Нашите second hand находки - тема 51

• 75 265
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Може ли някой да препоръча добри магазини за ВУ в София, освен Хумана, Мания и други с подобни цени в небесата?Sweat Smile
Късмет и находки съм имал в Четири сезона на Мария Луиза срещу ЦУМ. С уговорката, че не съм влизал от края на лятото или началото на есента и не знам какви са им цените сега.
Дори и не знам работи ли още 🙂 Към онзи момент зареждането беше в петък и имаше две зали.

# 166
То когато е голямо добре, може да се стесни.
Иначе и аз нямам от нищо нужда, ама тръпката...
Видях, че в Пловдив има Хумана, къде мога да проверя кога са ниските цени?

Ето тук във FB страницата им качват седмични "фишчета" за А и Б магазините. Те важат за всичките магазини, из цялата страна.
https://www.facebook.com/humanabulgari

Просто понякога трябва да се разрови малко из другите снимки, които качват на дрехите, когато ги пускат.
*пример на последното фишче което са качили вчера. Отнася се за Б магазин (Б магазините са по-евтини Wink )

# 167
Определено има нови ризи за тези пари. Пуловерът, който показах по-рано (Масимо дюти) е за 1 лев. Това е тръпката. Жаждата за находки..

Вземи ме следващия път, като пазаруваш. 🤣 Теб съм те запомнила със страхотни находки. 1 лев за такъв пуловер на Масимо... Ако няма някакви видими дефекти, наистина е впечатляващо.

# 168
Аз от софийските харесвам Шик Шик. Единствен недостатък за мен е, че не може да се плаща с карта.

# 169
  • Sofia
Отдавна не съм ходила по ву и онлайн нищо не си харесвам въпреки големите отстъпки тези дни…пращат ми за -40-60% 🤑
Сетих се как преди години взех чифт боти за 5лв,бяха различни номера/38 и 39/ 😀,не им се чудих много-нови,кожени,с разлика около 1см…не си личи….реших,че ще ги подаря на някой в нужда 😏
Няколко дни след това идва леля ми вкъщи и се оплаква как ѝ пропускали ботите,краката мокри…връчих ѝ ги+чифт топли чорапки…толкова се зарадва 🥰 и дълго си ги носи,оказаха се много здрави 🍀

# 170
Отдавна не съм ходила по ву и онлайн нищо не си харесвам въпреки големите отстъпки тези дни…пращат ми за -40-60% 🤑
Сетих се как преди години взех чифт боти за 5лв,бяха различни номера/38 и 39/ 😀,не им се чудих много-нови,кожени,с разлика около 1см…не си личи….реших,че ще ги подаря на някой в нужда 😏
Няколко дни след това идва леля ми вкъщи и се оплаква как ѝ пропускали ботите,краката мокри…връчих ѝ ги+чифт топли чорапки…толкова се зарадва 🥰 и дълго си ги носи,оказаха се много здрави 🍀
На такива боти и аз бих се зарадвала, особено ако лявата е по-големия номер.  Имам кокалче на левия крак,  вече паднал свод и оттам проблем.  Сега нови боти нося - ами дясната ми е по-хлабава и крака ми е по-свободен.

# 171
  • Свети Влас
На мама за кокалчетата й изписаха стелки и едни пластири, когато я заболят краката от повече вървене.

# 172
  • Sofia
И аз съм с проблемни ходила и винаги единият чепик ме стяга,а другият е ок 😀

# 173
От поредицата за 1 лев
Няма етикет, отрязан е, не знам състава, пера го като деликатно

# 174
Много е красиво! Sparkling Heart

# 175
От Б магазин на Хумана. Всичко излезе 20 лв.
Синият пуловер е 100% мерино.

# 176
Мания на Шипченски проход в Галаксито е затворена за ремонт.Дано оцелее, че много хубави попадения имам оттам.

# 177
А Мания Димитър Петков от понеделник става Контур. Вече не важат карти мания там , а отстъпка над 30 лева.
Утре е на 5 лева кг, има стока,  може да се изрови нещичко

# 178
И аз щях да пиша това за Мания-Димитър Петков , но Хепи ме е изпреварила 😘 .
Имаше доста нови/запазени обувки големи номера
Скрит текст:

# 179
Здравейте,купих си тези дънки Joules за 12 паунда,нови с етикет.Знам,че по принцип марката е скъпа и в магазина са стрували 60 паунда.

Общи условия

Активация на акаунт