Нашите second hand находки - тема 51

• 57 650
  • 593
  •   1
Отговори
# 495
  • ...живея на последния етаж...
Напоследък в Ремикс човек изобщо не може да си използва ваучерите за това, което му харесва. Така и не мога да им уцеля селекцията.

# 496
  • София
И аз съм така, трудно си харесвам нещо там и обикновено ми изгарят. Та днес съм доволна, че успях да оползотворя два.

# 497
С тоя FLASH, нищо интересно при тениските. Някой да знае, дали предстои някви намаления за летния сезон? Наблюдава ли се някаква периодичност на промоциите в Ремикс, и кои да най-големите им периоди на промоции?

# 498
Последните 1-2 месеца имаше големи разпродажби в Ремикс и аз направих една огромна поръчка със страхотни дрешки за по 3-4-5лв. Но каква беше изненадата ми когато се оказа, че повечето дрехи са с дефекти - липсващи копчета, висящи конци, дупки и какво ли още не. Много разочарована останах и върнах почти всичко. От 20 поръчани дрехи си оставих само 2! От много години поръчвам от Ремикс и друг път ми се е случвало да попадна на дефектни или изцапани дрехи, но такава греда като сега не ми се беше случвала. И сега пак се изкушавам да поръчам нещо заради ниските цени, но изобщо не ми се занимава с цялата хамалогия с връщането.

# 499

От Хумана днес.

# 500
Днес в Контур на Вагона ( София) в зала Б на 8лв/кг имаше не малко рокли с етикет. Взех си 1, но за сега се включвам без снимка, а само информативно.

# 501
  • Бургас
Тази рокля я дебна 100години Simple Smile Първо беше грешен размер Wink , после я бяха скрили, след това беше на витрината и най-накрая я докопах
От втората,която е срещу ТОХ-а,до китайския на бул.Стефан Стамболов" ,15 лв. Много приятен цвят.
Скрит текст:

# 502
Тази рокля я дебна 100години Simple Smile Първо беше грешен размер Wink , после я бяха скрили, след това беше на витрината и най-накрая я докопах
От втората,която е срещу ТОХ-а,до китайския на бул.Стефан Стамболов" ,15 лв. Много приятен цвят.
Скрит текст:
Оттам имам много добри попадения. И цените са прилични.
И аз се възползвах от намаленията на Ремикс. Взех си почти всичко, което ми беше в Любими на -50, а някои дори на -60%. Доволна съм от всичко, което пристигна.

# 503
  • София
Ремикс не са това, което бяха. До колкото прочетох - са с нов собственик. По-рядко са кодовете и с по-малко намаление. Цените са нагоре, качеството по-лошо. Предишните снабдяваха с повече неща и марки. На Куджо редовно имаше сума ти нови якета, с етикетите. Якта нови на Куджо  с етикети, които струват по 300 лв, съм ги купувала от ремикс за по 60 и няколко лева.

# 504
Вече няма и скечърс маратонки Sad преди това имаше по 3 бр на ден нови

# 505
  • Пловдив

Скандинавия Пловдив

# 506
Десиссслава -  Тези тотални разпродажби всяка събота и неделя ли се правят в зона Б?
И понеже гледам, че май  в тази ВУ има и текстил и посуда, тази разпродажба включва ли и тях?

(Има ли изобщо Текстил и Посуда в зона Б съответно тоталната разпродажба важи ли за тях)

Не съм проверявала досега този магазин. И сега силно ме заинтригува Simple Smile

# 507
  • Пловдив
За тези левчета от тук научих. Мисля, че са веднъж в месеца. Отварям им чат-пат страницата във фейса, едно левче изпуснах, но мисля, че беше към края на февруари. Този път беше включен текстила, посуда почти нямаше в залата, освен някакви много вехти декоративни фигурки, отделно, че имах 15 минути да разгледам, че събота и неделя работят до 17ч., през седмицата са до 19ч.

# 508
Аз май ударих "кьоравото", купих си чанта,  която не знам дали ще нося, но си е находка за 16 лева

В момента се харчи за 379 евро.

# 509
Това си е хубава марка, чиито изделия са от естествена кожа. Честито! Има ли дълга дръжка?

Как уцелвате находки от сегашен или скорошен сезон? Аз каквото и да съм намерила, като потърся в интернет, обикновено излиза отдавна изчерпано.

Общи условия

Активация на акаунт