Бременна и сама

• 15 692
  • 567
  •   1
Отговори
# 495
На срещата проля бая сълзи.
Бил ми ядосан за отношенията ни, не е спирал да ме обича, искал да си дадем време (1 месец) и да започнем начисто.
Виждате накъде бия, нали?
Казах му да помисли дали ще е до мен и бебето и тогава да ме потърси, ако толкова ме обича.
Мисля, че и коментарите са излишни. Просто обещах да се включа.

# 496
  • София
Да разбирам ли, че пишещите в темата, които са останали самотни майки, съжаляват, че не са направили аборт?

На срещата проля бая сълзи.
Бил ми ядосан за отношенията ни, не е спирал да ме обича, искал да си дадем време (1 месец) и да започнем начисто.
Виждате накъде бия, нали?
Казах му да помисли дали ще е до мен и бебето и тогава да ме потърси, ако толкова ме обича.
Мисля, че и коментарите са излишни. Просто обещах да се включа.

На чисто? Тоест, без бебето? Защото след 1 месец ще е късно за аборт.

# 497
  • Melmak
Какво значи да започнете на чисто?

Защо е този един месец?

# 498
Ясно, навил я е да махне бебето.

# 499
Без бебето, да. Искал да изградим връзката си и тогава да си направим бебе. След време.

П.П. Не ме е навил, нали това пиша. Казах му да реши дали ще е до нас.

# 500
  • Melmak
Нали не очакваш да имате връзка повече? Без значение с бебето или без него.

# 501
Туй пък какво значи "Бил ми ядосан за отношенията ни" ?
Ядосан, че си забременяла сама? Ядосан, че искаш да задържиш бебето? Ядосан, че се е изнесал?

# 502
  • На изток от Ада
Ми какво значи ядосан за отношенията ви?

Очаквах да те навие за аборт!
 Не, бързай да правиш ново , желано бебе...

# 503
  • София
Уау, този е тотално безскрупулен в отчаянието си да излезе от ситуацията. Жалко, че си бременна от такъв човек, авторке. Пожелавам ти успех и решенията ти да са правилни за теб!

# 504
Да, яко си му развалила рахатлъка.

# 505
Google76 написа, че е отгледана от семейството на майка си от 2.5 годишна възраст(точно когато свършват майчинството и отпуските). Т.е. имаме гледната точка на детето.
Нищо лицемерно не виждам в това.

Не написа ли Google76, че майка и е останала сама? Но сега се чуват често ... И майка и казвала, че не съжалява.
Коя майка казва, че съжалява, че е родила детето си? И то на детето си? Какъв пълноценен и щастлив живот е, да си сама на 50 години и последните 25 години примерно да си кукувица.
А за "щастливата сериозна връзка" с 8 години по-млад едвам се сдържам да не се изкажа саркастично!
Невероятни примери за щастлив и пълноценен живот ... Опазил ни Бог всяка!

И аз съм отгледана само от майка - еми не, не ми харесва и смятам, че това е самотен окастрен живот в името на детето. На никоя не го пожелавам!

Авторке, този човек хептен пък не става и си мисли, че може да те манипулира! То чак грозно! Не забравяй обаче, че детето ти е част от него и завинаги ще е свързано с него. Например моето дете е копие на рода на мъжа ми - по начин на мислене, поведение, външен вид.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 22:59 от the Дорис

# 506
Е, това ли е говорил с мама и тати?!
И аз да кажа, щом искаш да си майка при всякакви обстоятелства, давай, но бягай с 200 от този токсичен човек, неспособен да поема отговорност инфантил.
Пожелавам на теб, бебето и родителите ти късмет, попътен вятър и всичко да спорѝ.

# 507
  • На изток от Ада
А не те е навил..
Ама да мислел , дали ще е до вас. Не няма, да е ! Човека ти казва няколко пъти че не иска бебе.

# 508
  • here and now
the Дорис , много добре знаеш, че оставането сам понякога е избор, а понякога не. Говорим за отглеждане на дете в подобна ситуация, а не дали си останал сам на 50.

# 509
Пикльо.
Това ли му е страхотното предложение, което е ок за всички.
Падам! Joy

Общи условия

Активация на акаунт