Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 13 982
  • 445
  •   1
Отговори
# 30
За мен рисковете не си струват. В семейството ти как са нещата? Какво ти липсва? В момента си поласкана от вниманието на въпросния и бъркаш нагона с чувства от твоя страна. При въпросния най-вероятно всичко е отработена схема, която очевидно действа добре в годините.
Винаги съм била на принципа, че щом нещо не върви, се поставя на масата, ако няма оправия- всеки търси щастието си на друго място, но вече свободен. По този начин последствия може и да няма, но може и да има и то не много хубави. Струва ли си за едното е…е? Замисли се 🙂

# 31
  • Далечният изток
Ама то няма и секс. То нейният проблем е, че тя търси връзка, а не секс...

Охо, ясно. Човекът е богат. А ти търсиш спонсор...

# 32
Не става въпрос за пари, в никакъв случай. Ще се окаже, че е рядък случай този, така като чета...

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 10:00 от alen mak

# 33
  • Далечният изток
Да, да, уникален и единствен. Дръж го, да не го изпуснеш...

# 34
От началния пост нищо не се разбра.
Консумирана ли е заигравката?
Той е женен, а как разбрахте, че е женкар и в какво се изразява женкарството?
Какво питате всъщност?
Да спите с него един път, или да с евпуснете в серийна афера, да се разделите с мъжа си вие, или той с жена си, или и двамата?

# 35
Той може да е сериозен, да се грижи за теб (вас), но това ще е докато получава нещо в замяна. Спреш ли да му даваш, далеч няма да е толкова отзивчив и ще се поизпари.Всъщност как си представяш идеалното развитие на нещата сега?

Сериозно помисли какво те кара да си толкова увлечена от него и интереса му към теб. Липсата може изобщо да не е в любовните отношения. Приятелства ли трудно завръзваш, кариерно ли си нещо неудовлетворена.

# 36
  • Варна
Абе, говорим за криза на средната възраст при жена. И тя си каза, иска околните да са широко скроени и да приемат заигравката като нещо нормално, без драми. Да си продължи семейния живот и да си има този, било за секс, било за приятелство. Намина да се оплаче жената, че май не са навити половинките.

# 37
Не става въпрос за раздели. Нито за целенасочено търсене, нито използване. А че има липси и кризи - има. Отговорите ви са полезни и насочващи към продуктивни размисли.

# 38
  • SF
Оказвате се влюбени в женкар, който също се е "заиграл" с вас, при това първи, при това без в началото да се афишира, че е семеен, то всички са семейни в ситуацията, но всеки има своята причина да е един или друг... Има ли смисъл (от продължение с него), как ще подходите, нито да си с, нито да не си, няма средно положение, малко напомня песента на U2 "With or without you". То важи за всяко неподходящо влюбване въпросът - какво прави човек, че да се отблъсне и да забрави? Важи ли, че "единственият начин да се отдадеш на изкушението е да му се отдадеш"? Или по-добре да бягаш докато/ако изобщо можеш? Много е мъчително.

Значи... На мене ми е лесно още от момента, в който разбера, че е женен. Ако щЕ не женкар, а най-преданият и влюбен в мен, обожаващ ме тип да е, няма какво да лекувам чувства и да се чудя с него или без него.
Женени, обвързани, неустановени отношения, ама тя била живеела в чужбина и там си била имала друг, ама били само съквартиранти, приятели, стари приятели, бъдещи приятели.... Даже не ги доизслушвам. Най-мразя доброволно да се навра в чужди каши.
Мразя някой да ми споделя за минали и настоящи връзки и отношения. Отегчават ме скучните истории на хората, представени като сюжети за филм. Когато говоря с обвързани мъже, особено, когато имат проблеми във връзките си, неминуемо ставам слушател на доста скучни, изтъркани и преповтаряни истории. Нямам нерви за такива споделяния.

# 39
Оо, този никак не е скучен, нито неудовлетворен. Мисля да го играя пасивно, също не ми се е занимавало никога с такива истории. Има нещо необичайно в тази, но, както е обичайно в такива случаи, има и грозно, и красиво в нея.

# 40
Няма как да се даде отговор извън контекст.
Нито познаваме вас, нито съпруга ви, нито отношенията ви, атмосферата на връзката ви.
НИто пък разбрахме нещо за евентуалния любовник. Освен, че е женкар по ваши думи.

# 41
Оо, този никак не е скучен, нито неудовлетворен. Мисля да го играя пасивно, също не ми се е занимавало никога с такива истории. Има нещо необичайно в тази, но, както е обичайно в такива случаи, има и грозно, и красиво в нея.

Как точно се грижи за приятелките си? Дай пример? Не са ли много на брой, бивши и настоящи, щом е женкар? Как смогва да ги обгрижва всички?

# 42
Така е, но чуденето е няма ли и друг вариант? При по-широко скроени хора: всеки си постига своето (близост/секс, не е казано еднодневка, може след това да се запази нещо, някаква близост, уважение, вид приятелство, и аз не знам). При интелигентни хора нима е всичко сведено само до "минаването"? Много, много трудно да се устои (при определени обстоятелства)...
    Уважение????
    Да, всичко е до минаването.

# 43
    Егати смотаната пързалка!

# 44
    • Поморие
    Оказвате се влюбени в женкар, който също се е "заиграл" с вас, при това първи, при това без в началото да се афишира, че е семеен, то всички са семейни в ситуацията, но всеки има своята причина да е един или друг... Има ли смисъл (от продължение с него), как ще подходите, нито да си с, нито да не си, няма средно положение, малко напомня песента на U2 "With or without you". То важи за всяко неподходящо влюбване въпросът - какво прави човек, че да се отблъсне и да забрави? Важи ли, че "единственият начин да се отдадеш на изкушението е да му се отдадеш"? Или по-добре да бягаш докато/ако изобщо можеш? Много е мъчително.
    Не за пръв път го казвам тук - ако едно семейство е щастливо, не си струва да го разваляме за едната тръпка и изкушение. Ако нещо не е било наред и преди появата на третия човек, значи е трябвало да сложите край отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт