTECTA ® - сленцезащитен крем    SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
Нанася се по-трудно, защото е с плътна консистенция. Другия вариант е :
PROTECTA ® - слънцезащитно мляко  SPF 30+ KIDS – UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 200 мл.

Ако искаш може да спреш дневния за чувствителна кожа /ако продължава да лъщи въпреки по-малкото количество и пудрата /през горещините и да нанасяш слънцезащитен продукт, а при захлаждане на времето - да си продължиш с него.
Дано съм помогнала   bouquet
Слънчев уикенд!

Благодаря за отговора, ако правилно съм разбрала, за през деня мога да ползвам само слънцезащитния крем (след почистващото мляко и тоника)? Ще помисля за пудра, но то ще е едно... мислене... и консултиране...  newsm78
От тази серия - "Замрази времето", смятам да потърся нощен крем за смесена кожа (освен ако няма за чувствителна), но искам да попитам - сега вечер слагам след почистването околоочния гел с Ройбос на цялото лице и шия (защото ме кефи  Embarassed и съм си решила, че някак ме освежава), въпросът е дали няма да дойде много да го ползвам и в комбинация с нощен от серията "Замрази времето"?
Приятна събота и неделя!

# 431
Shocked Shocked Shocked Shocked
Аз съм в потрес /имаше емотиконка с припадане, но не ми се отварят допълнителните/
Само ще кажа, че Марешки Троян не са пропускали заявка от година. Зареждаме ги 2 пъти месечно, а как не знаят за нас??? Ох.
Вярно - не са зареждали козметиката ни - и аз не знам защо, но билки, галеника - си вземат.
Ще ти дам координатите на аптека, която зарежда козметиката ни:
Витафарм ЧА   тел. 6 04 57  ул. Ген. Кацаров 182 Б

Успех в търсенето. Има и козметично студио, което зарежда, но предполагам само за собствена консумация - Боди Стим тел 0897086084062
   bouquet

amadis, и аз бях в потрес. Може би мъжът ми е разговарял с някоя фармацефтка, която не е била запозната добре /или не особено любезна/, предполагам, че е визирала козметиката, а не   продуктите Ви като цяло.  Както и да е, ще потърся във Витафарм, мерси за бързия отговор  bouquet

# 432
Здравейте !
Бихте ли ми помогнали да избера най-подходящото от Вашите продукти ,съобразено с характеристиките на кожата ми!Аз съм на 44 години.Кожата ми е суха с по-мазни участъци около носа и челото. Изключително нежна и прозрачна.Грижите които полагам до момента граничат с минималните-измиване и мазен крем ,чеее ще се напукам .Бръчици вече ,доста имам.Забелязвам загрубяване на кожата на шията и деколтето .От около година се появиха и спукани капиляри ,които за съжаление на знам как да премахна.Знам ,че доста съм закъсняла ,но ...Очаквам с нетърпение съветите Ви !
Благодаря !

# 433
.........

Благодаря за отговора, ако правилно съм разбрала, за през деня мога да ползвам само слънцезащитния крем (след почистващото мляко и тоника)? Ще помисля за пудра, но то ще е едно... мислене... и консултиране...  newsm78
От тази серия - "Замрази времето", смятам да потърся нощен крем за смесена кожа (освен ако няма за чувствителна), но искам да попитам - сега вечер слагам след почистването околоочния гел с Ройбос на цялото лице и шия (защото ме кефи  Embarassed и съм си решила, че някак ме освежава), въпросът е дали няма да дойде много да го ползвам и в комбинация с нощен от серията "Замрази времето"?
Приятна събота и неделя!

Здравей   bouquet
Да, правилно си разбрала / което е направо геройство, имайки предвид как обяснявам  Embarassed/. През месеците с активно слънчево греене - само слънцезащитен, а вечер ще наблягаме на възстановяването на кожата. Много добра идея е с хидратацията с гелчето с Ройбос. Не е проблем да го нанасяш преди Магията  Peace
Серията ни Замрази времето включва само два крема - дневна и нощна Магия. Не са позиционирани за различни типове кожа както серията Цветуща кожа.
Цветуща кожа   bouquet

# 434

Здравей   bouquet
Да, правилно си разбрала / което е направо геройство, имайки предвид как обяснявам  Embarassed/. През месеците с активно слънчево греене - само слънцезащитен, а вечер ще наблягаме на възстановяването на кожата. Много добра идея е с хидратацията с гелчето с Ройбос. Не е проблем да го нанасяш преди Магията  Peace
Серията ни Замрази времето включва само два крема - дневна и нощна Магия. Не са позиционирани за различни типове кожа както серията Цветуща кожа.
Цветуща кожа   bouquet

Благодаря, хубава седмица от мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт