Нашите second hand находки - тема 51

• 75 235
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Кой беше Пещерата
Хубави находки
С чука съм и аз
Къде има в момента мъжки сака?
Ей това трябва да е, Пещерата много му отива 😂 По-близо е до бул. Стамболийски.

Сака има доста навсякъде.

# 61
# 62
Тоалетът ми за коледния банкет е готов.

# 63
Поръчах от Ремикс. Днес ми даде само -10%

# 64
  • Sofia
На мен -25%,но нищо не си харесах 🤨

# 65
Вчера минавайки покрай Хумана Красна поляна видях на стъклата " до 5лв за брой"- значи тази седмица е с ниските цени.

# 66
Да, днес и утре е 4 лева

# 67
В Зиг Заг на Борис този петък ли е зареждането?

# 68
# 69
  • София
В Зиг Заг на Борис този петък ли е зареждането?
май няма да е този петък, днес минах вече няма втори етаж, цената днес беше 19лв за кг но не попитах кога ще има зареждане, а на сайта вече не фигурира магазина в София..

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 08:29 от Pg483

# 70
В движение минах през едно малко магазинче ВУ, въпреки, че съм си наложила забрана за излишни, и дори всякакви покупки като дрехи, чанти, обувки и т.н... Neutral Face емиии не устоях, а оправданията са:
Якето, защото е вталено, леко и с пух, в любим цвят, като ново, не пропуска вода, някаква явно известна марка Bamboogie,  
а чантата заради цвета най-вече, защото точно тези дни страдах, че котката ми е надрала една кожена моя в същият цвят.. а тази се оказа хубава естествена кожа, италианска, отвътре като нова, драскотини няма също и отвън, модела е леко ретро, но аз си падам по такива..
двете находки са общо 30 лв., и това донякъде успокоява гузната ми шопинг съвест, освен това съм твърдо решена да ги ползвам дори да са ми ненужни.. Relaxed
Скрит текст:

# 71
Честито! Вече се чудя останаха ли магазини с нормални цени. Вчера влязох в две мънички магазинчета в района на малките 5кьошета и се потресох от цени! Пуловери около 90лв, дънки около 100, якета и рокли над 100. Еми, Мерси съм. Безумие е това, поне според мен
Чакам маратонки Найк от Ремикс. Дано ми харесат, защото излязоха на супер цена

# 72
  • Свети Влас
По магазините все по-скъпи станаха дрехите ( не визирам само дрехите за втора употреба ). Скоро като ходихме в Турция и си купих пижама за около 30 лев. Много е хубава и плътна. А пак от там на черен петък поминалата година купих дънки за 12 лв. Как да не се изкуша. Тогава доста неща накупихме.

# 73
  • Бургас
Хумана на Лермонтов х 2.50 /бр
Скрит текст:

# 74
Anonymiss, супер находки. Много ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт