Нашите second hand находки - тема 51

• 75 264
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Разкошно е полото на Massimo Dutti ! 😍😍 За такъв цвят си умирам просто. И като добавиш материите - наистина топ находка, браво!

# 151
  • Бургас
Минавах днес покрай Хумана и си тръгнах с това палто- 100% вълна. С 30% отстъпка ми излезе 31 лв.

# 152
И аз днес минах през Хумана ,не знам защо се обърках че са последни дни и ще е евтино .....
Харесах си една риза ....тя излизаше 17 лв ....ми те нови са толкова ....
Търся си находки ....нищо не ми трябва ...но ми е страст ...

# 153
  • Бургас
+1

# 154

То май всички сме така.😂
Вчера влязох в 4-ри сезона и си намерих един чисто нов суитчер с лека вата,беше с хартиен етикет,излезе 2,50лв.
Е,как да не го взема? 🙄😀

# 155
Сетих се за последната си находка .....Хуманата  5лв всичко ...влизам и първото нещо което поглеждам  е черно яке с пух ,много хубаво дълго , качествено ...и питам продавачката и якето ли е на 5 лв   и тя отегчено "да всичко е 5лв (колко ли пъти са я питали ).. харесва  ми ама леко ми тесней в раменете ....чудя се, умувам .....айде 5 лв къде не съм ги дала .

# 156
Къде има нови ризи по 17лв? Днес пижама търсих и под 70лв няма памучна.

Последната ми находка е памучен пуловер Ралф Лаурен за 3.50. Но е изпран и няма снимка

# 157
В случая ризата беше LC Waikiki,в сайта има разпродажби .... Определено предпочитам ВУ,но миналата седмица си търсех пуловери тънки (за тясното яке ),ами не си харесах нищо ....поръчах нов за 12.90 .и пижами има намалени .

# 158
Ето една нова памучна риза за 18лв:
https://www.sinsay.com/bg/bg//582ch-30x

# 159
Определено има нови ризи за тези пари. Пуловерът, който показах по-рано (Масимо дюти) е за 1 лев. Това е тръпката. Жаждата за находки..

# 160
Именно Simple Smile обожавам да си откривам невероятни находки на цени до макс 3лв за брой.

# 161
  • Карлово
Сетих се за последната си находка .....Хуманата  5лв всичко ...влизам и първото нещо което поглеждам  е черно яке с пух ,много хубаво дълго , качествено ...и питам продавачката и якето ли е на 5 лв   и тя отегчено "да всичко е 5лв (колко ли пъти са я питали ).. харесва  ми ама леко ми тесней в раменете ....чудя се, умувам .....айде 5 лв къде не съм ги дала .
Ей това им е лошото на вторите упореби, че нямат номера.Ill
Аз едно много хубаво яке с пух на Ралф Лорън, така и не мога да прежаля, че подмихах, ама първо М размер, аз съм S, второ разпран малко шевът под дясната мишница, и не съм сигурна как ще се справя с кърпенето, пък и цената 22 лв... На другата сутрин отивам да го вземам и беше вече в ръцете на друга ценителка... Ако поне беше моя размер.

# 162
  • Пловдив
То когато е голямо добре, може да се стесни.
Иначе и аз нямам от нищо нужда, ама тръпката...
Видях, че в Пловдив има Хумана, къде мога да проверя кога са ниските цени?

# 163
  • Карлово
Крастата:

много топла вълнена жилетка за 6 и нещо.
една чист кашмир за 4 и нещо:

# 164
Може ли някой да препоръча добри магазини за ВУ в София, освен Хумана, Мания и други с подобни цени в небесата?Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт