Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 13 985
  • 445
  •   1
Отговори
# 15
Заглавието е супер подвеждащо, защото според мен тук изобщо не стои въпроса, че си влюбена.
Става дума за:
а)чиста химия, хормони, наречи го както искаш
б)този явно е от т.нар. нарцисисти, които са супер обятелни, обаче олеле, ако се забъркаш с такъв
в)липса на всякаква тръпка в основната връзка.

Което е много опасна комбинация. Ако имаш малко инстинкт за самосъхранение, ще бягаш с 299 от този типаж.
И не си мисли, че ако се минете 1-2 пъти, ще те пусне желанието и ще ти се отще. Най-вероятно ще стане още по-голямо и това ще доведе до редица бъдещи проблеми.
Не говоря празни приказки, защото съм имала “връзка” с т.нар. женкари и една агония постоянно, особено, ако въпросният е достатъчно откровен да ти споделя, че около него гравитират и други жени. На мен директно са ми казвали и че не съм единствената и т.н., което е супер унизително и те смазва психически и емоционално много кофти…
За моралната страна на изневярата няма да говоря, защото вече са ти писали, аз само искам да ти кажа, че дори и да си свободна, не си заслужава да се вкарваш във филма с този г-н със заучените фразички и секси излъчването. Само проблеми, проблеми, проблеми могат да те чакат.

# 16
Мисля, че авторката тайно си мечтае да стане тя единствената и да го пречупи. Уж ѝ е ясно той какъв е, но тръпката да опита надделява. Да го спечели и повече той да не погледне друга. Или поне само жена си....

# 17
Така е, но чуденето е няма ли и друг вариант? При по-широко скроени хора: всеки си постига своето (близост/секс, не е казано еднодневка, може след това да се запази нещо, някаква близост, уважение, вид приятелство, и аз не знам). При интелигентни хора нима е всичко сведено само до "минаването"? Много, много трудно да се устои (при определени обстоятелства)...

А мъжът ти достатъчно широкоскроен ли е, че да има смисъл да продължаваш с евентуалния женен любовник?

# 18
    Аз не разбрах авторката какво точно иска. Ако е кратка извънбрачна връзка, женкарят може и да се окаже най-подходящ, защото няма да ти се лепне, в един момент нещата ще приключат леко и без драми.
    Ако си представяш нещо по-задълбочено, за което този човек явно не е подходящ, той няма да ти отговори на нуждите и ще страдаш. Търси по-подходящ.
    Или помисли какви липси проектираш върху него и дали пък няма начин да ги запълниш с настоящия ти партньор. Любовта там съвсем ли е умряла?

# 19
    • Далечният изток
    Тоест ти искаш връзка с този, не просто секс?! И каква точно връзка търсиш след като ти си омъжена, а той женен? И какви са тия определените обстоятелства? Няма секс у вас, нямаш вече близост с мъжа ти?
    Мен само това, което наричаш мяу-мяу, би ме отблъснало в този мъж. Не понасям такива. Ама ти си хлътнала и много малко ти трябва, за да пробваш. Проблемът при теб е, че имаш очаквания. При изневеряващите това не трябва да го има. Ако въпросният знае какви си ги фантазираш за близост, приятелство и тем подобни глупости, той ще бяга от теб с 200...

# 20
    Промяна в такъв, и то на тия години, абсурд да се очаква. За приятелство (някакъв вид) може да се говори, защото той самият говори. Човекът е доста интересна личност в няколко аспекта, а и изключително добронамерен. Ей с тия си характеристики завърта глави. Другото - сексуално - е на втори план.

# 21
    Тя изглежда не иска просто разнообразяване, а вече се е хванала на кукичката. Тогава отпада варианта за широкоскроените хора, на които може и да им се получи безболезнено тази конфигурация. Каквото и да говори, силно се съмнявам този човек наистина да има интерес към приятелство и емоционална близост.

Авторке, припомняй си постоянно, че не виждаш точно реалността. Не че трябва да прехвърляме само на него отговорността, но той определено те манипулира. Припомняй си и си представяй отблъскващото, не другото. Качила си се на една въртележка, която действа на хормоните ти - не че е романтика и голяма любов. Потърси баланс и чувство за пълноценност другаде, в други занимания.

