Нашите second hand находки - тема 51

• 75 394
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Днес съм доволна. Прекрасна нова жилетка с уникална качулка на Marc O'Polo /95% вълна и 5% кашмир/,преходно дълго яке и хубава за мен блузка, всичко за скромните 14 лева . От 4 сезона .

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 17:55 от Пролетно цвете

# 332
Скандинавия винаги последния петък на месеца правят намаление

# 333
Не е находка( предполагам, защото за първи път ми се случва продукт без етикет за марка, номер дори няма никъде...), но ми станаха и изглеждат нови

# 334
Хубави са!

# 335
Пролетно цвете, разкошна жилетка от любима моя марка! Къде е този магазин 4 сезона?

# 336
Пролетно цвете, разкошна жилетка от любима моя марка! Къде е този магазин 4 сезона?
Перник.

# 337
Жалко.
Със здраве да си носиш находките!

# 338
Ох, бях в Контур в Красна Поляна (Вагона при Лидл). То голяма трагедия вътре. Струва ми се, че качеството е паднало от това, което беше при Мания. Нищо не успях да си купя. Детското е само за големи деца. Още повече са увеличили сякаш мястото за "аутлет" находки за сметка на тези на килограм. Бях единственият клинт, тръгнах си с празни ръце. А гръцкото радио... дори не ми се коментира. Не стига, че от всяко кафене звучи, сега и от тези магазини.

# 339
И аз ходих. Дрехите в зала б не бяха сменени тази седмица, бяха добавени само нови. Без коментар.

# 340
Имах работа по центъра и влязох в Немски магазини. Всичко ми се видя много скъпо, казах си, че по-добре в Ремикс да позяпам и излязох Smiley

# 341
  • София/Севлиево
Немските магазини не са ли за нови дрехи(и малко аутлет)?

# 342
Днес набързо минах през едно малко магазинче и си купих тези дънки. Излязоха 13 лева. Не ми се мереше хич и направо ги взех, ами стискат ми. 😂 Номер 40. Жалко, защото са много готини.
Скрит текст:

# 343
Да, нови неща продават, но мисълта ми беше, че съм свикнала с цените на вторите употреби Grinning

# 344
Здравейте, момичета,
Редовно ви следя, но не съм писала. От години пазарувам в second hand магазини. От Ботевград съм, ни живея в София. Винаги, когато си ходя в родното място гледам да посетя манията. Изпадат страхотни неща вкл в зала Б.
Имаше като че ли някаква тенденция за лоша стока няколко месеца миналата година, но за щастие нещата се промениха пак към добро. Последните ми попадания са страхотни пуловери от качествени материи вълна и алпака на скандинавски брандове. Синият е изцяло вълна, а раирания е вълна и алпака.

Общи условия

Активация на акаунт