Нашите second hand находки - тема 51

• 75 281
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
1 лев, с вълна, по принцип е мъжко поло, но и на мен си ми ходи Simple Smile

# 196
  • Пловдив
За Пловдив   до I РПУ . Нов магазин от ноември. Има нови дрехи с етикет и цените не са високи.

https://www.facebook.com/story.php/?story_fbid=885498460358735&i … 066957663827&_rdr

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 09:06 от Перах

# 197
  • Карлово
Жестока Michael Kors чанта си взех от Мания за 40лв , оказа се после с гугъл търсене ,че реалната и цена е 600 + лв ,
Без снимка не вярвам!

# 198
  • Sofia
Пълно е с реплики на известни марки.

# 199
Пълно е с реплики на известни марки.
Приемам го за благородна завист.

# 200
Покажи ний да видим ! Simple Smile

# 201
  • София
Жестока Michael Kors чанта си взех от Мания за 40лв , оказа се после с гугъл търсене ,че реалната и цена е 600 + лв ,
Без снимка не вярвам!
Ето я заветната чанта.
Заради дръжката излезна 40лв, тя си е масивна верига и тежи.
Беше от цветната Мания - най скъпия цвят / кг беше около 69лв мисля/. Първи ден на зареждане. Едно момиче пред мен я беше взело, не можеха да свалят матнитното копче ( беше сложено на вътрешния джоб , който е като за карти и е от кожа) напънаха го и стана малко по - голяма дупчица там. Тя се отказа да я вземе и аз направо я грабнах след нея. След това чак проверих цената с гугъл сърч. Не съм вманиачена по марки, но не ми се вижда реплика.

Ето я и с цена

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 10:33 от paranoir

# 202
  • Карлово
Чантата е много хубава. Аз само се закачах, но благодаря, че я показа.
Със здраве да си я носиш.

# 203
  • София
Много благодаря , май е топ находката на която съм попадала. Иначе намерих и пуловер на Michael Kors , не е точно моя модел , но не се стърпях. Беше на 10 - 12лв / кг  , не знам как е останал до последната седмица с всички прекупвачи и не е бил в зоната с Лов находки.
Преди имах много такива попадения от Мания , но след подборката за сайта им и всички видове зони , вече много трудно се намират на нормални цени.

# 204
На мен ми се струва, че чантата е плат и изкуствена кожа. Абсурдно е да струва над 600 лв. Явно марката придава основната стойност

# 205
Много е хубава чантата, със здраве да си я носиш. Такива са цените на марката, дали си струва, който купува си преценява. Аз също не бих я изпуснала. 😉

# 206
  • София
600+ лв и аз не бих дала за чанта от плат, но за 40лв съм изключително доволна. Това е идеята на находките втора употреба , но баш в Мания , доста бягат от концепцията в последно време.

# 207
Мания-Димитър Петков-София са махнали табелата от миналата седмица за другото име... Като гледам си остава старият магазин, но с нови продаващи.
Календар
Скрит текст:

# 208
В събота пазарувах там и беше новият магазин с новите правила, но със стария персонал. Не били Мания вече казаха и не мога да си ползвам приложението или да си похарча ваучера. Сега ново 20?!? Да решават, че то не остана читав магазин покрай нас вече Disappointed

# 209
Може и да греша, но освен че са махнали лепенката за Wi-Fi , друга разлика не видях.

Общи условия

Активация на акаунт