Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 14 478
  • 445
  •   1
Отговори
# 135
  • Обран бостан ;)
Ха, тефтерче, па химикал, па писане, па криене. Купува си още един телефон, слага парола и готово. Wink

# 136
Интересен ми е, това е, на такива не съм обръщала внимание никога, следователно не познавам. Те влюбените се интересуват от обекта. А иначе решението съм го взела, както казах,въпросът е да си го следвам Grinning

# 137
Авторката я сърби, но и боли.
Иска ѝ се, но не ѝ стиска.
Да, не е влюбване това.
Когато си влюбен, скачаш с двата крака без да му мислиш.

# 138
  • Обран бостан ;)
Интересен ми е, това е, на такива не съм обръщала внимание никога, следователно не познавам. Те влюбените се интересуват от обекта. А иначе решението съм го взела, както казах,въпросът е да си го следвам Grinning
Абе я дай една снимка на тоо мъж, да видим дали става за "приятел" Trollface да си сверим пясъчните часовници един вид Wink

# 139
Не ста'а, чар отвсякъде се лее Simple Smile

# 140
  • София
За какво влюбване става въпрос при семейни хора? Вероятно е сексуално привличане и въпросът е може ли да се консумира дискретно или не, защото не си струва да си разваляш семейството. Тук никой не може да ти отговори дали ще се разбере или не. Иначе винаги можеш просто да пофлиртуваш, да го посънуваш, да си припомниш какво е да си на 16 и да го забравиш без нищо да се е случило и без да си се накиснала в лайната.

# 141
  • Обран бостан ;)

Аха, Д.Пеееееееееееевски значи. Wink

# 142

Де да беше... Тоз като от корица на Арлекин, не се забравя лесно... Да, привличане е, към увличане, но без събличане Simple Smile

# 143

Де да беше... Тоз като от корица на Арлекин, не се забравя лесно... Да, привличане е, към увличане, но без събличане Simple Smile

Точно днеска зяпах в читанката една корица на Арлекин. Главният герой разгърден, то едни вълма козина се диплят измежду разкопчаната риза,  като на карнобатска овца руното.

# 144
Оо, то тамън студ, нека е руно, щом другите черти са арлекински Wink

# 145
  • Обран бостан ;)

Той отдавна те е съблякъл. Wink

# 146
Авторката го изолзва този за да си калява волята.
Като Мая Новоселска в"Улицата" дето се учеше да не изневерява.
И после - "Първо ще ме нанбеш или ще ходим да пиеме кафе?".

# 147
Стана ми интересно какви са тия корици на "Арлекин" и потърсих в Интернет.
 Вярно, преди години съм ги мяркала по сергиите и в библиотеката.
 Ами:

Joy

# 148
Авторката здраво е налапала кукичката. Звучи ми като да няма много опит с мъжете.

# 149
Като опита, ще натрупа (горчив) такъв. Сега каквото и да ѝ казваме, тя не иска да чуе.

Общи условия

Активация на акаунт