Нашите second hand находки - тема 51

• 75 204
  • 738
  •   2
Отговори
# 45
Selleste Heart Eyes
Еми правилно решение, че скокна до магазина! Чудниии!!!!!

# 46
От Хумана за 9 лв. взех тези ботуши. Имаха вътре етикет все още и са се продавали за около 250 лв.

Дори повече Simple Smile Тези са, нали? 340 лв.
https://topshoes.se/damskor/boots-stovletter/boots-klaveness-ingvild-boot-low

# 47

Здравейте,взех си тези боти за 5 паунда от моето любимо чарити,може би само са пробвани,едната ме убива леко отзад,но мисля,че като се отпуснат няма да има проблем

# 48
  • Карлово

Здравейте,взех си тези боти за 5 паунда от моето любимо чарити,може би само са пробвани,едната ме убива леко отзад,но мисля,че като се отпуснат няма да има проблем
Честити. Давам съвет за убиването отзад. Една салфетка хартиена доста сгъната сеслага под петата. Като се понадигне кракът 2-3 мм, не се усеща това неудобство.

# 49
  • Sofia
По-удобно е със силиконови лепенки.

# 50
Честити придобивки!Ботите са чудесни,а и най-вече цената за такива качествени боти.Аз отивам до Спиди да взема тези боти за 45лв.

# 51
Ето го моето преходно яке от Ремикс,много съм доволна,като ново е,взех го за 14лв без доставката.В сайта на бранда са над 100лв.

# 52
Честито отново за страхотните находки! Simple Smile

Относно убиващите убивки - винаги си лепя лекопласт - просто крачетата ми отзад, точно там са ми изпъкнали и винаги ми се протриват от почти всички обувки, но с това велико нещо лекопластта лепнато там, няма никаква болка и протриване Wink

# 53
  • София
За дискомфорт при петата на кожени обувки, помага и начукване с чук - буквално!
Слагам на твърда масивна повърхност - примерно на пода или на масивен шкаф с удобна височина изправена обувката така че петата да опира пода / повърхността, а пръстите - сочат към тавана.
Вкарвам чука вътре и начуквам с острата му част достатъчно пъти без да е нужно да е със сила - то и няма място за замах за такава.
При мен се е получавало неведнъж.

# 54
За информация-  в " пещерата" на пазара Димитър Петков цените са от 0.50 до 3лв може би до сряда. Взех си 1 черна " малка" рокля за лев...по-късно ще я снимам, но не очаквайте кой знае какво...

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 23:16 от denyil

# 55
То не е на петата ,а отзад на кокълa,само с левия крак имам този проблем.Имам чувството,че като ги обуя веднага ,ще ми направят рана.

# 56
  • Ямбол
Аз се разписвам с находка от ямболската Хумана

ей това е марката - https://int.bape.com/collections/clothing-sweats/women?filter.p. … dor=A+BATHING+APE

# 57
Ето обещаната снимка - стои  връзка от хартиен етикет, на врата пише milla, изглежда нова или само пробвана.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 22:17 от denyil

# 58
От Хумана за 9 лв. взех тези ботуши. Имаха вътре етикет все още и са се продавали за около 250 лв.

Дори повече Simple Smile Тези са, нали? 340 лв.
https://topshoes.se/damskor/boots-stovletter/boots-klaveness-ingvild-boot-low
На стелката пише Hästen, но тези изглеждат същите. Етикетът на обувките беше за 1450 крони, може да са купувани на намаление Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 13:29 от spicy_icy

# 59
Кой беше Пещерата
Хубави находки
С чука съм и аз
Къде има в момента мъжки сака?

Общи условия

Активация на акаунт