Нашите second hand находки - тема 51

• 75 258
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Към дамите от Враца.
Дали има хубави магазинчета втора употреба в които се намират детски дрешки?

# 136
Момичета, отново за цените в Хумана - когато има Happy Hour -20% или -30%, тези проценти от текущата цена на етикета на дрехата ли се свалят (например на касата), или вече са свалени и си плащаш това, което пише на етикета? Grinning Защото питах двама служителя и двамата ми отговориха различно, може би единият е бил нов...Thinking

# 137
  • Бургас
От цената на етикета се сваля. На касата изчисляват колко плащаш. Няма как да сменят етикетите на всички дрехи за всяко намаление

# 138
Междудругото тези "Happy Hour -20% или -30%"  Хумана, бях в пълна заблуда какво са.

Мислех, че е дни в седмицата, в които стоките са намалени с 20-30% (освен може би ексклузивните) .
А то какво се оказа:

Това са просто часове в конкретният ден, които не са обявени предварително. И само в тези часове, стоките са намалени на съответните проценти.

Аз не го знаех това когато реших да отида да закупя перде, което бяхме харесали предният ден. Отидох на следващият, защото по сайтът им ще има "Happy hour 20%" и реших да се възползвам.
Забелязах, че няма онези табели -20% по прозорците на магазина. Даже попитах - Нали има днес тези Хепи Часове - Да има.

Очаквах изчисления 20% надолу, но такова на касата нямаше, затова попитах нали днес е на минус 20?
Но ми отговориха това което написах по-горе . След секунда колежката й извика "Мими, стана време" и тогава отидоха да закачат тези табели на прозорците на магазина. Бяхме на касата без да сме платили още и тогава ни го намалиха. Защото вече дойде Хепи Часът .....

Незнам кога е този "Happy Hour" и колко е дълъг, аз бях там около 12ч, но не важат цял ден да знаете.

# 139
  • Бургас
Ами да,имат си часове в които имат някакви намаления. Ако ги нацелил добре. 15 минути преди да изтече намалението предупреждават , че изтича. То затова се казва и happy hour.
Имат си и дни , в които има намаления с 20,30,50  %, както и дни с фиксирана цена на бройка. Аз ги следя в ФБ страницата им

# 140
Ами да,имат си часове в които имат някакви намаления. Ако ги нацелил добре. 15 минути преди да изтече намалението предупреждават , че изтича. То затова се казва и happy hour.
Имат си и дни , в които има намаления с 20,30,50  %, както и дни с фиксирана цена на бройка. Аз ги следя в ФБ страницата им

А къде пише кога са цял ден и кога са само няколко часове? Защото така се обърках и аз? Sad
На фишчето с цените за седмицата  магазин А ли?
Във ФБ и на фиша виждам само Happy Hours а не Цял ден на тези проценти?"

Но като цяло препоръчвам да не се подвеждате с тези Happy Hours 20,30,50%
Това означава да не знаеш колко време да се въртиш в магазина, за да дойде времето да започне промоцията.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 18:17 от AniNe

# 141
  • Бургас
Е,то номера не е да седиш цял ден,за да чакаш да дойде тоя 1 час с намаления. Ако минаваш и пише happy hour, добре. Ако,не чакаш да започнат дните с намаления по цял ден, купуваш си нещото въпреки цената или не си я купуваш

# 142
Аз редовно се радвам на вашите находки,  но рядко пиша. От вчера- боти, които и ми станаха. Отдавна търся нещо на нисък ток за всеки ден.
Бяха си на фиксирана цена от 14,95 лв. А отидох за палто и сива риза.

# 143
За мен е много хубава последната ми находка. Прекрасна кройка, материя на Betty Barclay

# 144
Хубава блуза .Аз миналата седмица ходих до Мания да си търся пуловер или нещо по-дебело ,но нищо не ми допадна ....само изкуствени материи и не добро качество .

Снимах поне календара -русе

# 145
Днес Ударих Джакпота! Simple Smile

По принцип ходя да пазарувам от Б Хумани само на края, когато са по 2-1.50лв , винаги си намирам прекрасни неща.
Днес реших да се разходя, така и така тази седмица няма такива цени.
И явно заради почивките, хората не са пазарували и бяха останали страхотни находки!

За по 4лв всяка: Simple Smile (*не съм улучвала обувки досега, защото ходя последните дни)

Ест кожа, нямам търпение да стане лято.

Страшно меки отвътре!

С черна боя ще се освежат Wink

Като неносена! Акрил, вълна и Мохeр!

Много мека и симпатична, нз каква.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 07:19 от AniNe

# 146
  • Свети Влас
Страхотни находки, със здраве да си ги носите !

# 147
Към дамите от Враца.
Дали има хубави магазинчета втора употреба в които се намират детски дрешки?
Погледни в този на Здравец до закуски те, имат голямо намаление. И този на Иванка Ботева, като тръгнеш от Дома на техниката от другата страна към Благоев. Там всеки понеделник е ново зареждане 18лв кг. Лудница е и едни и същи пазаруват с чували, а преди това се вижда, че продавачката предварително има набутали пак чували... Тя е квит с тези, но тия не взимат детски дрехи. Пробвай и там отваря в 9 сутринта, но трябва да си там поне 15мин по-рано...

# 148
Удар! Massimo dutti wool/silk

# 149
Леле, разкош!
Аз във физически втора употреба от няколко месеца не съм стъпвала! Иначе веднъж месечно от Ремикс поръчвам, когато нещо на намаление дойде.

Общи условия

Активация на акаунт