# 22
    • Далечният изток
    Ама той много неща може да говори... Ти толкова ли си наивна?! Grinning
    Пускай между ушите и продължавай. Божееее....

# 23
    Според мен ти вече си решила, какво ще направиш.
    Обаче това с чара, интелекта и истински дявол, трябва да си наясно, че един женкар не се фокусира върху една жена само. Този чар, интелект и прочее е разпръснат на няколко места и която клъвне на кукичката.
    Имай предвид, че това отношение, което виждаш и приемаш като насочена само към теб, всъщност е насочено към много други. Да не се окажеш шарана накрая.

# 24
    ... но после пак ти заговаря с неговото мяу-мяу и ето че пак си в капана, уж лежерно и ненадейно...

Дълбоко грешиш. Ти не си в неговия капан, а в твой собствен. Всичко е в главата ти. И привличането, и фантазиите за нещо повече от просто едно изчукване. Само ти самата можеш да спреш това.
    Човекът е ловец, излязъл е на лов и му е все тая коя точно ще се хване. Ти самата се навираш в мрежите му, защото го искаш.
    Ами, направи го, щом те влече. Само не хвърляй после вината върху него – ти съвсем доброволно и умишлено си избрала да си поиграеш на спасителката на лошото момче, която ще му завърти главата и ще остане единствената за него. Сериозно ли вярваш, че това може да се случи?
    Ако да – е, тогава си заслужаваш последиците.

# 25
    Наясно съм с това, със само частичния му персонален интерес и принципно с женкарството, но няма да се женя за него. Въпросът е дали си струват изобщо рисковете, какво ще остане накрая.

# 26
    • Варна
    Така е, но чуденето е няма ли и друг вариант? При по-широко скроени хора: всеки си постига своето (близост/секс, не е казано еднодневка, може след това да се запази нещо, някаква близост, уважение, вид приятелство, и аз не знам). При интелигентни хора нима е всичко сведено само до "минаването"? Много, много трудно да се устои (при определени обстоятелства)...

А мъжът ти достатъчно широкоскроен ли е, че да има смисъл да продължаваш с евентуалния женен любовник?

А как звучи отстраниии - не си широко скроен, абе направо си емоционален трап, ако не приемаш за нормално такива отворени връзки. Направо другите са виновни, че не им се получава.

# 27
      • Далечният изток
      Жената иска любовник. Иска да си има паралелна връзка. С този другия мъж да са си нещо като гаджета. Да я разтоварва от гадния семеен живот. Обаче не е намерила баш тоя мъж, който да е на нейната вълна. Знае, че с този омайния котарак може да има за веднъж, макс два пъти нещо в леглото и до там. А пък ѝ се иска да е нещо повече и се чуди дали е възможно. Ами при така описания типаж, не, не е възможно. Какво ще стане накрая ли? Още ли не си разбрала....

# 28
      Ти си семейна, но имаш проблем с това, че мъжът е женкар. Хахаха. Хиля се с глас.

Имала съм връзки с женкари и бяха много хубави и най-важното - приключиха без драми. Готиното на женкарите е, че бързо минават към следващия обект на желание и не се вкопчват.

Добре казано. Тук всеки поставя въпроса за смисъла, ама то е като фундаменталния въпрос за смисъла на живота - няма такъв, остава ни да му се радваме и толкова. Та ако на ТЕБ ти се кръшка, тоест ако ТИ го искаш, женкарят е най-добрият вариант, защото няма да ти се лепне, лесно ще се разделите после, ще бъде дискретен, няма да досажда...  Но трябва да си наясно с рисковете от кръшкането и със самата себе си. Това, че си влюбена, е голям червен флаг, че по-добре да не нагазваш в блатото. Подобни авантюри са за хора, които не вземат навътре секса, а го практикуват за тръпка и адреналин само.

# 29
      Ами човекът е доста сериозен, не ми изглежда като да зарязва приятелките си, знам, че дори се опитва да се погрижи за тях в някои отношения. Може да се окаже, че е рядък случай този, така като чета...

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 09:59 от alen mak

Общи условия

Активация на акаунт