Нашите second hand находки - тема 51

• 75 292
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
А стоката как ти се видя

# 211
Стоката е същата, дори мисля че тези Контур (ако не се лъжа така е новото име) са си пак на Мания, но под друго име и с други условия (единствена отстъпка: при 30 лв и нагоре получаваш 5 лв отстъпка). Бяха пуснали гръцко радио, че вече били гърцка верига...

# 212
И стоката, и подредбата е същата, само обувките ми се видяха много еднакви-черни боти/ботуши и някакви странни за мен бели като гумени... Завъртях се колкото да снимам календара , ще ги уважа евентуално към ниските цени.

# 213
Интересно защо точно този магазин са определили за експеримента

# 214
Здравейте! Сетих се, че имаше такава тема и идвам да гледам вашите находки и да показвам моите Simple Smile

Сега се връщам от Манията. Харесах си един шал и преди малко видях, че пише Codello на него, потърсих в нета и бая височки са цените. На мен ми излезе жълти стотинки с другите неща. Взех си гл за раздвижване на една обикновена синя рокля за 4 лв от Ремикс. Ще видим дали ще се получи съчетанието де. Може като материи да са несъвместими.

Ох, не мога да кача снимките сега, че били над 5 МБ, а нямам време да ги преоразмеря.

# 215
Здравейте! Сетих се, че имаше такава тема и идвам да гледам вашите находки и да показвам моите Simple Smile

Сега се връщам от Манията. Харесах си един шал и преди малко видях, че пише Codello на него, потърсих в нета и бая височки са цените. На мен ми излезе жълти стотинки с другите неща. Взех си гл за раздвижване на една обикновена синя рокля за 4 лв от Ремикс. Ще видим дали ще се получи съчетанието де. Може като материи да са несъвместими.

Ох, не мога да кача снимките сега, че били над 5 МБ, а нямам време да ги преоразмеря.
Със снимка на екрана става бързо Simple Smile

# 216
Шалът, направила съм лоша снимка:

Чанта:

Чанта-портмоне. Не знам с какво ще го съчетая този цвят, но ми се видя удобна. Отпред има отделение за телефон.

# 217
  • Свети Влас
 Чанта-протмоне е удобна при пътувания в чужбина. Хубави са находките ви ! Със здраве да си ги използвате. Аз скоро не съм ходила по вторите употреби. И тук във Влас направиха, но още не съм ходила.

# 218
Бих се радвала ако споменавате от кой магазин ''Мания'' са ви находките.За София се интересувам.Преди повече ги посещавах, сега само  останалата с името от халите.Нямам идея къде, каква промяна има.За тази на ''Сливница'' разбрах промяната.В била на ''Опълченска'' мин.месец си беше постарому, зареждане 1път в месеца и падащи всяка седмица цени.Нямам идея как са в Сухата река и Хаджи Димитър.Сигурно от 2г. не съм ходила, нямам време или път натам.До военна б-ца също не съм ходила и не знам какво ново.

# 219
Онзи ден от Манията в Слатина си взех два пуловера Дресман(100 процента мерино) и Масимо Дюти мерино+коприна за под 30 лв.Това е при зареждане.

# 220
Моите неща са от Мания Дружба, направили са разместване и магазинът е разширен за сметка на зала Б. Нямах време много време да обикалям обаче. Влязох да поровя в кошовете за някое шалче, но не се сдържах и влязох да пробвам 8 неща. Награбих и няколко чанти, обаче ми се видяха скъпи Grinning Ден за зараждене - сряда, 39 лв/кг.

Скоро ходих и в Манията на Ботевградско. Но ми е странно малко там. Няма контролна везна и трябва да идеш на касата, за да ти кажат кое колко струва. Също така, има и доста нови дрехи и обувки, които не представляват интерес за мен, защото ги намирам за скъпи. На тези цени просто ще си ги взема от друго място. Освен това, имаше дрехи, май бяха зелена категория, които са по 3 лв. Другото май беше на килограм. Хубавото е, че влизаш и пробваш свободно, без никой да ти раздава номерчета, което намирам за доста досадно.

Ходих и в Хуманата в Младост. Не бях ходила от години. От Младост 1 са я преместили в Младост 4 до Фантастико. По-скъпо е сякаш, но се намират интересни неща, всяка дреха си е с етикет. Скоро мисля пак да се метна.

Откак родих преди 5 години, рязко спрях да ходя по магазини ВУ, защото не исках да ходя в такива магазини с дете, макар ще беше удобно с количката, докато спи. Та, почти не ми се отдаваше възможност да ходя, но затова пък редовно си пазарувах от Ремикс. Сега вече и малкото ходи на градина и успявам по-често да ходя до ВУ и съм много щастлива Joy

# 221
Честити находки, със здраве да си ги носите!
Коледните находки, за чисто новия мартенс от Хумана Сливница реших да му отпусна края, 40 лв., роклята, велурените обувки от Зара и панталона от Sellpy, за по 2,99 евро + тези дънки, с етикет, пак 2,99. https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/whowhatwear/posts/295569/zara- … -1600-80.jpg.webp

# 222
Обожавам точки! Прекрасни находки! Heart

Аз да питам имате ли някакви любими онлайн стори употреби? Аз съм поръчвала само от Remix, но са доста скъпи цените. А нямам време да обикалям по физически магазини.

# 223
  • Поморие
Добре дошли в новата тема,където ще продължим да обсъждаме и показваме нашите находки от любимите ни магазини.
Моля, използвайте бутона “Следено ” вместо  "записче", "цоп", "троп", "хоп", "и аз тук" - така  ще получавате винаги известия при нов отговор и ще можете да се включите по всяко  време в темата ни.
Линк към старата тема: https://bg-mamma.com/?topic=1641885

# 224
Обожавам точки! Прекрасни находки! Heart

Аз да питам имате ли някакви любими онлайн стори употреби? Аз съм поръчвала само от Remix, но са доста скъпи цените. А нямам време да обикалям по физически магазини.
Чак любими не бих казала, но освен ремикс, съм си поръчвала от Contour, а иначе Мания имат  и сайт, както и тези двата са ми попадали - Dress you и Zareden. com.

Общи условия

Активация на акаунт