Нашите second hand находки - тема 51

• 75 248
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Днес минах през Зиг-Заг на Пиротска - всичко е на 12,99 до неделя и затварят магазина.

# 76
Днес минах през Зиг-Заг на Пиротска - всичко е на 12,99 до неделя и затварят магазина.
И в Младост е затворен,  фалира ли веригата?

# 77
Толкова приятно и чисто магазинче беше. Жалко!

# 78
  • София
В Младост отдавна го затвориха. После беше скъпарски само на Пиротска, след това  го разделиха на 2 зони. Обаче от неделя спирало да съществува в София. За другите градове май не.

# 79
  • Бургас
Минах и аз днес през Хумана, взех блузки и ватирани панталони по левче/бройката за едното дете. На 3 лв пък вчера си взех мека тюркоазена жилетка на Бенетон, доволна съм.
Влезнах и в Четири сезона на подлеза на Операта. Имаше много хубаво зимно яке на Зара, черно, S размер, на 25 лв/кг. Някоя градска ако си търси такова, там е Simple Smile

# 80
Много тъжна новина за Зиг Заг:(
Страхотни попадения имах от там, но въпреки промените в политиката им не оцеляха.

# 81
  • София
Не знам каква е била политиката им в последно време, защото спрях да ходя там много, много отдавна. Последно си спомням, че дрехите излизаха на цени, като нови.

# 82
  • Sofia
Не знам каква е била политиката им в последно време, защото спрях да ходя там много, много отдавна. Последно си спомням, че дрехите излизаха на цени, като нови.
И аз отдавна спрях да ходя там. Преди от този на Пиротска съм купувала много неща и за мен и за мъжа и за детето. После взеха да стават все по-мърляви и износени дрехите, а пък и скъпи.
Същата тенденция забелязвам и в Мания. В тази на Халите и тази на Шипченски проход - на цени като за нови дрехи, намирам парцали с дупки. А хубавите и запазени неща са на цени като в Мола. Ми то по-добре от Мола да си купиш, поне няма да е колекция от преди няколко години.

# 83
Честито! Вече се чудя останаха ли магазини с нормални цени. Вчера влязох в две мънички магазинчета в района на малките 5кьошета и се потресох от цени! Пуловери около 90лв, дънки около 100, якета и рокли над 100. Еми, Мерси съм. Безумие е това, поне според мен
Чакам маратонки Найк от Ремикс. Дано ми харесат, защото излязоха на супер цена

Поръчах няколко чифта маратонки Найк и Адидас от Спорт директ по 30-40 паунда в Бг тези модели са над 200 лв както и дрехите .Не съм ги гледала в Ремикс колко са ,но цените по молове и магазинчета са прекалено високи .

# 84
Дълга зимна пухенка от Ремикс за 82 лв. Дойде днес и е разкошна, и на допир, и на дебелина и на дължина. Ще видим дали ще излизат пера.

# 85
Аз нищо не съм купувала за себе си от Зиг Заг, но за бебето съм намирала страхотни неща.

# 86
Вълна от мъпет маг за 1 лв Simple Smile

# 87
В Зиг Заг най-високите цени започваха от 44 лв.  при първоначално зареждане.
Една риза максимално ми е излизала 12 лв. и понеже ми е подръка я снимам за да се види.
Тънка пухенка наскоро взех за около 11 лв.
Норвежка марка с цена за нова около 270 лева онлайн.
В перфектно състояние.
Скъсани дрехи съм виждал, но чак пък мърляви-не.
Последните цени им бяха 99 стотинки за килограм и пак можеше да се намери нещо читаво.
Като се замисля какви  смрадливи магазини има, а този не оцеля.
Един бизнес няма как да оцелее ако се търси винаги най-ниска цена от клиентите му.

# 88
Ами отново пътьом минах през 4-те сезона, като си наумих, че само, ако видя нещо кашмирено, запазено ще си купя. Разбира се, късмета бе на моя страна и намерих - страхотна кашмирена жилетка в тъмно синьо, и понеже напоследък се радвам на сини нюанси, един син пуловер без ръкави (за над белите ми ризи) и един син, вълнен пуловер, от алпака, да ги закръгля на 3 за щастие.. Trollface
Успокоението ми, въпреки липсата на място в гардеробите ми е, че: трите неща общо струваха по-малко от пица (12 лв.) и влизат в описанието на така модерната устойчива мода  Nerd
Скрит текст:

# 89
  • Свети Влас
anonymiss, със здраве да си ги носите ! Много са хубави !

Общи условия

Активация на акаунт