Нашите second hand находки - тема 51

• 75 300
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм влизала само в една Хуманна в Пловдив и само един път, тази, която е в Кючук Париж, такъв ден ли бях уцелила или магазинът е такъв, не знам, но всичко беше на бройка, тръгваха от 10-15лв нагоре и едни лелински дрехи, изметох се за нула време. Иначе много чистичко, ароматизирано, бутиково, но дотам. Скъпо и на бройка купувам само от този ВУ, който е на Газпрома в Тракия, тениски Пума за 5лв и яке Есприт за 20 си взех наскоро за работа.

# 646
Аз съм влизала само в една Хуманна в Пловдив и само един път, тази, която е в Кючук Париж, такъв ден ли бях уцелила или магазинът е такъв, не знам, но всичко беше на бройка, тръгваха от 10-15лв нагоре и едни лелински дрехи, изметох се за нула време. Иначе много чистичко, ароматизирано, бутиково, но дотам. Скъпо и на бройка купувам само от този ВУ, който е на Газпрома в Тракия, тениски Пума за 5лв и яке Есприт за 20 си взех наскоро за работа.

В тази на Скопие нали? Няколко пъти съм ходила там. Пробвала съм и последните дни, където са по-евтини стоките, защото в началот на зареждането ми идват скъпи. Магазин А е. Но нищо интересно няма.

Венъж реших да мина от там да видя какво се случва в ден/два след зареждане... пълна скука. Хем скъпо, хем точно бабешко. Онзи магазин на Скопие е ужас.

Хуманата, която редовно купувам и то последните евтини дни преди зареждане е тази на Пещерско шосе. И е Б магазин. Значи дните след зареждане сигурно ще има още по-прекрасни стоки.
Други хумани не съм пробвала, просто защото не са ми удобни локации, но тази на Скопие наистина не я препоръчвам.

# 647
В Пловдив ходих в Скандинавия. Пълна сръб беше. Но от Хуманна до Тримонциум си взех за 6лв страхотни маркови дънки

# 648
На новите дрехи с етикет Ремикс забелязвам, че снимат я петно, я дефект, но не го описват, само пишат Нов продукт, с етикет. Днес си рових и видях три рокли с лекета. За мен е подвеждащо и не ми харесва, някак се чувствам така, сякаш персонално мен се опитват да прецакат.
От вас /тази тема/ разбрах и се зарибих да поръчам от Ремикс. Засега съм поръчвала само веднъж, но бяха доста неща - все нови, повечето с етикет. Сред тях имаше с дефекти. Не бяха описани.
Благодарение на това върнах и неща, които нямаха дефект, но не ми харесаха, без да плащам доставка.
Така че всъщност наличието на неописан дефект може да се окаже не толкова лошо нещо при поръчка от Ремикс Grinning

# 649
Значи, толкова извозена се чувствам. Поръчах си много хубави ( на снимка) неща, а дойдоха... Смотани. Че ви снимам после раницата, заради която пуснах поръчка. Какво нещо дойде. Имам 2 поръчки за връщане. Ще се опитам да ги обединя в един кашон, че всеки път ми се дръвчат в Спиди като занеса нещо по- тежко. Ама предпочитам да мъкна 1 кашон, а не 2

# 650
Хумана печелят и от транспортните услуги освен,че генерират по този начин излишен трафик.
Вместо да е еко понеже не купуваш ново, те опорочават идеята.

# 651
  • София/Севлиево
Преди доста време бях с ММ командировка в Пловдив (т.е.той беше там по работа,но ни взе с голямото дете/малкото още го нямаше/).От Хумана на Капитан Райчо си взех страхотни неща по за 2,50/броя .Че и дълго ги носих.Не знам дали съществува още този магазин,но имам добри спомени от него.

# 652
Съществува, точно от този магазин преди 2 седмици си взех дънки

# 653
Ремикс са пуснали код до -50% и си поръчах една мн яка грейка,която дори и с доставката за 14,40лв си е находка.На vero moda е,нова без етикет.
Да видим какво ще дойде...
Относно Хумана,10,15лв бих дала само за зимно яке,качествена обувка или чанта.Сега ,когато има лятна стока мн рядко влизам там.Няма как да дам 15лв за тениска,дори и маркова,като нова от Waikiki  бих купила за 8-10лв.

# 654
Какъв е този код за до 50% намаление на Ремикс?

# 655
Какъв е този код за до 50% намаление на Ремикс?
Не е за всички дрехи обаче, но си има попадения.От списъка с всичките ми любими,от 10 неща,с които пробвах,само 2 "не хвана",2 бяха на -20%,другите на -50% или -45 %...

# 656
Ами, наистина не искам да критикувам, но не разбирам защо някои хора продължават да пазаруват от този ремикс?
Масово това са нереално, излишно високите цени.
Масово хората казват, че стоките не само, не отговарят на описанията, но са и дефектни.
Пазарувах в началото, когато не бяха се развили толкова физическите магазини. Имаше ги, но пак бяха скъпи и стоките в тях не бяха красиви и не си струваха.

В един магазин като Хумана и подобни, могат да се намерят качествени дрехи на 100 пъти по-евтини цени, които могат да се погледнат и пипнат преди да се закупят. Има и дни, в които са много по-евтини. Също така и за летни стоки. 10лв тениска във ВУ не съм виждала в тези дни за които говоря.

Споделям просто лично мнение.

# 657
Е, всеки с вкуса си и причините за това. Няма как да се чудиш кой къде си дава парите. Аз от там имам и сполучливи находки - кашмир, мерино, ангора, вълна, лен, коприна... Някои доста по-скъпи, но в никакъв случай не колкото в текуща колекция в редовен магазин, така че пак си е на сметка. Самият сайт има много за доизкусуряване, но както обичаме да казваме - всеки сам си преценя. 😜

# 658
  • Варна
Здравейте момичета!
Между вас има ли дами от Варна? От кои магазини сте доволни? 😊
Аз основно от Бултекс си купувам, рядко в хумана харесвам нещо. На колхозния пазар на Дрин има също ВУ и от там си намирам неща.
Общо взето обикалям си ги. Ама сега с бебето трудно…. Ходя там, където лога да вляза с количката.

# 659
Най- много находки имам от Ремикс. Последно си взех сандали Кампер за 80 лв. Никъде не мога да ги открия на такова намаление. Чисто нови и с кутия са си. Всъщност обувки вземам само нови
Маратонки Найк съм вземала за 50 лв при реална цена 400. Много попадения имам, но това е години дебнене

Общи условия

Активация на акаунт