Нашите second hand находки - тема 51

• 75 284
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
И аз пазарувам от Ремикс неща, които ми излизат по-изгодно, отколкото в мола. Например нова, с етикет, чанта Calvin Klein - аутлет модел, който обаче аз си бях набелязала, с отстъпки и купони ми излезе 100 и няколко лева. нови тениски cK също си поръчвам от там - излизат ми с 20лв по-евтино, отколкото в редовен магазин, помежду тези работи добавям и нещо, което ми е харесало и е ВУ, я клин, я тениска. Аз не пазарувам с идеята да връщам, майка ми е шивачка и ми преправя това, което не става - реже, стеснява и нося почти всичко - връщала съм само неща, които са ми малки или с дефекти, което е най-тъпото и дразнещо

# 661
Там явно си е трябва да си редовен и да дебнеш. Приятелка с две деца от там им купува страхотни неща за без пари. Впрочем и аз едни Timberland боти от естествена кожа и вълна си бях взела с кутията за 70 лв.

# 662
Аз за дете никога не съм купувала от там. Но за себе си имам много дрехи. И най- вече ..маратонки. сигурно имам поне 10 чифта скечърс, които съм вземала за без пари.

# 663
Еми ок, просто не съм от тези, които биха дали 100лв+ за покупки онлайн, които съм си намирала, във физически магазини, наистина като нови и качествени. Няма да изброявам марки и материи.
Ако търсих аутлет продукти нямаше да ходя във ВУ Simple Smile (*За всички сезони и не изглеждам като от улицата разбира се Grinning )

Но както казахте е въпрос на избор и възможности все пак Simple Smile

# 664
Много хубаво, ама аз във физически ВУ много рядко, да не кажа почти никога, не намирам нещо хубаво. Там ходя предимно, ако търся да допълня с нещо basic, пола зимата си купих, от тези, където пак станаха модерни, с прехвърлянето, за 2.20лв. Не казвам, че проблемът не е в мен - аз все бързам, не мога да отделя 3 часа да ровя, нито време имам, нито търпение, писва ми, а и нямам усет към тези неща. Аз нямам претенции да е ново, ако си намеря втора употреба Келвин Клайн за 50лв във физически магазин, бих я взела, но уви, не намирам.

# 665
Скечърс съм си взимала за по 50-60 лв от обувки.бг и абаут ю
С безплатна доставка и връщане

# 666
Аз пазарувам от Ремикс основно евтини неща. Сортирам по цена и почвам да пълня кошницата. Като стигна до цена 7-8-9 лева спирам, сортирам, филтрирам, мисля и поръчвам Grinning Но моят основен проблем, заради който и преминах към ВУ е, че много често си купувам нещо, което после или няма с какво да го съчетая, или не ми е удобно, или вече не ми харесва толкова. Така поне знам, че съм дала 5 лева и не ме е яд. Обичам да ходя в Манията в ден за зареждане, по-скъпо е, но има по-голям избор и може да видиш, да пипнеш, да пробваш. Лошото е, че рядко ми се отдава възможност. От 5 месеца се каня да мина през Хунана и не успявам.

# 667
Аз не разбирам защо трябва да се обясняваме защо пазаруваме в Ремикс. Всеки знае себе си. Аз съм едра жена и във физически магазини няма подходящо дрехи за мен. Или са бабешки или са с грозна кройка или с изкуствени материи. Споделяла съм какво съм си купувала от Ремикс не веднъж. Връщам , което не ми хареса и готово.

# 668
Аз пък съм висока жена и много често всичко ми е утра късо Simple Smile Аман от рокли, които стоят над коляното, щото крачката дъъълги. Та да, знам че е по-скъпо, но в Ремикс се намира по 10-20-30 лв, като пуснат кодове. Винаги гледам размерите внимателно, а неописаните S-ки, които ми пращат, им връщам безплатно като неописан дефект.

# 669
И аз от Ремикс съм много доволна, почти нямам издънки. Напоследък и с тези -50% доста работи си взех. Както е писала Барбалена, селектирам нещата, давам във филтъра до определена сума. Повечето ми дънки са оттам и са до 10-15лв макс. Също така много обичам да ходя в Зиг Заг като са на 1лв/кг. Какви находки имам оттам, точно за тази емоция ходя Joy Последно си взех едни нови флорални кецове на Конверс за 1.50лв.

# 670
Защо пазарувам от Ремикс?
Първо, много мразя да се бутам и да ровя по разни купчини и закачалки с дрехи, които на някои места не са даже и по номера подредени. Второ, нося размер XS, който обичайно се намира трудно във физически магазини. Трето, повечето дрехи във физическите магазини са ми много бабешки и скучни. Четвърто, до сега не съм имала проблеми с тях - връщане, продаване.
Всеки с вкуса си и с потребностите си. Някои ги кефи да си ровят с часове, аз нямам такова време, пък после и да пробвам. Да не говорим и, че в Ремикс и другите сайтове можеш да пазаруваш 24 часа в денонощието, а физическите магазини имат работно време, с което трябва да се съобразявам и, което в повечето случаи мен не ме устройва.

# 671
Пазарувам от ремикс активно от  около две години. Правя големи поръчки и връщам също. Ползвам виртуален портфейл. Не е заради сметката, особено с връщането може да ти излезе солено. Въпроса е тръпката, че няма работно време, че го слагам в любими и след това го намалят и го грабвам. Готино е. Сутрин пия кафе  и ровя. Трябва ми нещо. Готово намирам нещото и много подобни трупам трупам , купувам после връщам. Жената от спиди ми е приятна. Разбира се, аз ползвам Спиди и за други поръчки от различно естество. Ползвам и други сайтове за пазаруване за нови стоки. Аз обувки и чанти от там не пазаря или изобщо ВУ. Има сайтове като синсай, Трендиол и т.н много евтино излиза, но пак ви казвам ремикс си е сериозна тръпка и хоби.

# 672
  • София
Аз пък точно това обожавам - ровенето 😀
Случвало ми се е да нямам нужда от нищо, обаче влизам само, за да си поровя!

# 673
  • Пловдив
Пазарувам от Ремикс, защото е удобно - лежа си на дивана и си действам. Както са споменали по-напред намирам марки, за които няма да платя редовната цена в мола. Пазаря основно неща с етикет, за всичките тези години, съм връщала само веднъж част от пратка.

# 674
  • Sofia
Доста го зачекнахме този Ремикс. Имам много сполучливи поръчки от там. Но днес отново ме разочароваха. Мислят ни за големи балъци. Имах летни гуменки и други обувки в любими, които бяха по 60 лева. Днес сложили код за намаление за любими, но гуменките вече са 170 лв.

Общи условия

Активация на акаунт